Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2015

Av Caroline - 10 augusti 2015 08:41

God morgon!


Då var det första måndagen utan jobb. Känns lite konstigt faktiskt, det var ingen klocka som ringde klockan 4 och man behövde inte stressa upp ur sängen. Jag kommer sakna jobbet lite för där är så himla många trevliga människor där och vi har alltid så trevliga samtal. Jag kan säga att barnmat är något som lockar fram väldigt intressanta samtal. Vi har pratat om graviditet, oskyddat sex, menstruation, p-piller, situationer då tjejen ”skojat” med killen om att hon blivit gravid och en massa annat. Smink leder också till intressanta samtal. Speciellt roligt är det när det kommer killar med i samtalet vilket det ofta gör på jobbet. Samtalsämnena ovan diskuterar man kanske med sina tjejkompisar ibland men det är inte så ofta man får en killes perspektiv på det hela men det är ju alltid trevligt att få det J Men jag lär ju jobba där fler gånger (redan på lördag faktiskt) så jag behöver inte hänga läpp alltför mycket.


Den här morgonen började sisådär, jag lyckades bränna mig på strykjärnet, peta mig i ögat när jag sminkade mig och riva mig med rakhyveln under armen. Men man ska väl känna att man lever. Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning för att åka in till stan och möta upp några vänner. Hoppas ni får en bra dag, kram!  



Av Caroline - 9 augusti 2015 22:48

God kväll!

Nu är alla inlämningsuppgifter klara så nu återstår bara tentan på sommarkursen. Känns ganska skönt (även om det ska bli ännu skönare när tentan är över). Efter att ha pluggat hela morgonen och förmiddagen bar det av till mormor en sväng. Det blev väldigt spontant och efter att ha varit där en stund bestämde jag och mamma oss för att, lika spontant, åka in en sväng till stan där det skulle bli livemusik. Där var väldigt mycket folk så vi stannade inte så länge men det var trevligt. Nu är jag dock hemma igen och ska strax krypa ner i sängen. Imorgon väntar nya äventyr ;)

Hoppas ni har haft en bra helg, kram!

Kvällssol, blommor, musik och trevligt sällskap kan inte bli annat än bra!

Av Caroline - 8 augusti 2015 22:54

God kväll!

Förutom plugg idag blev det ett spontanbesök till en marknad. Farmor och farfar kom och frågade om jag ville med och en stund efter det bar det av. Det var de sedvanliga marknadsstånden med diverse saker men jag fyndade en portabel laddningsgrej till telefonen och en necessär. Såklart blev det lite fika också.

Kvällen har jag ägnat åt plugg. Mitt dokument börjar sakta likna något och jag börjar få koll på allt jag vill ha med. Vi får väl se hur det går imorgon när jag ska få klart det... Jag har försökt prata med min pojkvän också. För tillfället befinner han sig i Sydafrika och internetuppkopplingen är inte den bästa om man säger så. Det gäller att ha mycket tålamod...

Nu ska jag dock bege mig mot sängen. Är helt slut och måste vara hyfsat pigg imorgon så att jag kan slutföra uppgiften. Hoppas ni har en bra lördag, god natt!

Vad hade man gjort utan dessa pappersflikar? ;)

Av Caroline - 8 augusti 2015 12:53

Hej!
Då var det lördag och jag har "semester". Det blev dock inte mycket till sovmorgon för sov inte så bra i natt men jag behövde åtminstone inte stressa iväg till något. Jag har pluggat hela morgonen och förmiddagen men ska snart åka iväg en stund. Kan ju vara bra med en liten paus innan jag fortsätter pluggandet. Blir nog lite pluggande på vägen dock, det gäller ju ändå att utnyttja tiden till max ;)

Nu ska jag göra mig i ordning men jag hoppas ni får en bra lördag, kram!

Av Caroline - 7 augusti 2015 21:27

God kväll! 


Hoppas ni har haft en bra kväll. Själv är jag helt slut, på alla sätt och vis. Idag jobbade jag min sista dag på mitt sommarjobb (har en dag till men det blev bara extra så det är inte med de andra sommarjobbarna) och även om jag trivs på jobbet och är väldigt glad över att jag har det så ska det bli väldigt skönt med semester. De senaste veckorna har varit väldigt jobbiga på flera sätt så just nu behöver jag vara ledig och inte ha en massa måsten. Visserligen är jag uppbokad typ varje dag nästa vecka men det är på ett annat sätt. Den här helgen kommer dock bara gå åt till att plugga. Har inlämning på måndag och sedan tenta på fredag. Har inte kommit så långt som jag hade hoppats men det löser väl sig. Ska plugga så in i bänken i helgen. Nu blir det dock sängen för är extremt trött och jag har ju som sagt mycket att göra i helgen. God natt.

Av Caroline - 6 augusti 2015 06:14

God morgon!

Oj vad mycket jag hade att göra på jobbet igår. Det var en del varor som skulle upp och de sista tre timmarna var jag själv på två avdelningar. Man brukar vara två men igår hade det blivit ändringar. Så där sprang jag med tre telefoner och ett larm så byxorna var så tunga att de hängde långt ner på höfterna hehe. Det gick bra men det blev en del spring. Idag blir det nog lite lugnare för idag är vi lite fler som jobbar. I eftermiddag ska jag iväg på ett par ärende och imorgon väntar sommarens sista arbetsdag, tiden går fort.

Nu ska jag göra mig i ordning för snart bär det av till jobbet. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Såhär såg himlen ut när jag cyklade till jobbet häromdagen, helt underbart!

Av Caroline - 5 augusti 2015 09:25


God morgon!

Hoppas allt är bra med er. Idag jobbar jag kväll vilket innebar sovmorgon och det var faktiskt ganska skönt. Hade en väldigt trevlig eftermiddag igår. Jag och två vänner firade min födelsedag i efterskott (eftersom jag var sjuk på min födelsedag). Det blev god mat och massa snack. Kvällen ägnade jag åt plugg samt att titta på resor. Förhoppningsvis sitter jag på ett flygplan på väg långt härifrån om typ två veckor. Håller tummarna ;)

Nu ska jag plugga lite innan det är dags för jobbet. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Vi åt på ett väldigt trevligt och lite annorlunda ställe :)

Av Caroline - 3 augusti 2015 20:45


Ända sedan jag var liten har jag haft problem med självförtroendet och självkänslan och har aldrig riktigt trott på mig själv. Ibland får jag frågan om varför eftersom de tycker att jag har åstadkommit mycket och så radar det upp exempel (typ Kenya, organisation och juridik). Men en av anledningarna är alla de gånger man blir ifrågasatt. Man kan vara stensäker på något men ändå är det någon som inte tror på vad man säger utan ska ifrågasätta en. Är det då konstigt att man inte tror på sig själv? Självklart ska man inte tro på allt som någon annan säger bara för att men man borde känna människor tillräckligt väl för att veta när man ska tro på dem. Säger någon att de är säker på något så borde man ifrågasätta sig själv innan man ifrågasätter den andra personen. Ett litet tips bara. Var inte alltför snabb med att visa inte dina tvivel mot någon annan, du kommer bara få personen att tvivla på sig själv. Kanske ännu mer än vad hen redan gör. 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards