Carrolajsa

Alla inlägg under juli 2018

Av Caroline - 31 juli 2018 09:35


Igår framåt kvällen blev jag rastlös och uttråkad efter att ha varit själv hela dagen så jag skippade filmkväll och gick en powerwalk istället hehe. Efter att ha inspekterat kyl och frys såg jag att min pojkvän inte hade lämnat kvar så roliga saker i matväg så gick en sväng till affären också.

Idag ska jag och min mamma på utflykt till andra sidan sundet. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Idag blev det frukost på balkongen, lyx!

Av Caroline - 30 juli 2018 17:56


Igår hade jag en trevlig träff med en vän. Vi shoppade lite, åt lunch och glass i solen.

Idag har jag varit hemma hela dagen. Min pojkvän har åkt iväg några dagar så jag är själv. Jag har tvättat hela förmiddagen, städat och packat upp väskan från min resa. Har planerat att ha en skön hemmakväll framför en film eller med en bok i handen.

Hoppas ni har en fin dag, kram!

Fina Skåne <3

Av Caroline - 28 juli 2018 09:32


Igår fick jag göra en sak jag länge velat göra: åka helikopter. Det var så fantastiskt och det första jag gjorde när jag kom ner var att googla hur man blir helikopterpilot hehe.

Utöver det var jag på karneval med en vän, pojkvän, mamma och mormor. Mysigt!

Idag väntar släktträff och sedan en lugn kväll hemma. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 26 juli 2018 16:46


Då har jag lämnat sista staden för den här resan. Porto var väldigt fint, helt annan känsla än Lissabon men lika mysigt fast på ett anna sätt.

Som jag förutspådde så är det strul med flyget. Vi är försenade i nästan två timmar men jag hoppas vi snart får komma ombord så jag inte missar mitt anslutande flyg. Tacka vet jag bussar som transportmedel...

På ett vis känns det skönt att åka hem, känner mig ganska sliten. På ett sätt känns det dock tråkigt. Jag har fått se mycket och på något sätt känns allt lättare när man är iväg. Man kan liksom blunda för allt där hemma.

Sweden, I see you tonight (hopefully)!

Av Caroline - 26 juli 2018 00:34


Idag lämnade jag Lissabon för Porto. Jag tog mig hit med blablacar. För er som inte vet vad det är så går det till så att man bokar en plats i en privatpersons bil. På så vis kan den personen fylla sin bil när hen ändå ska till ett visst ställe. Vi var tre i bilen jag åkte i och vi hade så trevligt. Detta var min första gången med blabla och det kommer vara svårt att toppa. Ville knappt gå ur bilden hehe. Vi alla tre kändes lika på något sätt så det var himla trevligt.

Nu är jag då i Porto och ska spendera resans sista natt här, förhoppningsvis. Jag har bokat flyg imorgon men fick nyligen höra att det bolag jag ska flygs med har blivit dåligt på sistone så hoppas det inte blir någon repris på London hehe.

Sweden see you tomorrow!

Av Caroline - 24 juli 2018 23:34


Hej från fantastiska Lissabon! Jag anlände till denna fina stad vid fem i morse och eftersom det fortfarande var mörkt ute satte jag mig med all min packning på stationen och sov en stund. Det var så varmt på bussen att jag inte sov så mycket under de 7 timmar vi åkte. Man lär sig sova på de flesta sätten på en sådan här resa hehe. Vid 8 var jag inne i stan, dumpade väskorna på mitt hostel och gick för att äta frukost.

Hela dagen har jag ägnat åt att gå runt och titta. Det sägs att staden är byggd på sju kullar och det känns, det är så backigt att jag är helt slut i benen. Jag har varit på ett par utsiktsplatser och oj säger jag bara. Älskar när man har utsikt över hela staden.

Nu väntar snart sängen och imorgon bär det av till mitt sista stopp: Porto.

Av Caroline - 23 juli 2018 23:18


Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till sista landet på min resa: Portugal.

Idag har jag gått runt i Madrid hela dagen men oj så varmt det var. Termometern i eftermiddag visade 38 grader! Stundtals var det lite jobbigt för man kunde knappt andas så varmt det var. Jag hade några sevärdheter kvar jag ville se och ett par butiker viket var bra för då kunde man blanda ute och inne eftersom de har väldigt kraftig AC i butiker. Förutom att titta på sevärdheter åkte jag en linbana som tog mig upp till en plats med fantastisk utsikt. Kombinationen av lite sömn och värme gjorde att jag också somnade i skuggan i en park en stund, tog siesta som en sann spanjor hehe.

Nu väntar en natt på bussen innan jag vaknar upp i Lissabon. Kram!

Av Caroline - 23 juli 2018 00:09


Hej från Madrid!

Jag kom hit vid 6 i morse och har sedan dess utforskat stan. Det har varit väldigt varmt (över 30 grader) så man har fått ta det lugnt. Imorgon ska det bli 36 grader enligt min telefon... Madrid är en väldigt fin stad.
Överlag gillar jag Spanien, så fin arkitektur, fint språk mm.

Imorgon tar jag nattbussen vidare till nästa land, nämligen Portugal. Det blir sista landet innan jag flyger hem på torsdag.

Hoppas allt är bra med er, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards