Carrolajsa

Alla inlägg den 5 september 2015

Av Caroline - 5 september 2015 22:13


God kväll! 


Hoppas ni har haft en bra lördag. Min har bestått av mycket plugg, fika med fina vänner med mycket tjejsnack, lite mer plugg, städning och matlagning. Det har varit riktigt ruskigt väder största delen av dagen och när jag väl kom hem var mina fötter så blöta att jag kunde vrida ur strumporna.


Min morgondag kommer förmodligen bara bestå av plugg. Har ett stort seminarium på måndag som måste förberedas så jag har att hitta på om man säger så. Därför borde jag nog gå och lägga mig snart så att jag orkar med allt imorgon. God natt! 


 
Coffee with love 



 

Testade att göra fläskpannkaka idag, dock ändrade jag lite då jag lade till svamp och broccoli och hade endast lite bacon ;) 



Av Caroline - 5 september 2015 08:34

God morgon! 

Igår hade jag en väldigt trevlig fredag. Efter föreläsningen åkte jag och träffade min mamma och mormor. Där blev det fika, prat och lite lek med en pojke som min mamma passade. Efter en långpromenad och efter att pojken blivit hämtad blev det middag och mer prat innan jag begav mig hemåt.


Idag är det i princip bara plugg som gäller. Ska dock pausa en stund och träffa två vänner för en fika så det ser jag fram emot. Hoppas ni får en trevlig dag, kram!


    

Igår när jag satt och pluggade började det tuta och jag förstod snabbt att det var brandlarmet. Jag reste mig snabbt och en av mina första tankar var att jag måste ha med mina traktat ut (internationella avtal). Det visade sig att det bara var ett test av brandlarmet så det blev aldrig att jag sprang ut men det är ju intressant att se sina prioriteringar, inte alls "arbetsskadad" ;) 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards