Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2019

Av Caroline - 19 mars 2019 06:59


Det här med att gå och lägga sig tidigt är svårare än man tror hehe. Igår hade jag sådan grym huvudvärk som inte försvann med hjälp av Ipren så tänkte att jag skulle försöka sova bort den. När klockan var kring 20 var jag nästan redo att sova men sedan kom saker mellan så jag släckte inte förrän lite över 22, bra där. Jag fick dock gjort mycket igår så det var åtminstone bra så att man kände att man fick ut något av det. Jag var tvungen att plocka undan hemma och flytta möbler för någon kommunmänniska ska komma och byta en mätare, jag fick hjälpt min syster med en grej och hade en lång diskussion med min kompis om biljettbokning inför påsk och vilket tåg vi skulle ta ner till söder haha.

Idag har jag massor av saker jag måste bli klar med på jobbet och ikväll ska jag, återigen, försöka gå och lägga mig tidigt. Wish me luck ;)

Päronmer har blivit en grej för mig. Ska jag "lyxa till vardagen" köper jag gärna en sådan. Nej jag är verkligen inte svårflörtad ;)

Av Caroline - 17 mars 2019 21:32


Igår efter en nap, disk, tvätt, städ, långpromenad, ordentlig mat och ansiktsmask kände jag mig återställd och stabil efter gångna veckan haha.

Idag mötte jag upp en före detta kollega på lunch och sedan har jag mest fixat inför veckan. Fixat matlådor, steamat skjortan och packat väskan. Min favoritkollega på min avdelning har semester två veckor så måste förbereda mig mentalt på att vara "själv".

Nu ska jag snart hoppa i säng så att jag orkar med kommande vecka. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Jordgubbar är livet!

Av Caroline - 16 mars 2019 12:18


Så skönt med helg. Jag vaknade 4.40 idag vilket var lite väl tidigt. Jag låg vaken en stund innan jag somnade om ett par timmar. När jag vaknade en andra gång kände jag mig helt groggy. Känns som att jag är bakis men det är lite svårt att vara eftersom jag inte druckit alkohol på flera veckor haha (drack inte på aw:n för hade redan huvudvärk).

Idag ska jag ägna dagen åt att återställa mig själv och mitt hem. Har knappt varit hemma den här veckan så har inte haft tid att fixa något. Idag blir det till att städa, tvätta, diska och ha hemmaspa.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Jobbade på annan ort igår så det var trevligt att se lite annat än Stockholm.

Av Caroline - 14 mars 2019 20:40


Idag har jag varit överallt och ingenstans haha. Dagen började med att åka genom halva Stockholm för att ha två förhandlingar och sedan blev det tillbaka till kontoret. Jag hade en tydlig plan på allt jag skulle hinna med men som vanligt när man har en plan händer en miljon saker man måste göra istället. En kompis skrev till min i morse och frågade om vi skulle ses i eftermiddag. Vi har inte setts på flera veckor och jag kände att jag verkligen var i behov av en paus så jag sa ja till fika även om jag egentligen inte kände att jag hade tid. Men efter lite väl många timmar på kontoret de senaste dagarna kände jag att det var välbehövligt. Vi hade det supertrevligt ochjag är så glad att denna människa finns i mitt liv <3

Nu är jag på väg hem. Ska läsa lite inför imorgon men sedan ska jag SOVA. Imorgon är det fredag, skönt säger jag!

I helgen ser jag fram emot promenader, sömn och lunch med en gammal kollega

Av Caroline - 13 mars 2019 20:06


God kväll från en mycket trött Caroline. Det här är nog årets mest intensiva vecka. Det är självförvållat för jag har tagit på mig lite extra saker på jobb men jag kände att jag gärna ville göra dessa saker för de är lite mer speciella så därför känns det värt.

Idag fick jag dock en paus i jobbandet för vi hade aw på jobb med pizza, vin och quiz. Mycket trevligt!

Nu är jag på väg hem och ska fixa lite saker hemma innan jag stupar i säng. Har förhandling utanför domstolen imorgon och det innebär alltid lite extra fix så planerar att vara på jobbet lite extra tidigt imorgon för att förbereda det sista.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 12 mars 2019 06:57


God morgon!

Så snabbt gårdagen gick. Det kändes som att jag bara hann komma till kontoret och sedan vips så var klockan sent och jag var tvungen att gå hem. Jag hann med en hel del så det var ju skönt men ibland är det läskigt hur snabbt tiden kan gå.

Igår efter jobb handlade jag och sedan hade jag ett volontärpass. Jag kom i säng ganska sent så kan ju säga att jag inte är superpigg idag. Det får bli till att svepa en espresso när jag kommer till jobb ;)

Idag väntar en intensiv dag på jobb. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Jag och min favvopyjamas

Av Caroline - 10 mars 2019 21:19


God kväll!

Idag har varit en sådan dag då man känner att man typ inte borde gått upp ur sängen utan skulle sovit sig genom dagen. Det har varit huvudvärk, mensvärk och hjärtevärk. Tankar som snurrat som man inte blir av med. För att göra det bästa av situationen har jag hållt mig upptagen hela dagen. Var en sväng på ett köpcentrum tidigare idag för jag skulle köpa dammsugare. Det blev en liten sådan tillslut och sedan var jag en sväng om Ikea för att fylla på ljusförrådet. Annars har jag ägnat dagen åt att städa, tvätta, vara ute och promenera samt kollat film.

Nu har jag precis lagt mig i min nybäddade säng och ska läsa lite innan det är dags att sova. Veckan som kommer blir väldigt intensiv och fullmatad med saker så det gäller att ladda.

Hoppas ni har haft en bra helg, kram!

Det här hände mig i förmiddags och var tvungen till att skicka till min kompis. Skrattade så inombords när det hände haha.

Av Caroline - 9 mars 2019 21:47


Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om, störigt men inte så mycket att göra åt. I väntan på att min kompis skulle höra av sig så att vi kunde träffas fick jag roa mig genom att läsa, promenera och städa. På ett sätt är det skönt att vakna tidigt för man hinner mycket.

När min vän behagade vakna möttes vi upp för fika. Vi begav oss till söder vilket är lite mer "hippie" och trevligt. Vi satt där några timmar och pratade av oss, så himla mysigt.

Nu är jag hemma och tittar på Mellofinalen och googlar dammsugare. Imorgon är planen att åka en sväng till stan samt förbereda inför kommande vecka.

Hoppas ni har en trevlig helg, kram!

Chokladvåffla. Jag gillar egentligen inte direkt våfflor men stället vi var på är "känt" för sina våfflor så kände att jag ville testa. Den här smakade inte vanlig våffla utan mycket godare så det blev bra!

Tog en morgonpromenad idag, älskar detta ställe <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards