Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2016

Av Caroline - 18 mars 2016 17:51


Då var hemtentan i full gång. Vet inte riktigt om min förhoppning om tydlighet gick i uppfyllelse men nu kan man inte göra mer än att skriva. Har fram till torsdag förmiddag på mig att skriva så det lär i princip vara det enda jag gör fram tills dess. Min dator kommer vara min bästa vän ;) 


Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, kram!


 
  

Av Caroline - 17 mars 2016 21:32


God kväll! 


Eller god vet jag inte. Har inte haft en toppendag idag, känner mig småsjuk och har tentaångest. Har ägnat dagen åt föreläsning och plugg. Nu under kvällen har det också blivit en promenad för att skingra tankarna och få lite nytt syre i hjärnan. Har lite saker att göra vid datorn innan det blir sängen. Imorgon får vi vår hemtenta och kommer ha fram till torsdag på oss att skriva. Jag har pluggat mycket men har lite dålig magkänsla. Känns som att hemtentor har en tendens att vara lite oklart formulerade och lite svåra att få ett bra grepp om men vi kan hoppas att jag har fel och att den är helt tydlig den här gången hehe. Nu ska jag fortsätta få undan lite saker innan jag kryper ner i sängen. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


 

Dagens utsikt... 



Av Caroline - 16 mars 2016 21:53


Idag har jag haft en lång dag som verkligen har gått i ett. Seminarium, plugg, föreläsning, möte, födelsedagsfika och mer plugg. Har lite plugg kvar att göra idag men sedan blir det sängen. Imorgon är det föreläsning och massor av plugg som gäller. Tänkte dela med mig av ett tips idag, har ni möjlighet att gå på en föreläsning med Migrationsverkets operativa chef Mikael Ribbenvik så råder jag er att göra det. Jag träffade honom idag och kan säga att jag fick vara med om två väldigt intressanta timmar! 

Nu ska jag prata lite med min syster (som befinner sig i Mexico) och plugga lite innan det blir sängen, god natt! 


 

Pappas present: kofta, blommor och lakrits. 




Av Caroline - 16 mars 2016 09:38

God morgon!
Idag har jag fullt upp. Morgonen har ägnats åt städning och plugg. Nu blir det snart gruppmöte inför dagens seminarium. Efter det följer plugg i några timmar innan det är dags för föreläsning. Dagen kommer avslutas med möte, plugg och födelsedagsfirande för min pappa. Idag hade det inte alls varit fel men några fler timmar på dygnet...

Nu kommer snart mina gruppmedlemmar. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 15 mars 2016 19:24


God kväll! 


Jag har verkligen inget roligt att skriva om just nu känner jag. Det enda jag gör om dagarna är att plugga eftersom vi får vår tenta på fredag. Även den här gången har vi drygt en vecka på oss att skriva och jag känner mig ganska stressad. Jag har läst allt som ska läsas, organiserat alla mina papper osv men där är fortfarande ett par frågetecken som ska redas ut men det borde jag hinna innan fredag. Imorgon har vi kursens sista seminarium så den här kvällen kommer gå åt till att förbereda det sista inför det. Hoppas ni får en bra kväll, kram!  

Av Caroline - 14 mars 2016 10:52


Ett ord: bröllop. Det är nog få saker som jag tycker är så fint som bröllop. Lycka, förälskelse, hopp och framtidstro. Personligen har jag bara varit på två bröllop men man har ju sett filmer hehe. Att se bruden komma in i en fin klänning med ett sort leende och se mannen i en stilig kostym med ett lika stort leende. Eller två kvinnor respektive två män i fina dräkter eller klänningar också för den delen. Tror dock inte att jag har sett något bröllop mellan ett homosexuellt par, tyvärr.


För egen del ligger ju eventuellt bröllop väldigt långt fram i tiden så jag får sätta mitt hopp till mina vänner. Jag hoppas på att någon gång få vara tärna, hade varit en väldigt ärofylld uppgift. Trots att mitt bröllop som sagt är mycket avlägset har jag redan tittat på klänningar och ringar. Inte exakt sort då utan mest för inspiration. Är ju beredd på att det lär kosta en del så det gäller att spara redan nu hehe. När det kommer till ringar vill jag nog ha en diamantprydd i vitt guld, dock inte för mycket diamanter för jag gillar när det är lite diskret ändå. Jag planerar ändå att ha min ring på mig resten av mitt liv. Ibland sitter jag och googlar runt och hittar fina ringar, sparar bilderna och tar fram dem lite då och då och längtar lite. Kanske snudd på konstigt, jag vet inte. Har dock en vän som gör likadant så jag är i gott sällskap. Nu blev jag himla sugen på att titta på ringar, måste nog avsätta lite tid till det. Ha det fint!




Med inspiration från och tillsammans med http://www.vigselbutiken.se/

 

Av Caroline - 13 mars 2016 22:50


Efter en ganska produktiv dag är det snart dags för sängen. Fick läst en hel del idag, förberett sista seminariet, fixat lite jobb vid datorn samt städat lite. Känns skönt när man har en bra avslutning på veckan. Imorgon är det gruppmöte som gäller samt plugg. Hoppas ni har haft en bra helg, god natt!


Hade köpt grönsaker och dipp till gårdagens final men det blev inte riktigt som jag hade tänkt men det gjorde inte så mycket för då hade jag middag till idag.

PS. Såg inte förräns efteråt att grönsaken matchade glaset men mitt organiseringshjärta blev glatt när jag såg det hehe ;)

Av Caroline - 13 mars 2016 14:24

God eftermiddag!


Då har Sverige en ny vinnare av Melodifestivalen. Jag hoppades på Robin men Frans var också bra så det blev ändå ett helt okej slut. Efter många om och men blev det tillslut så att jag spenderade kvällen hos min pojkvän och det blev falafel till middag, mums! 


Idag är det plugg hela dagen som gäller. Tentan börjar nästa vecka och jag känner mig ganska stressad. Har en hel del att göra men alldeles för lite tid. Kan dock inte göra mycket mer än bara läsa, läsa, läsa och läsa... Hoppas ni får en bra dag, kram! 


  Mitt sällskap idag; en massa papper och kaffe ;)




Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards