Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2015

Av Caroline - 3 augusti 2015 16:03


God eftermiddag! 


Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge. Jag har jobbat hela dagen och cyklat till och från jobbet (ca 2 mil) så är lite småtrött nu. Ska dock inte göra alltför ansträngande saker i eftermiddag utan det blir lite städning och fix vid datorn. Har en hel del saker som händer framöver så jag känner att jag behöver få koll på allt och strukturera upp lite. Det är dock roliga saker, typ som middagar och så, men känner ändå att jag måste få koll på läget för då vet jag att jag känner mig mindre stressad. Jag har även en tenta nästa vecka i vittnespsykologi så jag har ju att hitta på om man säger så. Nej nu ska jag börja ta tag i sakerna här hemma. Ha det fint! 


      
Det var en så fin morgon imorse. När det är dagar som denna känns det mer än okej att cykla till jobbet. Det var i princip bara jag och djuren ute så det var en väldigt fridfull morgon. Så skönt! 



Av Caroline - 2 augusti 2015 19:12

Hej!


Nu är jag ganska trött om man säger så. Knappt någon sömn i natt, en mil på cykel och 10 timmar på jobbet. Men det gick bra att jobba och vi hade lagom mycket att göra så det var skönt. Nu ska jag jobba vid datorn en stund och sedan städa lite innan det blir sängen. Börjar jobba kl.6 imorgon igen så det blir sängen tidigt.


Hoppas ni har haft en bra helg, kram! 



Av Caroline - 2 augusti 2015 06:52

God morgon!

Ojoj vad trött jag känner mig idag. Det var nästintill omöjligt för mig att somna igår. Jag låg och vände och vred på mig i flera timmar innan jag tillslut somnade. Så när klockan ringde var jag inte precis utvilad. Dessutom vaknade jag med ett svullet öga. Kul. Men det blir till att bita ihop och ta på leendet för idag är det jobb hela dagen. Men det kan nog bara bra att röra på sig hela dagen för då är jag förhoppningsvis helt slut ikväll när det är dags att sova.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 1 augusti 2015 21:52

God kväll!

Då var snart denna lördagen över. Jag har spenderat större delen av den med min mamma och mormor. Vi gick en sväng på stan, fikade lite och bara hade det trevligt. Efter det bar det av hem till farmor och farfar på fika i kvällssolen. Nu har jag precis storstädat här hemma vilket innebär att jag har dammat, dammsugat, tvättat fönster och bäddat rent i sängen. Nu ska jag snart krypa ner i sängen för klockan ringer tidigt imorgon för då väntar jobb hela dagen.

Hoppas ni har haft en bra dag idag och att ni får en minst lika bra dag imorgon. God natt!

Lite fina citat som jag hittade idag. Peppande ord är precis vad jag behöver för tillfället...

Av Caroline - 1 augusti 2015 08:26

God morgon!


Hoppas allt är bra med er. Det är lördag och jag är ledig, det är inte helt fel. Igår hade jag en väldigt trevlig kväll. Först blev det middag och sedan en promenad längs vattnet, väldigt mysigt. Tanken var först bio men vi insåg att vi inte riktigt orkade hehe.


Ska snart iväg för att möta upp min mamma och mormor och umgås lite med dem men förutom det vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på. Kanske plugg eller städning, tänkte ta tag i mina garderober och städa dem fast det tar ju sin lilla tid så vi får se vad jag orkar. Nu ska göra mig i ordning, hoppas ni får en bra lördag, kram!  


 

Havet är nog ett av mina favoritställen att vara på, det är så fridfullt och ändlöst.  



 

Såååå god mat, vi gick nog upp ett kilo var igår hehe. 




 

Det tar aldrig slut, lite som så mycket annat i livet, på gott och ont. 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards