Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2015

Av Caroline - 19 februari 2015 21:45

Då var snart den här dagen också över. Dagarna bara springer förbi. Idag stod det två föreläsningar på schemat, sångövning samt massa plugg. Har läst ut böckerna som ingår i kursen så nu ska jag påbörja mitt arbeta med att sammanfatta/ bläddra igenom dem igen. På många av våra tentor får vi ha med både böcker och anteckningar vilket jag tycker är skönt. Inte för att jag brukar använda dem så mycket utan mest bara för att det är skönt att ha som en säkerhet. Den här tentan som kommer i mars får vi dock inte ha med något annat än lagtext. Därför måste man verklige tänka extra på hur man pluggar och tänker för nu måste man verkligen kunna allt utantill. Vi får väl se hur detta ska gå... 


Nu tänkte jag köra lite styrkeövningar här hemma i hopp om att mjuka upp min lite stela kropp och sedan blir det sängen. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 



 


Av Caroline - 19 februari 2015 08:52

God morgon!
Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Min dag kommer bjuda på föreläsningar, plugg och sångövning. Ska nämligen sjunga på ett barndop på söndag så har bett församlingens kantor sjunga genom låten med mig idag så att jag känner mig förberedd :)

Gick upp lite tidigare idag för jag kände att jag behövde lite tid till att plugga men nu är det färdigpluggat för stunden för nu ska jag snart bege mig till bussen. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 18 februari 2015 22:41

Hoppas att ni alla har haft en bra dag. Min kväll har bestått av plugg, träning här hemma, städning och fix vid datorn. Tanken var att jag skulle gymma idag men hade lite ont i halsen när jag vaknade och kände mig hängig så skippade gymmet men det försvann under förmiddagen så därför kände jag att jag kunde köra lite träning här hemma trots allt. Nu ska jag dock krypa ner i min renbäddade säng och hoppas på en god natt sömn. God natt mina vänner <3

Det är väldigt sällan jag har blommor hemma, dels för att jag inte är så duktig på att komma ihåg att ge vatten men också för det känns som lite onödiga pengar eftersom de inte håller så länge. Det är dock väldigt fint med blommor så börjar nästan tänka om på den ekonomiska biten. Blommor och ljus höjer mysfaktorn ganska rejält och det känns mycket trevligare att vistas i rummet.

Av Caroline - 18 februari 2015 08:19

God morgon!


Hoppas allt är bra med er. Igår gick min dag i ett. Jag gick upp tidigt för att hinna plugga innan föreläsningen. Efter föreläsningen mötte jag upp min mamma och syster och gick en sväng på stan med dem. Jag tittade bland annat ut nya glasögon så ska boka synundersökning och beställa dem tänkte jag. När mamma åkte hem gick jag till skolan ett par timmar och pluggade innan jag mötte upp min pojkvän och följde med honom hem.


Idag står två föreläsningar på schemat och sedan blir det plugg. Har en hel del att göra om man säger så…

Hoppas ni får en bra onsdag <3 

Av Caroline - 16 februari 2015 20:42

Hej svejs!


Idag har det varit något allvarligt fel på mig, har varit så grymt trött hela dagen! Jag sov strax över 8 timmar natten till idag och jag har sovit ganska mycket i helgen men ändå har jag känt mig som en zombie nu framåt eftermiddagen. Jag kom hem vid 17 och då åt jag och sedan satt jag mig för att plugga men somnade till vid skrivbordet ett par minuter och sedan lade jag mig i sängen (kanske inte det bästa men behövde sträcka ut ryggen) och då somnade jag där ett par minuter. Kände att jag behövde lite nytt syre i huvudet så jag gav mig ut i kylan på en powerwalk. Det hjälpte lite så jag klarade av att plugga en stund till utan att somna. Nu har jag lite saker att fixa vid datorn och sedan tänkte jag läsa lite till innan det blir sängen. Ska försöka sova lagom antal timmar i natt så att jag är pigg imorgon ;)


Hoppas ni har haft en bra dag, kram!   

Av Caroline - 16 februari 2015 08:00

God morgon!
Då var det måndag och en ny vecka kickar igång. Den här veckan blir det mycket plugg för min del. I fredags var det en månad till tenta så det börjar dra ihop sig, blä...
Idag står två föreläsningar och just plugg på schemat.

Jag önskar er en trevlig måndag, kram!


Av Caroline - 15 februari 2015 21:59

God kväll!

Hoppas ni har haft en bra helg. Själv har jag haft en superbra helg. Fredag: restaurangbesök och träff med vänner, lördag: alla hjärtans dag med restaurangbesök och hotellövernattning med världens finaste pojkvän och söndag: lunch och mer tid med pojkvännen och sedan kom en vän över för fika och söndagsmys. Ganska perfekt helg helt enkelt.

Nu tänkte jag få undan lite jobb vid datorn och strukturera upp den kommande veckan men sedan väntar sängen.

Puss och kram!  


 

Vi åt en supergod caesarsallad igår, mums!  


 

Mysigt hotell med väldigt bra frukostbuffé, vilket typ är det bästa med hotell ;) 



    

Jag knåpade ihop lite hälsningar och skickade till mina nära och kära <3 


 
 
Kvällens fika bestod av lite allt möjligt




Av Caroline - 14 februari 2015 15:45

Idag är det Alla hjärtans dag. Jag kan tänka mig att det är många som ska fira men också att det är många som struntar i det. Det är nog en hel del som mår dåligt över denna dag, både de som inte har någon att fira med men även de som mår dåligt för att de har för stora krav på sig på den här dagen. Även om det är fint att det finns en speciell dag då man ska visa extra kärlek och omtanke så måste man komma ihåg att egentligen är det inte en så annorlunda dag. Kärlek är något som borde vara samma, vilken dag det än är på året och den/de man älskar borde få känna detta alla dagar. Med detta sagt menar jag inte att man inte alls ska fira, det ska jag själv göra. Jag menar bara att man inte behöver ha för höga krav.

Nu ska jag snart åka iväg men jag önskar er en trevlig Valentine’s day <3 


      

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards