Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2014

Av Caroline - 21 augusti 2014 18:43

Hej!
Hoppas allt är bra med er :)
Igår var jag, min pojkvän och två av mina vänner på malmöfestivalen och lyssnade på Timbuktu. Jag har sett honom live en gång innan och det var lika bra ös den här gången. Väldigt tänkvärda och vettiga saker hade han att säga också, bland annat om allas lika värde. Mycket bra!

Idag har jag inte gjort mycket. Var hos min pojkvän innan, sedan följde jag med min morfar till sjukhuset och nu sitter jag och jobbar lite med Growing Togethers hemsida. Att titta på alla bilder på barnen får mig att längta dit ännu mer <3
Nu ska jag jobba lite till innan jag ska möta upp min pojkvän. Ha en bra kväll <3

Mumsig middag på vapiano blev det också för mig och min kompis :)

Av Caroline - 20 augusti 2014 15:21

Hej!
Idag har jag haft en riktigt skön förmiddag/morgon. Jag åt frukost i soffan framför en film, läste lite, storstädade rummet, tränade lite, duschade och tittade på lite mer film. Sådana här dagar när man bara kan gå runt i pyjamas och göra precis vad man känner för är så skönt.
Nu ska jag lista ut vad jag ska ha på mig sedan bär det av mot stan för att träffa ett gäng vänner.
Hoppas ni får en trevlig dag <3

Av Caroline - 19 augusti 2014 16:46

Hej!
Igår var jag och lyssnade på Melissa Horn, wow alltså! Jag tror jag blev lite kär i både henne och hennes låtar ;)

Idag har jag träffat min kusin och morfar. Vår morfar skulle till läkaren så jag och min kusin följde med och när han var hos läkaren satt vi i väntrummet och pratade. Efter besöket hann vi med lite fika också.

Jag har jobbat lite vid datorn nu på eftermiddagen och nu har jag precis lagat mat och tänkte inta det framför tecknade Herkules. Jag har inte sett den här filmen sedan jag var liten så tänkte ta en tripp längs memory lane. Senare ikväll väntar möte med Kyrkorådet.
Hoppas ni har en bra dag <3

Av Caroline - 18 augusti 2014 20:43

Då var det äntligen min tur att få semester! Även om jag trivs väldigt bra på mina jobb så ska det bli skönt att vara lite ledig nu innan skolan drar igång.
Jag har inte gjort så mycket idag. I förmiddags var jag hos min pojkvän och sen var jag hemma om en sväng och jobbade lite vid datorn, lagade mat och fixade lite. Nu är jag på väg in till stan för att se konsert med Melissa Horn. Hoppas bara vädret håller i sig så jag inte blir dyngsur ;)
Hoppas ni har haft en bra dag <3

En kort promenad i regnet blev det också idag.

Av Caroline - 17 augusti 2014 16:35

Idag har det typ bara regnat hela dagen. Riktigt inneväder är det! Jag har mest varit inne, förutom en kort tur till en loppis med min mamma. Jag har precis varit hemma om och vänt men nu är jag på väg igen, denna gång på väg till min pojkvän.
Hoppas ni har ett bra slut på helgen <3

En liten tåuppdatering: ett ganska stort blåmärke (kanske lite svårt att se på bild) och en hel del smärta. Tänk att en plastbringare med saft kan orsaka så mycket ;)

[Bild]

Innan har jag inte varit så förtjust i gummistövlar men jag börjar gilla det mer och mer. Plus det är ju nästan ett måste om man bor i Sverige.

Av Caroline - 16 augusti 2014 21:56

Det blev ingen inflyttningsfest för mig idag. Har haft huvudvärk,varit trött och haft feberkänsla hela dagen så jag stannade faktiskt hemma idag. Eller ja jag och min mamma gick hem till min mormor en stund och åt och tittade på tv men det var ju inte så ansträngande.
Kvällen har jag ägnat lite åt tv:n, läst lite, tagit en promenad och sorterat bland lite kläder.
Nu blir det dock sängen för jag är så grymt trött. God natt.

Imorse var det lyxfrukost med min syster som gällde. Nybakade scones och nyplockade björnbär :)

Av Caroline - 16 augusti 2014 08:43

Jag skulle inte beskriva mig själv som klumpig men ibland har man lite otur. Imorse när jag skulle blanda dricka gick det lite fel. Jag hade precis blandat och skulle bara sätta på locket men då slinter jag och bringaren trillar. Oturligt nog trillar den rakt på min lilltå och saften rinner ut på hela golvet. Min tå svullnar upp och det gör grymt ont när jag går. Så nu blir det till att sitta lite stilla så att tån återhämtar sig så att jag kan gå på inflyttningsfest ikväll :)

Knölen vid tån svullnade upp och blev blå, skönt ;)

Av Caroline - 16 augusti 2014 08:17

God morgon!
Igår var sista jobbdagen med barnen i kyrkan och när barnen gått hem var vi ett gäng på 10 personer som åkte iväg på spa. Det var så skönt! Det fanns jacuzzi, tempererad pool, utomhuspool, bastu och en lounge med fika. Vi fick också väldigt god mat.
Vi somnade gott på kvällen för vi var helt trötta efter en veckas jobb och dessutom helt avslappnade efter en kväll på trevligt ställe med trevligt sällskap.

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards