Carrolajsa

Alla inlägg den 9 januari 2016

Av Caroline - 9 januari 2016 20:04


God kväll! 

Idag har det blivit en del plugg. Ska ju som sagt ha en opponering nästa vecka och då ska jag ha läst en uppsats och ge feedback till författaren. Det är inte det lättaste man kan göra men det går framåt åtminstone. Har även uträttat ett par ärende idag. Var tvungen att reklamera en sak jag hade köpt samt, handla ny kalender, skriva ut biljetter och växla pengar. Bortsett från packningen är allt annat klart nu så det känns bra. Vi är inte borta så länge så det lär inte behövas alltför mycket i väskan. Måste dessutom ha plats i väskan på hemvägen för jag hoppas på att Budapest ska bjuda på lite bra shopping ;)

Nej nu ska jag fortsätta skriva på min opponering. Som tur var fick jag en intressant uppsats att läsa så det underlättar ju arbetet något. Hoppas ni har en bra lördag, kram! 


Av Caroline - 9 januari 2016 12:34


Äntligen är det klart, på tisdag åker vi till Budapest. Jag och min pojkvän har pratat om att boka en resa ganska länge nu men det har aldrig riktigt passat med skola och jobb och annat men nu så. Vi blir bara bort två nätter eftersom jag har min opponering nästa vecka men två nätter är bättre än inget. Ingen av oss har varit i Budapest innan så det känns lite extra kul. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på men det blir nog inte så svårt att roa sig där. Jag hoppas dock på plusgrader och fint väder. Hur som ska det bli väldigt skönt att komma iväg. Nu måste jag bara få ihop min opponering innan dess så att jag kan lämna plugget hemma. Men nu har jag något att se fram emot så då blir det andra lite roligare att ta tag i. Jag hoppas ni får en trevlig lördag, kram! 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards