Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2019

Av Caroline - 31 mars 2019 19:17


Idag har jag haft en väldigt härlig dag. I morse låg jag kvar i sängen en bra stund och läste innan magen började kurra för mycket och jag fick fixa frukost.

Under eftermiddagen mötte jag upp min kompis för en promenad i parken. Efter en långpromenad köpte vi med oss fika och gick hem till dem (eller okej hennes sambo handlade fika och vi gick in haha). De bor i en sådan fin lägenhet i ett supermysigt område, blev så sugen på att flytta.

Nu ska jag förbereda inför veckan. Städa, stryka skjorta, göra matlåda osv.

Vi hade fin fint sällskap under promenaden ;)

Av Caroline - 30 mars 2019 20:08


Idag har vi haft fint väder här i Stockholm. Jag kunde inte sova i natt utan vaknade flera gånger så eftersom jag ändå var vaken begav jag mig ut tidigt. Jag åkte till Mall of Scandinavia en stund och sedan gick jag en sväng genom stan för att njuta av solen.

Nu under kvällen har jag fixat här hemma, tvättat, haft ansiktsmask, gjort matlådor och sett film.

Imorgon ska jag dock vara social för ska hem till min kompis och se deras lägenhet. Man behöver en blandning av ensamtid och sällskapstid!

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Älskade Stockholm!

Av Caroline - 29 mars 2019 21:21


Idag hade jag en extremt effektiv dag på jobbet, så skönt! Efter jobb åkte jag och handlade samt hämtade ut ett paket. Väl hemma har jag plockat undan lite men nu lär jag snart däcka. På fredagar är jag nog en av Sveriges tröttaste människor, är jag själv orkar jag sällan hålla mig vaken till efter 22 hehe.

Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra helg, kram!

Fredagshäng i soffan, standard ;)

Av Caroline - 28 mars 2019 21:46


I morse vaknade jag kl.4 och kunde inte somna om, undrar vad det är för fel på mig... haha. Idag var det jobb som gällde hela dagen och sedan hade jag tid hos sjukgymnasten. Kvällen har jag ägnat åt att städa men nu ska jag hoppa i säng. Efter två dåliga nätter kan jag behöva lite sömn. Imorgon är det fredag, den här veckan har gått så snabbt!

Idag var jag och Mr espresso bundisar ;)

Av Caroline - 27 mars 2019 06:56


Igår eftermiddag började jag må halvdåligt med illamående och yrsel så jag flexade ut lite tidigare. Väl hemma slängde jag mig i soffan och spenderade större delen av kvällen där.

I natt vaknade jag mitt i natten och låg vaken två timmar, oklart varför. Känner mig lite trött idag men det ska nog gå. Ska jobba hela dagen och ikväll tänkte jag städa så det ska nog energin räcka till ;)

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Exakt såhär känner jag!

Av Caroline - 26 mars 2019 07:03


Jag lever hehe. Har varit bortrest hela helgen och igår hade jag en fullspäckad måndag. Vi hade en fantastisk helg och igår var det tillbaka till verkligheten. Hade en smått kaosig dag på jobbet igår och hela dagen gick så galet snabbt.

Idag väntar jobb och ikväll väger det mellan en shoppingtur eller städning. Vi får se hur det slutar ;)

Även om dagen var smått kaosig igår så var den så bra. När jag kom till jobbet möttes jag av ett jättefint mejl av en kollega och personer kom in och frågade mig om massa jobbsaker. Det tillsammans med att jag var övertrött och hade bra feeling från helgen gjorde att jag gick ut och sprang när jag kom hem. Det tillhör inte vanligheterna men det var så skönt! Vädret var också härligt, dock ganska kallt.

Av Caroline - 21 mars 2019 09:49


Igår hade jag en så himla bra dag. På jobbet flöt allt på, kollegor kom och frågade mig saker (är en av dem som varit där längst som notarie så nu räknas jag som erfaren haha) och jag fick lämnat från mig två domsförslag. På kvällen var jag och blev plågad hos min väldigt trevliga sjukgymnast och sedan vankades event hos H&M:s showroom där de visade upp sin nya kollektion.

Sen kväll packade jag och nu inväntar jag min kompis så vi kan åka till flygplatsen. Nu väntar en långweekend och jag har nog sällan känt mig då redo för semester som jag gör nu!

Hoppas ni får en fin helg, kram!

Av Caroline - 20 mars 2019 06:50


Hej onsdag och sista jobbdagen den här veckan! Ska iväg på en weekendresa och åker imorgon vilket ska bli så skönt. Innan jag kommer dit har jag dock en miljon saker att göra. Det är massor med jobb, sjukgymnast, event hos H&M och packning. Tur vi inte åker så tidigt imorgon hehe.

Nu ska jag dock ladda mentalt för jobb och köra järnet så jag blir klar med allt på min lista. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Igår när jag kom ut från affären sken solen och jag blev helt lycklig inombords, tänk så glad man kan bli för det lilla här i världen!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards