Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2016

Av Caroline - 30 augusti 2016 18:27

Barnen är så söta att man smälter! De tittar på en med sina stora bruna ögon, ler stort med hela munnen så att man ser alla tänderna och skrattar med sina söta skratt. Det händer dock väldigt ofta att de är väldigt ledsna också och gråter så det gör inte i hjärtat. Egentligen får man inte ta upp barnen när de gråter, detta för att undvika att det blir ett sätt för dem att få uppmärksamhet, kan låta tufft men någonstans kan jag förstå det med tanke på att här bor över 40 barn...

Utöver att leka med barnen har jag varit på marknaden och handlar lite förnödenheter och nu tänkte jag läsa lite. Hoppas ni har det bra där hemma, kram!

Av Caroline - 29 augusti 2016 09:09

Jag fick en jättefin kväll igår. Jag träffade en man vid namn Joseph som vi samarbetar med här nere. Han visade mig några av hans projekt samt introducerade mig för två av hans vänner. Efter att ha sett hans projekt tog hans vänner med mig för att se solnedgången och flodhästar. Det var så himla fint! Vi tog en båttur, såg flodhästar ute i det vilda och spenderade resten av tiden med att bara prata. Väl tillbaka på hotellet blev det middag och sedan somnade jag som en stock.

Just nu sitter jag på en skumpig buss på väg till ett barnhem. Det ska bli så kul att träffa barnen <3

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Den nästsista bilen är på min säng med fin sänghimmel, aka myggnät hehe. Lite omständigt när man ska i och ur sängen men ändå ganska mysigt.

Av Caroline - 28 augusti 2016 15:04

Då var jag framme i Kisumu. Jag landade tidigt imorse, hittade ett hotell att checka in på, åkte och handlade och somnade. Efter att ha flugit nästan hela natten ensam har det blivit lite sömn och mycket tankar, två saker som tar hårt på en. Efter en lite tupplur ringde jag ett par samtal och har hunnit med ett möte. Ska träffa personen igen om en stund och titta på hans välgörenhetsprojekt vilket ska bli intressant. Efter det ska jag väl försöka hitta något att äta innan jag däckar. Ska upp i tid imorgon och åka till barnhemmet och alla fina barn <3

Bor i ett rum med rosaglittriga väggar, sådär lagom snyggt ;)

Av Caroline - 27 augusti 2016 10:21

Nu är jag äntligen på väg! Sitter och väntar på flyget som skall ta mig till Istanbul i väntan på att jag ska nå min slutdestination, Kenya!

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 26 augusti 2016 14:03


Idag var sista dagen på mitt jobb. Det känns lite tråkigt men samtidigt är jag redo för nya äventyr. Jag har lärt mig mycket och känner att jobb på byrå kommer nog passa mig i framtiden. Min sista dag bestod av muntlig förberedelse i tingsrätten och fika med kollega, bra avslut.


Nu är jag hemma och ska packa. Ska iväg en sväng ikväll och fixa ett par ärende men annars blir det bara packning, åker till Kenya imorgonbitti så har en del att göra. Hoppas ni har en bra dag, kram!


   

Av Caroline - 25 augusti 2016 21:24

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Jag hade massor att göra på jobbet, det gick verkligen i ett. Efter jobb blev det en sväng till farmor och farfar för fika och sedan hem för att packa. Det är smått kaos här hemma med saker överallt men förhoppningsvis löser sig allt imorgon. Nu har jag ett par saker till att göra men sedan blir det sängen, är helt slut i huvudet.

Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Tog på mig nya skor idag och tyckte de skavde lite men när jag tittade såg jag att det hade hunnit bli västar såret, safe to say att jag har ganska hög smärttröskel ;)

Sol

Av Caroline - 24 augusti 2016 21:12

Vilken skön kväll det blev! Efter jobb åkte jag in till stan och mötte upp tre vänner. Det blev middag på en uteservering, glass i solen och promenad i parken. Mys!

Nu är jag hemma igen och ska packa lite, åker till Kenya om tre dagar så det är ganska snart... :)

Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 23 augusti 2016 20:49


God kväll! 


Idag har jag verkligen haft fullt upp. Förutom jobb på kontoret har jag varit en sväng förbi apoteket, handlat, städat, packat, gjort ett språktest och fixat jobb vid datorn. Jag åker till Kenya på lördag och har väldigt mycket att göra tills dess. Har dock lagt fram det mesta så nu återstår det att packa ner allt i väskorna. Jag är inte borta så länge så jag behöver inte så mycket vilket är tur för då får jag plats med desto mer saker till barnen.


Nu ska jag packa lite till sedan blir det sängen, kram!  


  Om man bortser från den fina himlen så kan man se en massa

svarta prickar på fönstret, fick en invasion av flugor så flugsmällaren fick komma fram. Inte så trevligt...



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards