Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2019

Av Caroline - 6 februari 2019 21:55


Idag har jag haft en mycket lugnare dag. Har kunnat sitta stilla vid mitt skrivbord och jobba nästan hela dagen. Hann också med en lunch med en vän vilket var väldigt trevligt. Efter jobb hade jag massa energi kvar så jag storhandlade och har storstädat lägenheten. Nu ska jag snart hoppa i säng och förbereda mig på morgondagen.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Älskar att det inte längre är mörkt när jag kommer till jobbet vid 7.30

Av Caroline - 5 februari 2019 17:44


Dagen började med att jag fick upp min frukost (sorry for the info). Min hosta, som tack och lov är väldigt mycket bättre, har totalt slagit ut min kropp och min hals är kaos så min reflex är sådär. Jag är ju inte sjuk så jag kunde ju gå till jobbet utan problem. På jobbet har det varit ytterligare en dag där allt hat krånglat så jag är helt slut i huvudet. Hade behövt sova i typ en vecka för att återställa min hjärna haha.

Nu ska jag dock ladda om och förbereda hjärnan på två timmars utbildning med ett härligt gäng kvinnor. Det hör till mitt volontäruppdrag så det ska bli intressant.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Snön fortsätter erövra Stockholm

Av Caroline - 4 februari 2019 20:11


Då var en ny vecka igång. Den har börjat såhär ärligt talat. I morse när jag gick ut genom dörren höll jag på att frysa ihjäl, så jäkla kallt. Skrev till min vän "kan du så sjukanmäl dig för det är sjukt kallt ute", på den nivån var det.

Väl på jobbet fick jag gjort en hel del men det är sällan en dag går utan att något strular. Jag stannade kvar i fredags och kom extra tidigt idag för att bli klar med en dom. Precis när jag klickade på "skriv ut" fick jag info om en omständighet som medförde att jag inte kan bli klar med domen nu utan har andra åtgärder som måste vidtas. Fick ett litet dramaqueen moment och skrev till min kollega "jag orkar inte med livet" osv haha. Ibland får man ha sådana fasoner.

Efter jobb var jag hos sjukgymnasten som gillar att plåga folk. Han körde verkligen hårt med mig så när jag gick därifrån var mitt ben som spagetti, kunde knappt ta mig nedför trappan. Väl hemma lagade jag mat och sedan åkte jag på värsta illamåendet. Jag mår illa ganska ofta till och från men idag blev det extremt. Jag vet inte om det berodde på maten, att jag åt för snabbt, trötthet eller en mix. Jag däckade ett par minuter och nu känns det bättre. Ska strax hoppa i säng och tagga inför morgondagen då det väntar jobb och utbildning.

Hoppas ni haft en bra början på veckan, kram!

Vårt winter wonderland

Av Caroline - 3 februari 2019 09:49


Igår hade jag en väldigt trevlig lördag. Under förmiddagen var jag hemma och tog det lugnt. Mina grannar hade fest i fredags så det var hög musik och mycket hoppande här ovanför så det var något svårt att gå och lägga sig vilket resulterade i en sen kväll för mig hehe. Framåt eftermiddagen igår mötte jag upp en vän och tog en promenad genom Gamla stan vilket alltid är lika mysigt.

På kvällen åkte jag och träffade min syster, hennes sambo och delar av hans familj vilket var trevligt. Vi tittade på Melodifestivalen och lekte med barn, svårt att en sådan kväll inte blir trevlig.

Idag väntar en dag fylld med fix. Ska lämna tillbaka paket, köpa en present, fixa matlådor osv. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 1 februari 2019 21:58


Då var det äntligen fredag. Som vanligt hade jag en väldigt busy dag på kontoret, hade bland annat en "rättegång".

Efter jobb åkte jag och mötte upp en av mina vänner för en fika. Är så enormt tacksam för mina fina vänner <3

Nu är jag hemma och har lite att fixa med. Har knappt varit hemma den här veckan så har en del disk att ta itu med och kläder att plocka undan.

Hoppas ni får en bra helg!

Det snöar så galet mycket här! Hoppas jag kommer ut genom dörren imorgon för det är så pass mycket snö utanför dörren redan nu...

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards