Carrolajsa

Alla inlägg den 31 maj 2013

Mod

Av Caroline - 31 maj 2013 21:15

Igår när jag och Victoria var och fikade var där en man som satt en bit bort och sneglade åt vårt håll ett par gånger. Efter ett tag, innan han skulle gå, kom han fram och tittade mig i ögonen och sade "måste bara säga att du är så vacker", haha. Det var väldigt fint gjort av den här mannen, och modigt, för jag hade nog aldrig gjort så. Men man ska göra vad man känner för,  om det innebär något positivt (eller ja, roligt) för någon annan. Bra jobbat av honom ;)  

Nu har skärgårdsdoktorn slutat och det är tid för ett par One Tree Hill avsnitt innan det är dags att sova.

Ha en trevlig fredagskväll <3   

Av Caroline - 31 maj 2013 20:03

Idag var det äntligen dags, för att träffa Michelle och Julia! Michelle är den andra svenska volontären i Kenya, som kom när jag hade några dagar kvar, och Julia är hennes kompis som kom till Kenya i slutet av Michelles resa. Det var så skönt att prata med någon som vet hur det är och som är intresserad av att höra vad jag tyckte och kände under och efter upplevelsen. De vet hur det är där nere och jag vet vad de går igenom nu när de har kommit hem. Vi har stora planer och önskningar om vad vi vill göra i Kenya och idag samlade vi lite av våra tankar och påbörjde så smått vårt arbete. Det kommer krävas mycket men det kommer vara kul :) Och alla tre brinner väldigt för det här!

Jag var lite avundsjuk, dels för att de var bruna men också för att de har varit med om lite andra saker än vad jag fick vara med om, men sedan fick jag vara med om saker de ej varit med om så det är kul att kunna ha ett utbyte av erfarenheter. Vi pratade också om när det är dags att åka dit igen, med tanke på att både jag och Michelle har tittat på resor (första gången jag gjorde det var tre dagar efter att jag hade komit hem).

Nu ska jag titta på skärgårdsdoktorn. Trevlig kväll <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards