Carrolajsa

Alla inlägg under oktober 2014

Av Caroline - 1 oktober 2014 20:00

Tänk att det redan är oktober, vart tog sommaren vägen?! Jag har redan gått i skolan i en månad. Det är märkligt hur det kan kännas som om vissa saker gå så himla snabbt men vissa saker känns som om de går så himla långsamt. Det är samma timmar, samma dagar och samma veckor men att olika saker kan kännas så olika... 

Och om den här månaden har gått snabbt kan jag tänka mig att nästa månad kommer gå ännu snabbare och då är det dags för tenta! 


Jag har spenderat flera timmar nu ikväll med att plugga så nu ska jag pausa en stund och titta på Bonde söker fru :)  

Av Caroline - 1 oktober 2014 17:05

Idag skulle jag nog ha stannat i sängen. Vaknade och mådde inte sådär superbra men jag hade föreläsning och det krävs väldigt mycket för att jag ska missa något i skola. Det blev bättre när jag kom till skolan och träffade mina vänner. Dagens föreläsning var dock inte så givande men så kan det vara.
När jag skulle hem kom bussen inte så jag åkte till centralen för att ta tåget istället men precis när jag kommer dit ser jag min buss går, en halvtimme sent. Jag hinner med tåget, som till och med är lite försenat men när jag väl kommer dit jag ska så kommer inte den anslutande bussen som ska ta mig dit där jag bor. Suck! Önskar jag hade kunnat få en miljon bara sådär så att jag kunde flytta in till stan och slippa pendlandet. Men nu är det som det är...
Dagen har dock inte varit helt värdelös för har fått lite goda nyheter angående en del av mina familjemedlemmar.
Nu ska jag ta på mjukiskläder, krypa ner under en filt och plugga lite och bara längta tills det är dags att sova.
Hoppas ni har en bra dag <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards