Carrolajsa

Alla inlägg under april 2017

Av Caroline - 16 april 2017 22:57

God kväll!

Idag är en sådan dag man känner sig riktigt förvirrad över vilken dag det är hehe. Idag har vi inte gjort så mycket utan mest varit. Sett film och gått en långpromenad så det känns lagom. Nu blir det dock sängen för är så himla trött. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Vi fick till och med lite sällskap under promenaden ;)

Av Caroline - 15 april 2017 13:36


Då är vi på väg från påskfirande hos min pojkväns pappa med familj vilket har varit himla mysigt. Vi ska inte göra något speciellt resten av ledigheten utan mest ta det lugnt.

Hoppas ni har en bra helg oavsett om ni firar påsk eller inte.

Av Caroline - 13 april 2017 18:22


God kväll!

Mina två senaste dagar har gått i ett. Det har varit skype-möte, telefonmöte, skriva uppsats, varit i skolan, varit på passionsspel, städat, packat osv. Har därför inte fått så mycket sömn så känner att bristen är påtaglig men som tur är har man reservkrafter att ta av. Nu sitter jag på tåget påväg till min pojkväns pappa med familj för lite påskfirande. Har dock en stund kvar på tåget så ska läsa lite tänkte jag.

Hoppas ni får en bra ledighet, kram!

Av Caroline - 11 april 2017 22:20


God kväll!


Idag har jag ägnat större delen av dagen åt att skriva. Skulle haft ett skype-möte men det blev framflyttat tills imorgon istället. Jag och min pappa var även iväg för att titta på datorer men jag hittade inte någon den här gången heller. Eller jo jag hittade en men den kostade 15 000, ungefär 10 000 för mycket för min smak... Letandet fortsätter. 


Har även haft en mindre skobutik här hemma. Jag har jättesvårt för att hitta skor som passar så jag beställde hem ett gäng (närmare bestämt 7 par) för att testa men endast ett par passade och det var inte ens sådana som jag skulle ha. Suck... Även har fortsätter letandet. 


Nu ska jag snart hoppa i säng. Hoppas ni haft en bra dag, kram!


 

Av Caroline - 10 april 2017 21:55


God kväll!


Idag har jag suttit och skrivit heeeela dagen. Eller okej nästan, gick en promenad på 15 minuter också. Jag har fått gjort en del vilket är bra men sitter lite fast. Mitt område är inte helt utforskat vilket gör det lite svårt för mig att hitta bra källor, dock ska det ju inte vara lätt att skriva examensarbete så allt är väl enligt ordningen. 


Nu ska jag dock snart logga ut för idag för är galet trött. Hoppas ni haft en bra dag, kram! 


   

Av Caroline - 10 april 2017 08:02


God morgon! 


Då har vi en ny vecka framför oss. Idag ska jag ägna hela dagen åt att skriva. Det kommer bli mycket skrivande den här veckan men mot slutet av veckan åker jag bort på påskfirande. 


Hoppas ni får en bra måndag, kram! 


 

Av Caroline - 9 april 2017 19:28


God kväll!


Idag har jag haft en produktiv dag. Mår mycket bättre idag vilket är skönt. Nu är det mest förkylning kvar som i sin tur medför lite andningsproblem men feber och dylikt har äntligen försvunnit. Med min återfådda energi har jag storstädat och skrivit. Min uppsats börjar nästan kännas som en uppsats. Jag har fortfarande väldigt mycket kvar men den börjar ta form. Ska fortsätta skriva en stund men sedan ska jag nog krypa ner i sängen och se en film. Vill egentligen ut på en promenad men måste nog ta det lite lugnt, vill inte att förkylningen ska förvärras och febern återkomma. 


Hoppas ni haft en bra helg (under omständigheterna som fredagen medförde <3), kram! 


 

Av Caroline - 8 april 2017 21:22


God kväll!
Nu börjar jag se ljuset i denna sjukdomstunnel, om än väldigt långsamt och svagt lysande. Idag har jag ägnat större delen av dagen åt att skriva. Håller på att strukturera upp uppsatsen nu vilket alltid tar lite tid.

Nu ska jag dock snart hoppa i säng för är så himla trött. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards