Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2016

Av Caroline - 25 mars 2016 11:05

God förmiddag! 

Då har påsken börjat, hoppas ni har trevliga planer. Jag började mitt påsklov igår med en shoppingtur, lunch på stan, städning och ett besök i kyrkan. Efter att jag hade lämnat in tentan åkte jag in till stan för att uträtta ett par ärende. Min pojkvän mötte upp mig för lunch vilket var väldigt trevligt. Jag avslutade sedan kvällen i kyrkan där jag träffade flera vänner som jag inte har träffat på ett tag vilket var väldigt trevligt. 


Nu ska jag snart gå till bussen för idag ska jag och min pojkvän åka hem till hans pappa med familj och fira påsk. Hoppas ni får en trevlig dag, kram! 


   
Min underhållning igår, lagom ansträngande efter en tentavecka. 



 

Av Caroline - 24 mars 2016 07:47


God morgon! 

Efter ett par timmars jobb nu på morgonen är tentan inskickad och jag mår illa och har ont i magen, klassisk "efter tenta känsla"... Nu vilar mitt öde i lärarnas händer hehe. Det bästa av allt är dock att nu har jag PÅSKLOV! Kan inte minnas senast jag var helt ledig över en påsk, även om man hade påsklov på gymnasiet hade vi alltid så mycket plugg att göra då så man var inte ledig... Jag har lite saker att ta itu med under de här dagarna men min nya kurs börjar inte förrän på tisdag och jag har typ lovat min kompis att inte plugga under de här dagarna, hon tyckte jag behövde vara ledig på riktigt efter de här två intensiva kurserna och hon har förmodligen rätt. 


Idag har jag lite ärenden att uträtta. Ska en sväng till banken, handla, städa och lite annat men det ska bli skönt att ha en dag utan pluggstress som hänger över en. Hoppas ni får en bra torsdag, kram! 


Av Caroline - 23 mars 2016 20:43


Tentaperioder är inte kul... Tror jag har läst mina svar 50 gånger och frågorna ungefär lika många gånger. Tentan ska skickas in senast 12.00 imorgon men jag satsar på att ha den inne på morgonen. Tänkte snart lägga undan den för idag för ju fler gånger jag läser mina svar ju mer ångest får jag och nej jag missbrukar inte ordet den här gången. Tänkte sova på saken och läsa den ett par gånger imorgon innan jag accepterar mitt öde och skickar in den. Tog en lång promenad innan idag för att rensa tankarna lite och det var himla skönt väder ute. Såg flera ekorrar också, de är så himla söta! Det blev dock inte så mycket skingrande av tankarna men jag fick motion och frisk luft så det var ju ändå positivt. Tänkte ägna kvällen åt städning innan jag försöker sova. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


    
Comfort food... 


 

Av Caroline - 22 mars 2016 15:30


Jag kommer vara ledig nu över påsken och min tanke var egentligen att åka iväg på en liten minisemester då. Nu blev det inte så men det kommer fler chanser. Det planerade resemålet var Marocko. Jag har alltid velat åka dit, varför vet jag inte riktigt. Jag föreställer mig att där finns mycket att se, skönt väder och kanske lite shopping. Det kanske blir en resa längre fram i vår, vem vet. Hur som är jag så himla sugen på att se något annat, känns som att det är alldeles för länge sedan jag var iväg och då är senaste gången ändå Budapest där vi var i januari hehe. Gillar man att resa så gör man ;) 


  

bild från: http://stalvik.se/landsfakta-x-y/marocko-fakta/

Av Caroline - 22 mars 2016 09:19


God morgon! 


Här är skrivandet igång sedan ett par timmar tillbaka. Har en inbyggd klocka i min kropp tror jag, behöver inte ställa klockan nu trots att jag vill upp i tid för jag vaknar inte senare än 6.30 nu under tentaveckan. Märkligt hur kroppen bara fungerar som man vill... Idag blir det till att skriva hela dagen, eller snarare radera. Har som sagt för många ord så det jobbiga som kvarstår nu är att ta bort en massa information som man egentligen vill ha med, inte lätt det där... 


Min tentaprocess fortsätter men jag önskar er en trevlig dag, kram!



Hoppas ni rockade sockorna igår ;) 

 

Av Caroline - 21 mars 2016 16:06

Hejsan! 


Som rubriken antyder så är skriva typ det enda jag gör om dagarna. Det går framåt men kan ärligt säga att jag är inte helt på det klara med vad de vill att man ska svara på i frågorna så det blir lite utav en gissningslek. Trots att jag inte vet exakt vad jag ska skriva har jag ändå lyckats skriva alldeles för många ord, intressant kombination det där. Tentan ska vara inne torsdag förmiddag och jag har en hel del att göra innan dess så skriva kommer fortsätta vara typ det enda jag gör. Ska bli himla skönt med lite ledighet sen!


Nu ska jag fortsätta skrivandet, hoppas ni har en bra dag. Kram! 


 

Av Caroline - 20 mars 2016 13:30


Det är ingen hemlighet att jag gillar väskor. Jag har en hel del hemma i garderoben men det finns tre väskor som jag så gärna vill ha men som just nu är lite utanför min budget. Min absoulta "drömväska" är en svart Mulberry Bayswater, har velat ha en sådan sedan jag var typ 10 år och planerar faktiskt att köpa en sådan i framtiden, man måste ha några "ytliga" mål också hehe. Den andra är en Celine och den tredje en Chanel boy bag. Dock tycker till och med jag att det finns en gräns för hur mycket man betalar för en väska. Skulle jag bli riktigt rik i framtiden kan ni räkna med att dessa tre väskor kommer att finnas i min samling hehe.   


     





Av Caroline - 19 mars 2016 20:20


Här pågår skrivandet för fullt. Känner att jag har hur mycket som helst att göra på alldeles för kort tid... Ska börja på fråga två av fyra nu för att känna att jag kommer vidare. Inte lätt det där med tenta. Känner också att det är himla tråkigt att sitta själv. Min pojkvän var hos mig en stund innan men han hade inte tid att stanna kvar alltför länge så nu blev jag själv igen. Har inte heller så många andra alternativ eftersom jag måste skriva hela tiden. Inte så många som vill träffas men sitta helt tysta och plugga hehe. Tur jag har trevliga saker att se fram emot efter tentan! 


Nu ska jag fortsätta skriva och släcka lamporna, det är ju Earth Hour. Hoppas ni får en trevlig kväll, kram! 


 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards