Carrolajsa

Alla inlägg under november 2016

Av Caroline - 9 november 2016 21:35


God kväll! 


Idag åkte vi ju på utflykt till Bryssel, vi skulle nämligen på besök i Europaparlamentet. Det är bara en del som ligger i Bryssel men vi fick se en liten sal, få lite information om hur EU fungerar samt se "the Chamber" där förhandlingar äger rum. Det var väldigt kul att se! 


Efter det åkte vi in till stan och gick en sväng. Det regnade dock en massa och var kallt så var inte superkul väder. Det blev lunch och sedan tittade vi på två sevärdheter innan vi åkte hem igen. Vi var hemma vid 17 och efter det har det blivit plugg. Ska fortsätta en stund till innan det blir sängen men ser fram emot att krypa ner under mitt täcke (har äntligen skaffat ett) och hoppas på en god natt sömn. Hoppas ni har haft en bra dag, trots valresultatet.... Kram!


         



Av Caroline - 9 november 2016 09:03

Jag säger bara fy! Igår sa jag att jag blir inte förvånad om jag vaknar imorgon och Trump är på väg att bli den nya presidenten. För en gång skull hoppades jag dock att jag skulle ha fel men dessvärre inte. Jag undrar vart världen är på väg... Förhoppningsvis tar amerikanerna sitt förnuft till fånga i nästa val och förhoppningsvis hinner han inte göra alltför mycket skada under dessa fyra år... Jag hoppas innerligt att han inte hinner göra alltför många människor skada...

Av Caroline - 8 november 2016 20:29


Vilken dag det här har varit. Den började bra men framåt dagen började jag känna mig helt matt, känns som att jag ska bli sjuk... Har dock inte tid att bli sjuk för ska iväg nästa vecka... Dessutom har jag megamycket att göra i skolan så det är ingen bra kombination. Vi har även haft väldigt tråkigt väder idag, helgrått och regn.  


En del av morgondagen kommer spenderas i Bryssel så det blir ett trevlig avbrott från det hela. Kvällen kommer dock ägnas åt plugg.


Hoppas ni har haft en bra dag, kram!


   

Av Caroline - 8 november 2016 14:45


För ett tag sedan var jag ju på en Harry Potter utställning i Bryssel. De visade kläder och föremål från flera av filmerna så det var himla kul att se. När jag var yngre var jag ett riktigt HP-fan, jag läste alla böcker, såg alla filmer, hade en massa saker med HP såsom sängkläder, kort, muggar, trollstav, dockor, ja you name it. Blev så sugen på att se filmerna när jag var på utställningen så det får bli en av de första sakerna jag gör när jag kommer hem hehe. 


Eftersom det var så mycket fint att titta på tänkte jag dela med mig lite av vad jag fick se:


                 
           


Av Caroline - 7 november 2016 21:12


Den här dagen har gått i ett. Jag började dagen med att gå en sväng till biblioteket. Därefter har jag storstädat rummet, handlat, tvättat, varit ute på lunch och pluggat.


Har en del plugg kvar innan jag kan krypa ner i sängen men oj vad jag ser fram emot det, är helt slut i kroppen. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!  



Fick äntligen besök av Henry! Har inte dammsugit sedan jag flyttade hit.

Vi får låna dammsugare på kontoret men jag har inte haft tid att göra det än

för det känns lite omständigt men idag kom äntligen dagen,

känns så skönt att ha ett rent rum.

     Har spenderat 6 euro på en maskin tvätt, kul... 
    När jag var och tvättade mötte jag två vänner som skulle gå och äta och snällt

nog fick jag följa med. Vi gick till en av studentrestaurangerna där det är 

billigast att äta, denna stora portion kostar 4 euro, lagom!

Under alla pommes gömmer sig friterad ost av något slag med någon

grönsak, smakar inte supermycket men det är bra nog. 




Av Caroline - 6 november 2016 20:15


Idag har det blivit plugg hela dagen. Har jobbat på min uppsats och jobbat med mina anteckningar. Känns lite som evighetsjobb båda sakerna men så länge man känner att man gör framsteg så är det bra. Förutom plugg har jag tagit en promenad, även den här gången i regn, för jag kände att jag behövde rensa tankarna lite. 


Imorgon ska jag en sväng till skolan och lämna tillbaka böcker och sedan måste jag handla lite. Har även planerat att sitta och jobba en stund i biblioteket eftersom jag har tillgång till alla böcker där. Nu ska jag återgå till att läsa om krigets lagar.

Hoppas ni får en fortsatt bra helg, kram!


       

Av Caroline - 6 november 2016 11:49


God förmiddag! 


Här i Ghent är pluggandet i full gång. Vaknade tidigt som vanligt så har jobbat en del på min uppsats i miljörätt. Miljörätt är ett ganska svårt område för det är så stort men det är riktigt intressant så det är kul. Har inga andra planer idag förutom att plugga så förhoppningsvis innebär det att jag hinner med en hel del. 


Hoppas ni får en trevlig söndag, kram! 


Mitt sällskap för dagen... ;)   


Av Caroline - 5 november 2016 22:13


God kväll! 


Ett flertal gånger idag har jag trott att det var söndag, som det kan gå när man gör samma sak oavsett dag ;) 
Idag har jag pluggat i princip hela dagen. Har dock haft en känsla av rastlöshet och känt mig uttråkad på något sätt idag så framåt kvällen tog jag en långpromenad. Oturligt nog började det regna efter en stund så jag var ganska blöt och kall när jag kom hem så det fick bli till att byta om till pyjamas direkt. Nu ska jag strax krypa till sängs så att jag orkar plugga hela dagen imorgon. 


Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


     
Staden är väl upplyst på kvällen så det är mysigt att gå runt och titta :) 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards