Carrolajsa

Alla inlägg under september 2013

Av Caroline - 19 september 2013 08:26

Idag är det plugga som gäller! Jag har precis intagit min favoritplats i biblioteket och tänkte sitta här i några timmar och bara läsa. Jag börjar inte förrän 12 så jag har tid ;)
Hoppas att ni får en bra dag <3

Av Caroline - 17 september 2013 21:56

Förmiddagen har jag ägnat åt att plugga och eftermiddagen har jag ägnat åt att jobba. Innan jobbet var jag inom Jysk, igen, för att titta på sängen och soffan som jag har tittat på ett tag nu men jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig ;)
Nu ska jag plugga lite till innan det är dags för sängen.
God natt <3

Av Caroline - 16 september 2013 20:54

Då var första dagen på den nya veckan snart över. Jag har inte haft någon föreläsning idag utan tänkte sitta hemma och plugga hela dagen men det är inte helt lätt när man har en bror som också är hemma... Det blev därför ett besök till biblioteket men där var ganska mycket folk och ljud där också så efter några timmar åkte jag hem och pluggade igen. Efteråt att ha sovit dåligt en längre tid var jag så trött att jag somnade nästan med huvudet i boken så det blev en powernap innan jag kunde fortsätta plugga.
Nu tittar jag på idol och har precis kört ett träningspass framför tv:n och snart ska jag fortsätta läsa.
Hoppas ni har fått en bra start på veckan <3

Av Caroline - 15 september 2013 11:35

Hejhej!

Idag känner jag mig bakis, trots att jag inte alls drack något med alkohol igår men det är väl en kombination av mycket att göra och väldigt dålig sömn som gör det...

Jag och min syster har precis varit och röstat i kyrkovalet. Min syster är 17 så det var första gången hon fick rösta så hon var lite nervös men det gick nog bra. Jag står faktiskt med på ena listan här hemma så att jag kan bli invald i kyrkofullmäktige så det ska bli intressant och se hur det går.

Nu är det plugg som gäller en stund och det behövs verkligen.

Hoppas att ni har en trevlig söndag och jag tycker att ni som har möjligheten att göra det ska gå och rösta. Kram <3


 





Av Caroline - 14 september 2013 22:50

Idag har jag varit hemma hos en av mina vänner för att fira att hon har blivit 20. Det bjöds på god mat och trevligt sällskap så det var himla trevligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta film innan jag somnar. 

God natt <3

   
Det blev kricketspel och den nedre bilden är presenten jag gav; nagellack och ett armband som formen av talet 20 :)

Av Caroline - 14 september 2013 12:03


Idag är det lördag och det betyder födelsedagsfirande :) En av mina vänner fyllde 20 nu i veckan och det ska firas med kalas idag. Jag har pysslat med hennes present nu på morgonen och nu har jag precis gjort mig i ordning och ska sticka snart. Vi har riktigt fint väder idag så det blir klänning och bara ben med strumpbyxor i väskan just in case ;)
Jag hoppas att ni får en trevlig lördag <3


 

Av Caroline - 13 september 2013 12:12

Idag är det fredagen den 13:de och det betyder otur för vissa men så hoppas jag att fallet inte är för mig... Än så länge har jag lyckats cykla utan att trilla, duscha utan att något hände och äta utan att sätta i halsen så det ska nog inte vara några problem ;)
Jag har två möte inbokade idag och plugg men först ska jag hem till min farmor och farfar och äta lunch.


Hoppas ni får en trevlig fredag utan otur <3


  

Av Caroline - 12 september 2013 22:51

Idag var det den klassiska sportfrågan som gällde när vi kom till skolan; Hur känns det? Vi skulle nämligen ha terminens första seminarie idag och vi visste inte riktigt hur det skulle gå till. Vi hade fått fyra rättsfall som vi skulle läsa och vi visste att det skulle redovisas på något sätt... det var dock ingen fara utan vi satt i grupp och diskuterade ett antal frågor i typ en timme och sedan var det bara två från varje grupp som skulle upp och redovisa så det gick bra. Jag var dock inte en av dem som redovisade idag utan det får bli en annan gång.

Efter skolan mötte jag upp en vän och så gick vi en sväng på stan och sedan köpte vi mat från subway och satt i solen och åt och pratade, hur mysigt som helst!
Sedan bar det vidare till kören och sedan var det bara hem och dra på träningskläder innan jag gav mig ut för att springa.

Nu ska jag läsa några sidor om avtalsrätt innan det blir sängen. God natt <3  

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards