Carrolajsa

Alla inlägg den 13 augusti 2015

Av Caroline - 13 augusti 2015 17:00

Häromdagen satt jag och tittade på lägenheter och oj vad det fanns många fina. Jag längtar så in i bänken till den dagen då jag står med nycklarna till min alldeles egna lägenhet i handen.  Tänk att få ha ett eget ställe att kalla sitt hem, ett ställe som man själv bestämmer över. Att inte känna att man är i vägen för någon eller att man måste följa någon annans vilja hela tiden. Tänk att man får inreda precis som man vill utan att någon annan kan lägga sig i. Visst kan det kanske kännas ensamt ibland men då är det bara att bjuda hem någon på fika. Jag längtar verkligen!

Det finns flera anledningar till att jag fortfarande bor hemma men en av dem är att jag vill slippa ta studielån så länge som möjligt. Dock hade det nog varit bättre för mina studiers skull om jag hade bott ensam för ljuden från de andra här hemma är ett stressmoment i sig men det kommer så småningom. Allt har sin tid. Men tiden då jag får min egen lägenhet ser jag fram emot! ;)  


http://www.expressen.se/omtalat/13-saker-du-lar-dig-nar-du-bor-sjalv-for-forsta-gangen/

http://www.expressen.se/leva-och-bo/10-underbara-fordelar-med-att-bo-sjalv/?cmpid=fredag_facebook_ARTIKEL_bosj%C3%A4lv_lob

Hittade två länkar som behandlar det här med att bo själv. Håller ju inte med om allt men det var lite småkul att läsa ;) 



 

Av Caroline - 13 augusti 2015 14:01

Hej! 

Hur är det med er där ute idag? Jag har tenta imorgon så idag blir det av naturliga skäl i princip bara plugg. Var ute på en promenad precis i det fina vädret för att rensa tankarna och bli av med onödiga saker som tar upp plats för att få plats med nödvändiga saker. Ska fortsätta plugga så fort jag fått i mig lite mat. Varför känns det alltid som att maten tar så mycket längre att laga när man är hungrig och när man har lite pressat tidschema? Vår hjärna är duktig på att "leka" med oss ;) 

Jag var väldigt lockad av att köpa lunch ute och ta med hem men det är en ganska onödig utgift när man har mat i frysen så lät faktiskt bli. Nu ringer dock klockan så nu är riset klart så nu blir det mat och sedan plugg. 

Hoppas ni får en fortsatt bra dag, kram! 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards