Carrolajsa

Alla inlägg under september 2013

Av Caroline - 10 september 2013 20:51

Efter 11 timmar på skolan kände jag att det var dags att åka hem ;)
Nu har jag ätit, tagit lite paus och tittar på Idol men så snart det är slut ska jag läsa lite till innan jag kan sova. Ingen har sagt att det ska vara lätt att plugga ;)
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 9 september 2013 21:59

Idag har jag kunnat stryka några saker från min "to do list". Jag fick skickat iväg en del mail, förnyat mitt recept på astmamedicin, läst ganska många sidor i min bok och förberett morgondagens övning :) nu ska jag städa lite innan det blir lite mer läsning innan sängen. Att gå termin två på juristprogrammet=läsa!
God natt <3

Av Caroline - 8 september 2013 13:17

Förmiddagen spenderade jag i kyrkan för jag skulle vara med och hjälpa till på gudstjänsten och nu har jag precis kommit till biblioteket och där har jag tänkt sitta stora delar av dagen och plugga. 

Hoppas ni får en bra söndag och kan njuta av det fina vädret (som åtminstone vi har) :) 


 

Av Caroline - 7 september 2013 20:48

Åh vad skönt väder det har varit idag! Jag och min pojkvän var ute och gick en sväng innan för vi skulle ner i stan och det var så himla skönt väder, det kändes inte som om det var den 7 september.
Nu är jag hemma igen och har precis dammsugit och putsat fönstret och nu blir det till att plugga lite innan det blir sängen.
Ha det fint <3

Av Caroline - 5 september 2013 21:04

I ungefär ett halvår har det varit bestämt att jag skulle komma till en församling och prata om min upplevelse i Kenya och idag var det dags! Det var en lagom skara som var och lyssnade och alla var väldigt intresserade och frågade en massa. Jag kan erkänna att det pirrade lite i magen innan men jag tycker att det är så himla kul att prata inför folk (kan knappt tro att jag säger så) och speciellt när det handlar om Kenya för det ligger mig så extremt varmt om hjärtat. Så det känns lite tråkigt att det är över men jag hoppas att jag får göra det snart igen <3  

Nu ska jag plugga i några timmar så att jag klarar av min utbildning, annars kom jag och min bror på min plan B igår, kock ;)
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 4 september 2013 11:26

Idag har jag gjort ett försök till att vara extra effektiv :)
Min föreläsning börjar inte förrän kl.12 men har varit på skolan sedan 8 och har suttit och jobbat i biblioteket. Vi har extremt mycket att göra så det behövs och jag har dessutom en föreläsning om min resa till Kenya på ett församlingshem imorgon så jag har precis suttit och jobbat med den.
Nu ska jag snart möta upp min kompis för vi ska gå och titta efter en bok och sedan blir det föreläsningar i fyra timmar.
Hoppas ni får en bra dag <3 


 
Take it with a smile ;)

Av Caroline - 3 september 2013 07:41

Igår publicerade vi Growing Togethers hemsida, gå gärna in och ta er en titt!
http://www.growingtogether.se/


Vi skulle bli lika glada som den här lilla tjejen ;)

 

Av Caroline - 2 september 2013 20:44

Första dagen på juristprogrammets andra termin är nu avklarad! Det kändes riktigt bra och det var superkul att träffa alla mina fina klasskompisar igen <3 Det kommer bli en sjukt krävande och intensiv termin men jag ser fram emot det väldigt mycket. Jag har ägnat kvällen åt att läsa ett rättsfall och snart ska jag börja läsa en av mina 14 böcker som jag ska ta mig igenom denna terminen.

Hoppas ni har en trevlig kväll <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards