Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2018

Av Caroline - 28 juni 2018 18:52


Igår eftermiddag landade vi i Sverige igen efter några trevliga dagar i Warszawa. Vi kom hem lagom till matchen som vi såg med spänning. Heja Sverige!

Idag har det blivit hemmafix med tvätt och städ samt en sväng för att fixa några ärenden. Nu är jag hemma hos min pappa en sväng.

I helgen väntar en tripp i Sverige och besök hos min pojkväns familj. Känns som att planen för denna sommar, att göra så mycket roliga saker som möjligt, uppfylls.

Av Caroline - 27 juni 2018 16:10


Att jag älskar inredning är ingen hemlighet vid det här laget. En del av mig har alltid drömt om att bli inredningsarkitekt haha. Något jag alltid har velat ha i mitt framtida hem är en kristallkrona, gärna i ett rum där det inte känns lika naturligt, till exempel i sovrummet. Jag satt och googlade rundor häromdagen för att hitta inspiration till mitt framtida hem och då hittade jag en sida där som tipsade om sidor där man kan hitta just kristallkronor. Tycker det är så skönt när man kan få lite hjälp på traven och inte behöver göra allt jobb själv, vem vill inte spara lite tid?
De hade inte bara tips om kristallkronor utan även en rad andra saker. Hett tips om ni vill få hjälp på traven när ni är ute efter något speciellt! Ni hittar hemsidan här  
 
 
 
 
 
I samarbete med https://www.varkopa.com/
 
 

Av Caroline - 26 juni 2018 09:16


God morgon!

Vi har lite otur med vädret här i Polen, ösregn och kyla. Igår höll vi oss därför inne en hel del då vi gick på museum om polska judar och på ett shoppingcenter.

Idag hoppas vi på lite bättre väder då vi planerat en runda i gamla stan, titta på slott och lite annat.

Hoppas du får en fin dag, kram!

Av Caroline - 24 juni 2018 22:55


Hej från Warszawa!

Nu under senare delen av veckan bokade jag och min pojkvän en spontantripp. Valet föll på Warszawa. Vi landade under eftermiddagen så idag har vi mest rört oss i närheten av hotellet. Vi bor i ett rum på 16:e våningen, ganska bra utsikt om vi säger så. Imorgon väntar antagligen shopping och besök på museum.

Av Caroline - 23 juni 2018 22:21


Vi hade en väldigt trevlig midsommar igår hos min mamma. Det blev marknad, god mat, skratt och mycket prat.

Av Caroline - 21 juni 2018 22:06


Idag har vi mestadels haft en hemmadag. Städat, läst och tittat på film. Jag var dock ute en sväng och hälsade på min farmor på sjukhuset.

Imorgon väntar midsommar. Det ska ju såklart regna men man kan hoppas att det inte regnar hela dagen.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Fattas ett ord men ändå...

Av Caroline - 20 juni 2018 22:26


I måndags var jag hos min mormor för att hälsa på henne och hennes kattunge. Han är supersöt men också en riktig liten ligist. Han är väldigt snabb, nyfiken och kan hoppa högt. Det är med lite skräckblandad förtjusning som man är där haha.

Idag har jag fikat med en vän. Vi lärde känna varandra när vi båda bodde i Genève och det visade sig att vi bodde i samma stad i Sverige också. Hon är dock inte från Sverige så vi pratar engelska, skönt att få hålla den igång. Vi hade väldigt trevligt. Nu ikväll har det blivit film, fotboll och läsning. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards