Carrolajsa

Alla inlägg under oktober 2014

Av Caroline - 15 oktober 2014 18:49

Har i princip pluggat hela dagen och det börjar kännas i huvudet och kroppen så tänkte ge mig ut på en powerwalk och rensa tankarna lite. Hoppas bara att det inte regnar alltför mycket ;) 


 

   

Av Caroline - 15 oktober 2014 14:41

Just nu sitter jag och förbereder morgondagens föredrag om mina upplevelser i Kenya och jag vill verkligen tillbaka! Saknar alla människor där nere och hade helst velat sitta på ett plan om typ en timme <3 


         



Av Caroline - 14 oktober 2014 22:36

Idag borde jag nog ha köpt en trisslott för jag har verkligen haft tur. Jag välte nästan ut hela min mugg med vatten men som tur var kom det bara lite, jag trillade nästan i trappan (min fot vek sig men jag återfick balansen ganska snabbt), jag mosade nästan min tå med cyckelstödet och jag petade mig nästan i ögat med mascaraborsten. Tänk om jag inte "nästan" hade gjort detta, då hade jag nog inte mått så bra nu ;) Man kan sammanfatta det med att min kropp inte riktigt har samarbetat med mig idag. Haha, tror jag behöver sova.

Imorse var det gruppmöte som gällde och sen var det seminarie. Eftermiddagen och kvällen har jag ägnat åt att plugga.
Nu är jag dock helt slut så nu blir det sängen. God natt <3

Av Caroline - 14 oktober 2014 15:30


Det här var väldigt klokt sak. Jag tror att vissa saker händer av en anledning. Till exempel så fungerade inte min inloggning i skolan förra veckan när jag skulle skriva ut papper. Först kände jag bara blä, jag kände att det blev extrajobb för att jag visste att jag blev tvungen att cykla inom biblioteket hemma och skriva ut. Väl på biblioteket träffade jag två bekanta som jag inte har träffat på ett tag och stod och pratade med en av dem en stund så då var det precis som om det var meningen att jag skulle till biblioteket igår. Det kan ju vara en ren slump men ibland känns det som om det är något mer. Om inte annat kan man se det som en möjlighet att ändra saker och ting. Skulle till exempel ett förhållande ta slut kan man se det som ett tillfälle att jobba på sig själv, kommer man inte in på utbildningen man vill får man tänka om och skapa sig en ny dröm och får man inte jobbet man har sökt får man se det som en möjlighet att fortsätta utvecklas och kämpa vidare.

Så går något emot dig, tänk att det kan komma något annat bra ut från det.

 

     

Av Caroline - 13 oktober 2014 21:53

Jag tror inte min kropp klarade av alla fantastiska klänningar igår. Jag har känt mig helt slut idag. Som tur är har jag varit ledig så jag har kunnat stanna inne. Jag har pluggat hela dagen, bortsett från ett par timmar mitt på dagen då jag däckade i sängen.
Nu ska jag förbereda en presentation sedan blir det sängen.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Har verkligen börjat gilla den här gröna färgen. Känns lagom höstig :)

Fixade till mina naglar i lördags och bestämde mig för att köra på svarta nu när hösten har anlänt.

Av Caroline - 13 oktober 2014 17:00

Jag lever enligt mottot att ”du är din egen lyckas smed”, det är du som bär ansvaret för att ditt liv blir som du vill och att det är du som kan se till att dina drömmar uppfylls. Dock så finns det en del saker man inte själv kan råda över. Oavsett hur självständig man än vill vara så kan man inte gå genom livet utan att ha andra människor omkring sig. Att ha andra runtomkring sig innebär också att man har andra människor att ta hänsyn till och då kan man inte bara göra som man själv vill. Man kan inte heller bestämma över hur andra människor är mot en, hur gärna man än vill det. Men även om du är beroende av andra är det du som bestämmer över ditt liv och kan bara göra det bästa utav det. Du får bara hoppas att människor i din omgivning har samma syn på saker som du och är intresserad av ditt bästa.

Hoppas ni har många fina människor i er omgivning som bara vill ert bästa!   


 




Av Caroline - 12 oktober 2014 22:07

Idag har jag drömt mig in i framtiden. Jag och min syster har varit på fest-och bröllopsmässa. Där fanns så många fina klänningar, tårtor, ringar, blommor, ja allt! Bröllop är inte aktuellt för varken mig eller min syster men jag har alltid älskat bröllop och har länge drömt om och planerat mitt eget. Det gäller att vara förberedd för framtiden ;)
Dessutom var mässan i ett slott precis vid vattnet vilket inte gjorde det sämre.
Nu ska jag snart sova och förhoppningsvis drömma om fina klänningar och tårtor.
God natt <3

Dagens höjdpunkt var att träffa fantastiske Lars Wallin!

Utsikten från slottet. Tror jag ska gifta mig här...

Visning av fina klänningar

Anne Wilson var också på plats...

Dagens goodiebags och inspiration :)

Av Caroline - 12 oktober 2014 10:23

God morgon!
Morgon och morgon, själv har jag varit uppe i några timmar och har hunnit plugga, duscha och ätit en god frukost. Nu ska jag snart till kyrkan och lyssna när kören sjunger och sedan får vi se vad den här dagen bjuder på.
Hoppas ni får en trevlig söndag!

Har myst runt i min väldigt sköna och fina kimono nu under morgonen :)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards