Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2019

Av Caroline - 17 februari 2019 19:15


Idag har jag haft en numera klassisk "Caroline-söndag". Jag tittade på film i sängen, åt sen frukost, har tvättat, sett x-antal avsnitt av Gossip girl, haft ansiktsmask, fixat matlådor, slängt grovsopor och varit ute på långpromenad. Jag gillar att hitta på saker men jag älskar också att vara hemma. Att glida runt i pyjamas, vara "ful" och bara göra exakt vad man känner för är så skönt.

Ska städa lite nu innan det blir sängen tidigt. Har en intensiv vecka framför mig så behöver ladda upp. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Dagens mat blev den bästa snabbmaten, quesadilla. Tar typ två minuter att göra och är superenkelt!

Maten till matlådorna blev paj. Smidigt att frysa in!

Av Caroline - 17 februari 2019 14:34


Igår när jag vaknade kände jag bara "hur ska jag kunna ta mig ur sängen?". Den här veckan har varit ganska intensiv med två pass hos sjukgymnasten och en balettklass vilket min kropp inte gillade. Jag och min kropp är inte överens om hur mycket den ska klara av utan jag får ont i kroppen om jag gör för mycket, igår var det dags för den hemska brännande smärtan i alla muskler plus vanlig träningsvärk i ena (?!) låret. Jag hade dock bestämt mig för att ge mig ut på äventyr så det var bara till att komma upp och hoppa in i duschen. Jag hade nämligen bestämt att jag skulle till Norrtälje. En anledning till att jag åkte var att jag ville se mig omkring men huvudanledningen var att jag skulle köpa en väska hehe. För ett par månader sedan hittade jag en väska på Åhléns men ville tänka lite på den då jag inte brukar spontanshoppa men när jag hade bestämt mig var den slut på alla Åhléns i Stockholm. Jag tittade runt och såg att den skulle finnas i Norrtälje, ca två timmar från mig. Eftersom jag inte hade något planerat igår bestämde jag mig för att åka dit. Jag hittade väskan och blev positivt överraskad av staden så det blev bra. Väl hemma blev det Melodifestivalen och skärmshopping. En helt ok dag med andra ord. 


     

Kommer definitivt åka tillbaka i sommar!


 

Av Caroline - 16 februari 2019 20:20


En tid har jag fasat för den 14 februari, alla hjärtans dag. De senaste månaderna har varit tuffa efter separationen från min fd sambo och en dag där man firar kärleken var inte vad jag behövde kände jag. Dagen blev dock inte så jobbig som jag hade fasat för. Visst kändes det i hjärtat när man såg alla söta par och när vi pratade på jobbet om hur man skulle fira och visst önskade en del av mig att man skulle få ett sms av en viss person men jag fick så mycket kärlek från andra människor i min närhet som jag blev varm i hjärtat av. 


Tänkte ta er genom en annorlunda alla hjärtans dag. Den såg inte ut så som jag hade önskat och inte med den person jag hade velat men den blev hyfsat bra ändå. 


 

Jag började dagen med att se en fantastisk soluppgång. Sådant blir jag glad av! 




Jag la upp den översta bilden på instastory och fick detta svar av en vän, så fint <3


 


När jag kom till jobbet väntade detta på mig. En kollega visste att jag tyckte dagen var jobbig och hade gjort detta för mig. Blev helt rörd och hade ett leende på läpparna i flera timmar. Draken kommer från denna händelse <3



  

    

Väl hemma lagade jag. Jag har ett konstigt problem med mina händer för ibland "slutar de fungera" vilket innebär att jag tappar saker. Detta låter konstigt och jag vet inte vad det beror på men ibland släpper mina fingrar allt de håller i, oavsett vad. Denna gång hände det när jag höll en varm ugnsform i handen vilket resulterade i att både den, maten och en tallrik åkte i golvet. Som tur var gick inget sönder men jag brände mig på handen och en del av maten hamnade på golvet, och på blomman. Upptäckte dock inte potatisen i blomman förrän ett par timmar senare och blev helt ställd när jag såg det och det tog några sekunder innan jag fattade vad det var haha. 


  Mina värdelösa händer straffade sig själv för jag fick en ganska stor brännblåsa...


När kvällen kom blev saknaden efter en person för stor (en person jag inte ens "borde" sakna vid det här laget och efter allt som hänt...) så jag gick och lade mig lite över åtta och läste en stund innan jag somnade strax innan nio. Dagen blev ändå bättre än väntat vilket alltid är skönt. Nästa år hoppas jag dock att jag har en speciell person att fira dagen med. Hoppas ni hade en fin dag, oavsett hur ni spenderade den

Av Caroline - 15 februari 2019 21:42


Efter ytterligare en intensiv vecka checkar jag ut och tar helg. Trevlig helg!

Av Caroline - 13 februari 2019 20:32


Då är vi mer än halvvägs genom jobbveckan. Jag började dagen med ett läkarbesök, jobbade massa i mitten och avslutade med en balettklass. Jag har dansat några år men det är ett tag sedan så tänkte jag ville testa igen. Jag älskar balett och det var så kul! Älskar dans.

Nu är jag på väg hem igen. Imorgon väntar massa jobb och årets typ sorgligaste dag. Kommer jobba massor och sedan åka hem och lägga mig i soffan och inte titta sociala medier. Oavsett "högtid" är det inte kul om man inte har någon att fira med. Jag unnar dock alla andra en mysig dag, oavsett om man firar eller inte.

Nu ska jag snart hoppa av och halvspringa hem och äta. Har varit konstant hungrig idag, det är inte ofta det händer men idag var en sådan dag haha. Kram!

Av Caroline - 12 februari 2019 20:16


Idag har jag känt mig ganska sliten. Kombinationen väldigt hektisk vecka förra veckan och en fullspäckad helg (med lite sömn) har resulterat i en krafturladdning. Jag bestämde mig för att gå tidigt från jobbet och åka hem och vila. Jag handlade lite mat på vägen hem men annars har jag bara tagit det lugnt. Somnade till en stund i soffan med Gossip Girl på tv:n. Ska hoppa i säng snart och få en natt med ordentlig sömn.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Gjorde en "buffé" med nyttigheter i hopp om att boosta immunförsvaret.

Av Caroline - 12 februari 2019 07:27


Igår hade jag en bra början på veckan. Lyxlunch ute med en kollega, halvtidssamtal med min handledare, sjukgymnastik, volontärpass och fix hemma.

Idag väntar massa jobb, avdelningsfrukost och kanske en sväng till stan.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Tips! Russin med smak av sur jordgubb. De är så goda. Förmodligen fullproppade med massa onaturliga saker men ändå, värt att testa. Jag har dock inte lyckats hitta dem i Stockholm utan köpte med mig när jag var i Skåne men de borde gå att hitta någonstans här uppe, jag fortsätter letandet. Bra snack när blodsockret dalar på eftermiddagen ;)

Av Caroline - 10 februari 2019 21:01


Den här helgen har varit en väldigt trevlig sådan. I fredags kom en vän från Skåne upp för att tillbringa helgen här i Stockholm. Delar av hennes familj var också med så vi har hängt med dem, varit på ABBA-museet, gått i stan, hängt hos en släkting till henne och ätit gott.

Nu är det dock söndag och en ny vecka väntar runt hörnet. Veckan som kommer innebär mycket jobb, sjukgymnastik och förhoppningsvis fika med en vän.

Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards