Carrolajsa

Alla inlägg under april 2015

Av Caroline - 7 april 2015 22:13

God kväll!


Hoppas ni har haft en bra dag. Min har bestått av föreläsningar, plugg, städning och fix vid datorn. Nu blir det dock snart sängen för jag är så grymt trött, har haft svårt för att hålla ögonen öppna under hela dagen. Imorgon väntar ungefär samma sak som idag – alltså föreläsningar och plugg.


Nu säger jag dock god natt! 

Av Caroline - 6 april 2015 19:31

Hej! 

Hoppas ni har haft en bra påskhelg (eller bara helg om ni nu inte firar påsk). Själv har jag haft en väldigt trevlig helg med lite av varje. Igår var vi på kalas och sedan åkte jag hem till min pojkvän som äntligen hade kommit hem efter att ha varit hos sina föräldrar under påsken. Idag har vi mest pluggat och jag kom hem för en stund sedan och nu ska jag plugga lite, deklarera, betala räkningar samt hjälpa min syster med en skoluppgift. Sedan blir det sängen, som jag längtar hehe!

 

Imorgon blir det föreläsningar och plugg som vanligt. Ha det fint, kram! 

 

   
Solupp - och nedgång, så fint <3

 

 

  

Av Caroline - 5 april 2015 13:00


Det händer så mycket hemskheter ute i världen. Senast i raden var massakern i Garissa, Kenya. Detta är en bra bit från det ställe som jag har varit på och vad jag vet känner jag ingen som varken kommer därifrån eller brukar befinna sig där men oavsett så är det hemskt. Att människor kan ha så pass mycket ilska och övertygelse i sig som förmår dem att göra något sådant, det är så hemskt. Mina tankar går till alla drabbade och dess anhöriga <3  


bild lånad från "varldensflaggor.se" 

Av Caroline - 5 april 2015 08:41

God morgon! 

Hoppas ni har en trevlig påsk. Min påskafton innehöll lite av varje. Jag vaknade 06.10 och kunde inte somna om så jag gick upp och pluggade en stund istället. Sedan bar det av till gymmet och där körde jag ett rejält pass (kan säga att jag känner av det i kroppen idag, hej träningsverk ;) ). Efter det bar det av hem till mamma där det blev god mat, trevligt sällskap och frågespel. Kan säga att jag kammade hem Genititeln hehe. 


Idag väntar plugg, kyrka och kalas så även detta kommer bli en bra dag. Hoppas ni får en trevlig söndag, kram! 


      


     

Av Caroline - 4 april 2015 16:37

Jag önskar er alla en bra påsk!

Av Caroline - 3 april 2015 08:30

God morgon!


Då var det långfredag och jag hoppas att denna dag kommer bli just lång. Har massa plugg jag vill hinna med så idag ska jag behålla pyjamasen på och förbli osminkad och sitta inne och läsa hela dagen. Det kanske låter tråkigt för vissa men jag tycker att det är skönt. Jag är som mest effektiv när jag inte har något annat planerat utan kan sitta med fullt fokus hela dagen. Det bästa just nu är att det kommer vara tyst hela dagen, jag har nämligen fått låna min pojkväns lägenhet i ett par dagar då han är uppe och hälsar på sin familj under påsken. Jag älskar min familj men det är väldigt svårt att plugga när de är hemma så det är skönt när man kan komma iväg och njuta av tystnaden. Nu ska jag äta frukost och sedan köra igång med läsandet. Hoppas ni får en bra dag <3  



Av Caroline - 2 april 2015 20:43

Hej!


Hoppas att ni har haft en bra skärtorsdag. Min har bestått av plugg samt besök i kyrkan. Jag och min syster fick förfrågan häromdagen om vi kunde vara med och sjunga och läsa för personen som skulle göra det egentligen hade fått förhinder. Både jag och min syster kunde och på så vis räddade vi prästens dag som hon uttryckte det, och vem vill inte göra det. Jag läste, sjöng och delade ut nattvard.


Resten av kvällen ska jag ägna åt plugg samt lite fix vid datorn. Hoppas ni får en fortsatt bra dag, kram! 


Jag och min fina syster i kyrkan <3


  

Av Caroline - 1 april 2015 06:48

God morgon!


Hoppas allt är bra med er denna onsdag. För min del kommer den här dagen bestå av förläsningar och massor med plugg. För min del är idag den sista schemalagda tiden i skolan och sedan har jag påsklov. Har ett par saker inplanerade nu under påsk men jag har framförallt täkt att plugga för vi har en hel del att hitta på om man säger så.


Nu ska jag snart bege mig till bussen. Hoppas ni får en bra dag, kram! 


Ps. Tänk på att det är 1:a april idag så var extra mycket på er vakt när människor säger något ;) ds. 


     

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards