Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2016

Av Caroline - 22 maj 2016 18:43


God kväll! 


Idag har jag ägnat större delen av dagen åt min uppsats. Är inte helt klar med de flesta bitar är på plats vilket känns bra. Ska förmodligen in en sväng till skolan imorgon för jag behöver titta upp ett par saker, får se lite hur jag mår. Jag mår bättre idag än igår så det går åtminstone på rätt håll. 


Tänkte ta en pluggpaus nu och fixa lite saker vid datorn och sedan blir det hemma-spa. Fila och smörja in fötter, fixa naglar, ansiktsmask och hårinpackning. Låter himla skönt! 


Hoppas ni har haft en bra söndag, kram! 


 

Ett hjärta gjort av nagellack som påminner om mänskligheten. Alla i olika former och färger med olika egenskaper.


  Ps. Vem behöver ens så många nagellack...? Ds. 

Av Caroline - 21 maj 2016 21:29


God kväll! 


Här ligger jag hemma med feber och har tråkigt. Mådde lite bättre igår så trodde jag skulle slippa undan men idag har jag fått svettattacker lite då och då så jag hade fel. Som "tur" är har jag bara feber och mår inte direkt dåligt annars. Är trött men det är kanske inte så konstigt. Har spenderat en del timmar i soffan framför tv:n, har avverkat både Downton Abbey avsnitt och en Harry Potter film. Har dock hunnit med lite uppsatsskrivande också vilket känns skönt. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Hoppas ni har en trevlig kväll, hälsningar från en uttråkad tjej ;) 




  Gick ut en sväng innan och tittade på de fina blommorna, känns så somrigt! 


   
Det här ser kanske inte så gott ut men kan lova er att det är.

Fin farmors linssoppa med gröna linser, morot, tomat och en massa annat gott

som jag inte riktigt vet vad det är ;)



Av Caroline - 20 maj 2016 20:32


God kväll!


Hoppas ni har haft en bra fredag. Jag har pluggat mestadels av dagen så min dag har inte varit så händelserik. Nu är jag hemma hos min pojkvän och vi har haft en lugn kväll med god mat och plugg. Vi orkade inte laga mat idag så vi lyxade till det med hämtmat, ibland får man göra det. 


Har inga planer för helgen mer än att plugga. Måste försöka få ihop det sista på uppsatsen så att jag har en vecka på mig till allt småfix. Att dubbelkolla alla källor och liknande tar ju sin lilla tid. 


Hoppas ni har en bra fredag, kram! 


   

     

Av Caroline - 20 maj 2016 10:18

Känns som att jag precis skrev "då var det fredag igen". Veckorna bara springer förbi. I natt kunde jag ta ikapp lite sömn och jag mår åtminstone inte sämre än vad jag gjorde igårkväll så det är ju bra. Har haft en lugn morgon här hemma men ska till skolan lite senare idag och sitta där och skriva. Är lite mer än en vecka kvar till inlämning så det börjar ju onekligen närma sig. Har det mesta på plats men det finns alltid saker att förbättra. Nu måste jag snart göra mig iordning, hoppas ni får en bra dag, kram! 



Av Caroline - 19 maj 2016 21:39


God kväll!

Idag hade jag lite otur. Jag och en vän hade bestämt att vi skulle ses idag för att diskutera våra uppsatser. Vi skriver om väldigt olika ämnen men det är alltid trevligt att diskutera saker med likasinnade så det kändes bra. Dock hann vi inte mer än börja innan min dator helt plötsligt startade om sig själv och började uppdatera till Windows 10. Jag har tackat nej till uppdatering många gånger men nu verkade min dator tycka att det räckte och beslöt sig för att ta saken i egna händer. Så där satt jag utan dator i typ två timmar, kul. Som tur var hittade jag annat att göra men ändå, kom så olägligt mitt i vårt samtal. Nu hoppas jag bara att min dator överlever, en väns dator kraschade nämligen efter att hon gjort uppdateringen... Vi får hålla tummarna!

En del av kvällen har spenderats på soffan. Jag mådde bra hela dagen men nu framåt kvällen känns det som om jag blivit överkörd av en buss. Ska lägga mig tidigt och hoppas på en god sömn. Hoppas ni har haft en bra dag. God natt!

Av Caroline - 18 maj 2016 18:15

 

Jag har i princip allt jag behöver men det innebär inte att det finns saker som man vill ha. Det är ingen hemlighet att jag gillar väskor, accessoarer i allmänhet faktiskt. Väska i handen och smycken på kroppen är två saker som jag sällan är utan. Därför är det kanske inte konstigt att just dessa två saker är väl representerade på min "önskelista" för tillfället ;) 

 

   

Halsband och örhänge från samma serie som ett armband jag har, Edblad. 





Bok av Harry Martinsson och vattenflaska från Eva Solo 


   












 


Handväska från Celine och resväska från Travel



  
Lite mindre guldfärgad klocka. 




Av Caroline - 18 maj 2016 09:40


God förmiddag!

Idag vaknade jag upp efter en hyfsad natts sömn och huvudvärken är borta. Kände dessutom att jag var taggad på att skriva uppsats, så skönt!

Är i full gång med skrivandet och lär förmodligen sitta fastklistrad vid skrivbordet hela dagen, inlämningen börjar närma sig med stormsteg så det är lika bra att köra på. Hoppas ni får en bra dag, kram!

I natt drömde jag att jag var ute och reste, nästan så att man inte ville vakna...

Av Caroline - 17 maj 2016 21:51


Den här dagen blev inte som planerat/hoppats. Jag hade tänkt plugga hela förmiddagen och sedan spendera eftermiddagen/kvällen med sällskap. Dock hade jag sådan extrem huvudvärk när jag vaknade så det slutade med att jag somnade några timmar i förmiddags. Efter det åkte jag en sväng till skolan för att skriva ut lite material till uppsatsen. Det blev inget sällskap under kvällen så det blev plugg istället. Smått omvänd ordning från vad som var tänkt men jag fick åtminstone pluggat så det var bra.

Nu ska jag snart sova. Trots några timmars sömn innan idag är jag ändå trött. Hoppas jag kan sova gott i natt och vakna pigg imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards