Carrolajsa

Alla inlägg under oktober 2014

Av Caroline - 20 oktober 2014 23:35

Nu under hösten och vintern är min konsumtion av ljus ganska hög. Det är både mysigt och det värmer. Fast det tar nog en del syre för idag när jag satt vid skrivbordet började allt snurra. Att det tar syre har jag dock erfarenhet av efter en rad luciatåg med tärnor som har svimmat till höger och vänster. Att öppna fönstret hjälpte dock ;)
Hela eftermiddagen och kvällen har jag ägnat åt att plugga men nu blir det sängen. God natt!



Av Caroline - 20 oktober 2014 08:00

God morgon!
Vilken dröm jag har haft i natt, väldigt händelserik om man säger så. Jag var gift och bodde i ett stort hus, so far so good, men min man och jag hamnade i ett bråk så han började jaga och misshandla mig. Det blev skrik, knivhugg och jag vet inta allt. Väldigt konstig dröm och man känner sig inte direkt utvilad när man vaknar… mysko…

Aja nog om konstiga drömmar! Idag väntar två möten, ett seminarie och en massa plugg.

Hoppas ni får en bra dag!  

Av Caroline - 19 oktober 2014 22:18

Idag har jag pluggat hela dagen. Regnet har öst ner hela dagen så det kändes faktiskt ganska okej att ligga nedbäddad i soffan och läsa.
Nu blir det sängen. Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 19 oktober 2014 10:42

Kvällen igår var precis vad jag behövde. God mat, spel, musik och massa skratt- allt med fantastiska vänner. Att ta en liten paus från allt annat och bara vara lite <3

Idag är det mest plugg som gäller. Jag hör hur regnet riktigt vräker ner där ute så jag är glad att jag sitter här inne med tända ljus, mjukiskläder och ett rättsfall att läsa.

Hoppas ni får en trevlig söndag <3

Vi återupplevde gamla barndomsminnen genom att spela ett Harry Potter-spel


Det blev bla ostbricka....

Och kladdkaka (vilket var min uppgift så det blev en väldigt god italiensk kladdkaka)


Av Caroline - 18 oktober 2014 17:39

Nu ska jag pausa pluggandet och åka iväg på middag och mys med vänner.
Hoppas ni får en bra lördag <3



Av Caroline - 18 oktober 2014 10:28

God morgon! Eller morgon och morgon, klocka är halv elva. Jag har redan inlett denna dag med lite plugg, skönt att vakna upp och veta exakt vad man har framför sig. Hela gårdagen gick åt till att plugga, jag satt mellan 9 och 23.30, bortsett från typ 1,5 timme när jag handlade mat, lagade och åt den. Förmiddagen idag kommer bestå av samma sak men kvällen kommer bjuda på lite roligare saker så jag har något att se fram emot. 

Hoppas att ni får en trevlig lördag! 


  

Bjuder på en bild tagen med webbkameran så den är av bästa kvalité ;) 

Av Caroline - 17 oktober 2014 09:40

Undra om jag har sprungit maraton i sömnen? Min kropp känner sig nämligen helt slut. Kan bero på att jag fick en lite krafturladdning igår kväll. Det hade nog bara varit för mycket under dagen med två veckor kvar till tenta, mycket tänk och prat om Kenya och skrivande med pojkvännen (det i sig gjorde ju inte mig ledsen men det faktum att han inte kommer komma hem förrän om några månader är ju väldigt tråkigt). Fast jag fällde några tårar och det var nog det som behövdes för det kändes mycket bättre efter det. Ibland blir det bara för mycket och då måste man tömma lite.


Den här dagen ska jag ägna åt att plugga, surprise där hehe. Som sagt är det ca två veckor kvar till terminens första tenta så nu är det bara till att köra. Hoppas ni får en bra fredag <3

Av Caroline - 16 oktober 2014 19:00

Jag har precis kommit hem efter att ha haft ett föredrag där jag delade med mig av mina upplevelser från mina resor till Kenya. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag älskar verkligen att vara ute och prata! Dessutom är jag enormt tacksam för det stöd och intresse som människor visar för det arbete vi gör. Just nu har vi tre projekt igång och förhoppningsvis blir det fler. Men utan stöd från folk hade vi inte kunnat hjälpa barnen så STORT TACK!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards