Carrolajsa

Alla inlägg under december 2013

Av Caroline - 26 december 2013 20:54

Idag var det kort arbetsdag men det var ganska bra för då fick jag många timmar till att plugga. Det är inte så långt kvar till tentan men jag har enormt mycket att göra innan dess.

Jag har dock precis haft en paus och tittat på Bonde söker fru- bröllopet. Jag har inte följt det innan men en bekant till mig skulle vara med i programmet idag så då måste man ju titta. Det var den fantastiska Sara Thuresson som framförde sin låt "Att älskas och älska" för brudparet. Det är en väldigt fin låt och den finns på youtube om någon vill lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=W5kz08qStlo

Nu ska jag dock fortsätta plugga en stund till. Hoppas ni har haft en bra annandag jul. Kram <3

Av Caroline - 25 december 2013 21:54

Lite bilder från julen 2013

         


Av Caroline - 25 december 2013 16:03

Då var julafton över för det här året. Igår var vi hemma hos min moster och firade jul tillsammans med hennes sambo, min kusin, mormor, mina syskon och mamma och hennes sambo. Det blev Kalle anka, mat och kakor och en massa julklappar. Det blev även en sväng till kyrkan på natten där jag och min syster var med och sjöng på midnattsmässan.
Idag har det varit jobb hela dagen och nu blir det plugg hela kvällen.
Hoppas ni har haft en bra julafton <3

Av Caroline - 24 december 2013 09:32


"Idag är det julafton, det känns dock inte som det här men ändå..."


Detta var de inledande orden i min dagbok från den 24 december förra året. Jag var ju i Kenya motsvarande tid förra året och där kändes det ju inte riktigt som jul. Jag firade dock och det fanns gran, ljus, mat och julklappar så så olikt var det inte med det är klart att det var väldigt annorlunda ändå. Den bästa presenten var nog ändå att jag fick sällskap av en annan volontär, en fantastisk tjej från Australien som jag hade väldigt trevligt med. Jag saknar det jag fick vara med om varje dag men förhoppningsvis blir det en resa till Kenya nu till våren :)


Men idag är det julafton och jag är i Sverige och snart bär det av till kyrkan för lite sång och sen bär det av hem till min moster för julfirande.
Hoppas att ni alla får en riktigt bra julafton. God Jul <3

Av Caroline - 23 december 2013 23:35

Nu har jag haft en lugn kväll efter två hektiska dagar. Igår var det plugg, jobb som lekledare för barn, julklappshandling och gudstjänst som gällde. Idag har det varit jobb hela dagen och nu på kvällen har vi firat jul hos pappa. Det blev flera fina julklappar och en lyckad kväll. Det blir dock snart sängen för jag ska upp i tid imorgon och sjunga och plugga innan det bär av till mamma för att fira julafton <3
Hoppas ni har haft en bra lillejulafton!

En titt på Bingolottos uppesittarkväll blev det också :)

Av Caroline - 21 december 2013 19:09

En del av gårdagen och dagen har jag tillbringat med min pojkvän nu innan han ska åka hem till sina föräldrar över julen. Förutom lite shopping av de sista julklapparna har vi också ätit på något som måste vara en av de godaste restaurangerna; Vapiano. Deras pasta är fantastiskt god ;)
Nu blir det plugg för det är mindre än 1 månad kvar till tentan=smått panik...
Hoppas ni får en trevlig kväll <3

Av Caroline - 19 december 2013 22:20

Efter seminarie och redovisning och många timmars sångövning med kören är det nu dags att bära in julgranen innan det blir sängen. Imorgon blir det plugg med vänner och lunch på stan för att fira att det snart är jul.
Ha det bäst!

Av Caroline - 18 december 2013 21:47

Efter seminarie, julklappsbyte och snabb fika med vänner, en snabb tur till mamma för att lämna lite saker är det nu plugg som gäller.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Min utsikt för kvällen, ett bibliotek ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards