Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2013

Av Caroline - 28 februari 2013 19:16

Lite kokt broccoli och en toast blev dagens middag, riktig snabbmat ;) Efter att ha jobbat imorse, varit i skolan och deltagit i en medicinsk studie orkade jag inte ställa mig och fixa något speciellt och jag var inte särskilt hungrig så det var lagom och god middag för mig. Nu ska jag plugga hela kvällen och sedan ska jag gå och lägga mig och njuta av att jag inte behöver gå upp förrän 7.30 imorgon efter att ha gått upp 4.40 tre dagar i rad nu. Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi, puss o kram ;)

Av Caroline - 26 februari 2013 16:58

Jag har flera jobb, inget fast utan fyra olika ställen som jag hoppar in på då och då när det behövs och det är himla kul tycker jag. Jag jobbade på ett ställe i morse och nu i eftermiddags var jag på ett annat och pratade med chefen och några som jobbar där och det var väldigt kul, jag har inte träffat dem sedan i november, alltså innan jag åkte till Kenya så det var trevligt. De hade pratat om mig senast idag på personalmötet och undrade om jag hade kommit hem, hur jag hade haft det osv så nu fick de svaren. Fick bokat in lite jobb, både lite under påsken och till sommaren så det känns bra. Hann gå en sväng på bokrean också så det blev lite shopping vilket alltid är trevligt.
Fick dock en lite mindre trevlig nyhet innan, min farfar har blivit inlagd på sjukhus, förhoppningsvis är det inte så allvarligt utan att det går över snart för han har fått medicin så det är bara att hålla tummarna att han blir bra snart igen <3
Resten av kvällen blir det till att plugga, börjar bli riktigt stressad inför tentan nu... Hoppas ni får en bra kväll! Kram <3

Av Caroline - 26 februari 2013 11:52

Efter att ha jobbat tre timmar i morse gick jag till skolan och hade föreläsning och nu sitter jag och pluggar innan det är dags att åka till nästa jobb för att prata med chefen om kommande jobbtider. 

Tentan börjar närma sig så nu gäller det vekligen att lägga in en extra växel, ha en bra dag! 

Man gör allt för att få in så mycket som möjligt, till exempel skriva på armarna :) 

 

Av Caroline - 25 februari 2013 09:56

Ny vecka, nya utmaningar och saker att ta för sig :) Tentan närmar sig med stormsteg så den här veckan tänkte jag nästan bo på skolan, åtminstone tillbringa många timmar här för att få plugga i lugn och ro ;)
Har bara två timmars föreläsning idag men är på skolan nu 2 h i förväg för att plugga och tänkte sitta kvar efter också, det känns lugnare att sitta här.
Igår hade vi kalas för min syster hemma hos min mamma och det var mycket trevligt, det är alltid kul att spendera lite tid med familjen :)
Nu ska jag sätta igång och läsa, jag önskar er en trevlig start på den nya veckan!

Av Caroline - 23 februari 2013 20:27

Min lördagskväll blev inte riktigt som planerat men så kan det gå ibland, man kan inte styra över allt och när det uppstår saker får man göra det bästa av situationen och gå vidare...
Nu sitter jag i soffan med min pappa och tittar på Melodifestivalen, hade helst varit där eftersom det är i Malmö och allt men tv:n får duga ;)
Dagen har jag ägnat åt att plugga och ska fortsätta lite efter mellon men ska försöka lägga mig i tid för imorgon vankas det kalas och körsång :)
Ha det fint och hoppas ni som tittar på Melofifestivalen hittar en favorit ;)

Här är jag och min fina syster som blev 17(!) år igår! :)

Av Caroline - 22 februari 2013 23:42

Hej!
Idag har jag hunnit med en hel del, jag hade föreläsning i morse och efter det var vi några som satt kvar och pluggade och det var så himla skönt, att frivilligt sitta kvar en fredag och plugga utan att man är "konstig". Det är en skillnad mot gymnasiet, jag satt ganska ofta i biblioteket och pluggade efter/ innan skoltid men det var inte super ofta jag hade sällskap av min vänner men det känns kul att ha nu :) Jag satt kvar i 3,5 timmar för att plugga så jag fick läst lite men nu är det lite mindre än två veckor kvar till tentan så ångesten är hög. Så en del av mitt lördagsnöje kommer bestå av att plugga men det är imorgon det för idag fyller ju min syster år så nu ska det firas! :)
Trevlig kväll!

Av Caroline - 22 februari 2013 07:55

Idag fyller min älskade lillasyster år, 17 bast blir hon :)
Grattis på födelsedagen!

Av Caroline - 21 februari 2013 22:19

Idag har det varit full rulle hela dagen! Vaknade 5 imorse, jobbade tre timmar, hade debattspel i skolan, pluggade, åkte hem men hann bara vara hemma i en halvtimme innan jag åkte igen för att åka in till stan och plugga igen och sedan mötte jag upp en vän så åkte vi tillsammans till stället där vi ska jobba som volontärer en gång i veckan och det var väldigt kul! Var hemma igen vid halv åtta och nu har jag suttit och pysslat ihop ett kort till min syster som fyller år imorgon och fixat med hennes paket. Ska gå och lägga mig och läsa om en stund (förhoppningsvis hinner jag lite innan jag somnar) men det ska bli skönt att sova sen! Ha det fint och god natt <3


   

Satt och fikade när jag pluggade idag, mums! ;)

Den nedre bilden är min systers paket, gissa om hon gillar One Direction ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards