Carrolajsa

Alla inlägg under april 2017

Av Caroline - 23 april 2017 20:59


God kväll! 


Då var denna helg snart över. Idag har jag städat, lagat mat och haft en vän på besök. Det var en av mina äldsta vänner som var på besök och vi har inte träffats på länge så det var väldigt trevligt. Det blev middag, massa snack och fika. 


Kvällen har ägnats åt lite packning, jobb vid datorn, städning och planering. Ska hoppa i säng snart för är så himla trött efter gårdagen. Förutom förseningen från Örebro blev vi försenade från Mjölby också så var inte hemma förrän kring midnatt, något senare än planerat med andra ord.


Hoppas ni haft en bra helg, kram!


     


Av Caroline - 22 april 2017 20:35


God kväll! 


Nu är jag äntligen påväg mot Skåne. När vi kom till stationen i eftermiddags såg vi att tåget var 1 timme försenat. Den timmen blev sen 1,5 och tillslut över två timmar. Två timmar på Örebro Södra (stationen som gud glömde...) är inte det roligaste. Efter mycket ovisshet blev jag dock tillslut ombokad på ett senare tåg som jag också hann med så nu är allt som det ska. Lite senare, lite ondare i kroppen och lite tröttare men så kan det bli. 


Nu ska jag fixa lite jobb vid datorn och andas ut efter en hektisk eftermiddag. 


Hoppas ni får en bra kväll, kram! 



Har nog aldrig varit så glad över att se Mjölby stadshotell innan ;) 

   



Av Caroline - 22 april 2017 08:48


God morgon!

 

Det är lördag och solen skiner här i Örebro, härligt! Vi hade en trevlig kväll igår med väldigt god mat. Vi tog ravioli med Karl-Johan svamp och parmesansås, nästan så att det vattnas i munnen nu också. Så himla gott. Sedan slog vi på stort och beställde in efterrätt också, nämligen nutellapizza. Har alltid velat testa det och det var så himla gott. Mätta och belåtna promenerade vi hem i solnedgången och avslutade dagen med en film. En bra fredagskväll med andra ord.

 

Idag vaknade jag tidigt så har jobbat med min uppsats en stund. Ska göra det en stund till tills min pojkvän vaknar och sedan får vi se vad som händer. Jag åker hem i eftermiddag så vi har inga planer för idag. 

 

Hoppas ni får en bra helg, kram! 


         

Av Caroline - 21 april 2017 11:40


Glad fredag! 


Då var det fredag igen, denna vecka har gått så himla snabbt. Idag ska jag skriva hela dagen och ikväll ska jag och min pojkvän ut och äta. Hela veckan hade jag planerat att jag skulle överraska honom med middag ute ikväll men typiskt nog så frågade han igår om vi skulle hitta på något idag. Han brukar aldrig göra det så det var så typiskt att det skulle ske just den här veckan. Hur som helst blev det bestämt att vi ska ut och förhoppningsvis finns det plats på en restaurang med italiensk mat, det gick inte att boka bord men förhoppningsvis får vi plats ändå. Är så himla sugen på pasta! 


Nu ska jag fortsätta skriva. Hoppas ni får en bra dag, kram! 


Jag ska iväg med ett gäng vänner nästa vecka och vi diskuterade när vi behöver vara på flygplatsen.

Detta var mitt bidrag till konversationen, vill alltid vara där i tid så att det finns rum för oförutsebara händelser ;)  



Av Caroline - 20 april 2017 15:45


Hej hopp!

 

Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Med mig är det bra, förutom att jag är väldigt trött. Vet inte vad min pojkvän höll på med i natt men han rörde sig en massa så jag fick en armbåge och ett knä lite här och var, inte lätt hehe. Idag har jag pluggat hela dagen och kommer fortsätta med det resten av dagen. Det här med att få ihop en uppsats är inte det lättaste. 

 

Igår fick jag dock en liten paus för var på stan en sväng för jag hade några ärenden att uträtta. I vissa perioder handlar jag nästan inte alls men i vissa blir det en hel del. Just nu är jag inne i en period då jag handlar en del då jag har lite luckor i garderoben att fylla. Behövde exempelvis nya skor, ny kavaj, bikini och kostymbyxor så det har jag inhandlat. Det känns dock som att allt blivit dyrare, eller så har jag blivit mer kräsen hehe. Spanade också in en ny vårväska men har inte klickat hem den är, vi får väl se hur det blir med den saken. 

 

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats, hoppas ni får en fortsatt bra dag. Kram!


  Mitt i prick ;) 



Av Caroline - 19 april 2017 08:43


God morgon! 


Då var det onsdag. Idag har jag en del på schemat, jag ska skriva (som vanligt), gå ner en sväng på stan för har några ärenden att uträtta samt jobba en stund vid datorn. För att ladda inför dagen har jag precis lagt en ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen, skönt sätt att vakna till. 


Här skiner solen så hoppas den fortsätter göra det när jag ska iväg. Hoppas ni får en bra dag, kram!


Man känner sig alltid lika snygg i ansiktsmask ;)


  

Av Caroline - 18 april 2017 20:05


God kväll! 


Hoppas allt är bra med er denna "måndagstisdag". Jag har ägnat min dag åt att läsa, gå en långpromenad och handla. Tiden börjar verkligen springa iväg så man blir lite stressad inför inlämningen av uppsatsen men än så länge är det strax över en månad till inlämning så har fortfarande lite tid. Ska läsa en stund till och sedan ska jag köra en spa-kväll. 


Hoppas ni haft en bra dag, kram! 


 

Av Caroline - 17 april 2017 21:17

God kväll!

Idag har vi haft en effektiv dag. Vi har städat, tvättat, läst och varit på shoppingtur. Hittade en hel del idag så det var givande. Nu ska jag läsa lite innan det är dags för sängen.

Hoppas ni haft en bra ledighet, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards