Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2013

Av Caroline - 25 juni 2013 22:50

Idag har varit en bra dag! På jobbet hade vi fyra nöjda tjejer som fick fotad och sina naglar målade innan vi pysslade och lekte lite. Efter jobb var det snabbt hem som gällde för att sedan gå till bussen och möta upp Victoria för mat och bio. Vi såg After Earth, en trevlig och sevärd film.
När jag kom hem körde jag ett träningspass här hemma men nu är det snart dags att sova. God natt <3

Av Caroline - 25 juni 2013 08:23

Ska iväg till jobbet nu, idag har vi spa och spel inplanerat ;) Ikväll blir det bio och mat ute med Victoria <3 Ha en bra dag!

Gjord med en rolig app som jag hittade ;)

Av Caroline - 24 juni 2013 21:30

Då har en ny vecka börjat och det innebär en del nya barn på jobbet. Idag har vi pysslat och lekt i skogen :) Efter jobbet blev det en sväng hem till farmor och farfar för en liten fika.
Jag har även påbörjat "hårdträningen", jag börjar mitt andra sommarjobb på måndag och då ska jag cykla dit i princip varje dag så idag var jag ute och cyklade ett par kilometer för att öva upp flåset. Nu blir det snart sängen så jag är pigg imorgon. God natt <3

Av Caroline - 23 juni 2013 23:22

Idag har vi haft barnkalas för mina bonussyskon så det var typ 14 livliga 8-åringar som skulle underhållas. Det blev mat, glass, popcorn, lek, ansiktsmålning och skattjakt :) de verkade tycka att det var kul och eftersom det var jag som var "lektanten" så känns det ju bra. Imorgon väntar en ny vecka med barn på jobbet så nu ska jag sova så jag har fulladdade batterier till det, god natt <3

Av Caroline - 22 juni 2013 22:48

Hej! Hoppas ni har haft en bra midsommar, för det har jag haft. Gårdagen och natten spenderade jag hemma hos en kompis där det blev god mat, kubbspel, jordgubbar och film. Idag åkte jag till min mamma och vi åkte ut en sväng på ett tivoli/marknad och sedan blev det lite handling. En sväng ut till havet blev det också och jag och min bonusbror hade typ stänktävling i havet, hur kul som helst ;) Nu blir det dock sängen för mig för jag är så trött så att ögonlocken vill knappt stanna uppe. God natt <3


 
Idag var det faktiskt väldigt skönt i vattnet :)

Av Caroline - 21 juni 2013 15:01

Hejsan! Vill bara önska er alla en riktigt trevlig midsommarafton <3

 

Av Caroline - 20 juni 2013 22:20

Då var den första jobbveckan över och det vankas midsommar. Det har varit en rolig vecka med barnen och vi har hittat på allt möjligt, typ talangjakt, ansiktsmålning, bio, lekar och pyssel. Jag är den som har huvudansvaret och det är väldigt kul tycker jag, jag gillar att vara the boss ;) Men jag har haft tre bra medarbetare så det har varit skönt.
Nu ikväll var jag iväg en sväng och handlade med min pappa och sedan blev det film för min del.
Nu ska jag ta helg och fortsätta titta film.
Ha det fint <3

Har hittat en rolig app på iPaden där man kan leka med bilder, här blev Benedict svart-vit ;)

Av Caroline - 19 juni 2013 22:02

Då var snart denna dagen slut... Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat framför datorn då jag hade en massa mejl som skulle skickas och lite annat jobb som behövde fixas. En del av sakerna jag gjorde hade koppling till projektet som jag är med och ska starta upp med anknytning till Kenya men det är mycket som ska kollas upp och fixas. Igår hade vi möte med en kvinna som jobbar med keramik som eventuellt ska hjälpa till i arbetet så det var kul.
Jag var väldigt sugen på att ta en runda med min nya cykel men det drog in ett sådant oväder med regn, massa åska och blixtrar som har varat typ hela kvällen så cykelturen får jag spara. Ska krypa ner i sängen och läsa istället så god natt och hoppas att ni har haft en bra dag <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards