Carrolajsa

Alla inlägg under november 2016

Av Caroline - 25 november 2016 20:08


Idag har jag haft fullt upp. Började dagen med plugg och seminarium och efter det kände jag att jag behövde en paus. Jag stängde av telefonen för att inte bli störd av någon/något och sedan gick jag och shoppade. Hittade faktiskt en hel del, speciellt två byxor och ett par skor, något som jag annars har väldigt svårt att hitta. Dessutom var det väldigt fint väder idag, kallt men klarblå himmel, så himla skönt! 


Resten av kvällen blir det plugg, precis som resten av helgen. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!


     
Köpte även en liten kakbik. Detta är en genialisk idé, att sälja små bitar av kakor.

Jag försöker att inte äta onyttigt så ofta men ibland blir man sugen och då är

det här helt lagom! Perfekt mumsbit.


  


Av Caroline - 25 november 2016 08:45



 




Det finns alltid något man vill ha, eller åtminstone jag. Just nu är jag lite extra sugen på detta ovan. Det finns lite allt möjligt, två böcker, svart sidenpyjamas, tågbiljetter, en svart mockväska, smycke, box med Gilmore Girls, en ny kimono och en svart mysdräkt i velour. 


Dessutom råkar det vara Black Friday idag så vem vet, jag kanske lyckas komma över något av detta till ett bra pris hehe ;) 


Dagen börjar dock med seminarium i mänskliga rättigheter och idag står migrationsrätt på ämnet, intressant. 


Hoppas ni får en bra fredag, kram! 


Av Caroline - 24 november 2016 08:26

God morgon!

I natt sov jag så gott, mellan midnatt och 4 hehe. Vet inte vad det berodde på men drömde en massa och vaknade av det och när jag väl var vaken var det svårt att somna om. Som "tur är" är min sista lektion inställd idag så kommer hem 16.30 istället för 21, skönt.

Innan dess ska jag dock orka ta mig igenom 7 timmars föreläsning inklusive presentation men det ska nog gå, som tur är han man lite reservkrafter att slå på.

Hoppas ni får en bra dag idag, kram!

Såg den här igår och håller med författaren till inlägget, nu känner man sig gammal. Men åh Harry Potter, måste ha HP maraton när jag kommer hem ;)

Mat

Av Caroline - 23 november 2016 16:45


Jag är inte den som blir sugen på saker så ofta, vet inte hur många gånger mina föräldrar och pojkvän blivit irriterade för att jag inte kommer med förslag på mat. Här i Belgien har jag dock blivit lite sugen på saker från Sverige, dock inte så mycket riktig mat utan mest småsaker. Det mesta kan man ju hitta i Belgien men det är några saker som jag ännu inte hittat, till exempel: 


 


Lingongrova special, lussebullar, citron lättdryck, mjukost och jordgubbskräm. Äter typ aldrig kräm pga mycket socker men har varit sugen på det sedan i somras men det blev aldrig att jag åt det innan jag flyttade hehe. Lussebullar har jag ju dock hittat på IKEA men har ju varken ugn eller frys så det blir lite svårt. Men man ska ju ha något att se fram emot när man kommer hem också hehe. 


Av Caroline - 23 november 2016 10:13


God förmiddag! 


Klockan är strax över 10 och jag har redan gjort allt på min "to do list", älskar sådana dagar. Idag blir det plugg hela dagen, är glad att jag slipper gå ut för här är så tråkigt väder... 


Dagens plugg består av att öva presentation, läsa om krigets lagar samt förbereda fredagens seminarium i mänskliga rättigheter. Fullt upp med andra ord så det är bäst att börja. Hoppas ni får en bra dag, kram!


Hade inte tackat nej till en resa till ett varmt land just nu.

Hade man fått välja hade jag gärna åkt till ett ställe där man kan surfa.

Fick lite mersmak efter att jag provade på det i Sydafrika,

det var bland det jobbigaste jag gjort men det var såååå kul! 



Av Caroline - 22 november 2016 22:54


Här övas det för fullt inför torsdagens presentation. Det är i ämnet miljörätt och jag ska prata om rent dricksvatten. Känner att det är ett väldigt viktigt ämne som berör många länder i vår värld. Förutom att öva inför presentationen har jag läst om krig, kontraster... 


Nu ska jag dock snart krypa till sängs så att jag är pigg imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


Har nyligen lärt mig göra "screenshot" på datorn, kanske sent ute men oj så smidigt det är ;)    



Av Caroline - 22 november 2016 08:27

God morgon!

Att lösa mina egna och hela världens problem kl.1 på natten makes total sense, or not hehe. Att dessutom någon av mina grannar smällde med dörrar och möblerade om hjälper ju till. Med andra ord har jag inte fått så mycket sömn i natt. Förhoppningsvis går den här dagen snabbt så det snart är kväll och dags att sova. Har dock två intressanta föreläsningar idag vilket underlättar.

Nu ska jag öva inför presentationen en sista gång. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 21 november 2016 21:38


God kväll! 


Den här dagen har löpt på som vanligt, har bara blivit plugg. Vi träffades med gruppen en stund under eftermiddagen för att öva igenom morgondagens presentation. Min del av presentationen består av en liten inblick i svensk rätt, inte det enklaste att förklara på engelska men förhoppningsvis går det vägen. Ska öva igenom det ett par gånger till och sedan hoppas jag att det sitter som berget.


Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards