Carrolajsa

Alla inlägg den 21 juni 2015

Av Caroline - 21 juni 2015 18:28

Hej!


Hoppas ni har haft en bra midsommarhelg. Jag har haft en väldigt trevlig helg. Förmiddagen på midsommarafton spenderade jag och min pojkvän på spa. Det blev jacuzzi, bad, solterapi, bad utomhus och bastu. Det var väldigt skönt och vi var helt avslappnade efteråt, så avslappnade att vi somnade när vi kom hem till min pojkväns lägenhet. Vi sov en stund och sedan var vi redo för kvällens firande. Då blev det god mat, skratt och fint väder.


Midsommardag gjorde vi till en riktig slappdag. Vi sov ut, tittade film och lagade god mat. Idag har vi inte gjort så mycket, jag var och lämnade tillbaka en kamera som jag köpte för ett tag sedan då jag inte alls tyckte om det och sedan har jag fixat lite saker här hemma.


Imorgon börjar jag sommarens andra jobb och då blir det till att cykla till jobbet. Det är ca 1 mil enkel väg så det blir nästan 10 mil i veckan. Det låter kanske mycket men det är ganska skönt att cykla. Det som är lite jobbigt är att jag börjar jobba kl.6 de flesta dagarna och då måste jag cykla vid 4 på morgonen och det är ju ganska tidigt. Det positiva är att man slutar senast kl.15 och det innebär att man har hela eftermiddagen på sig att göra andra saker.


Nu har jag lite saker att fixa innan jag ska hoppa i säng. Jag önskar er en bra kväll, kram! 


   
Det var inte superstort spa men det var väldigt fint och där fanns allt som behövdes. Vi gjorde ett medvetet val när vi åkte dit midsommarafton eftersom vi tänkte att där inte skulle vara så många andra besökare och det var där inte heller :)   


     

Åh vad jag älskar jordgubbar, det är såååååå himla gott! 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards