Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2013

Av Caroline - 22 augusti 2013 20:23

Malmöfestivalen är ju i full gång och det är alltid lika kul när det händer något. Jag har varit där några dagar och har lyssnat på Rix Fm festivalen, Andreas Wolke, Stenen kryper, Mando Diao och Flogging Molly. Jag lyssnar inte på alla de här i vanliga fall men det är kul att se band live för det brukar alltid vara en sådan härlig stämning :)
Sista dagen på festivalen är imorgon och vi får väl se om det blir ett besök eller inte ;)

Av Caroline - 21 augusti 2013 15:13

Igår bestämde jag och min mamma oss för att göra en liten utflykt till Helsingör, sådär helt spontant och härligt :) Det blev shopping och god mat och vi hade det hur trevligt som helst!

Här kommer lite bilder från gårdagen: 



 

En lite rolig skylt, fjolle bolle ;)

 

Riktigt god middag; fisk :)

 
Viss storleksskillnad, den till vänster är en vanlig 33 cl

Av Caroline - 17 augusti 2013 23:26

Hej-svejs!

Idag har jag och min syster och en av hennes vänner (hon är en vän till mig med men min systers från början) varit på Rix fm festivalen. Där var väldigt många duktiga artister och vi hade tur med vädret så det var en väldigt trevlig kväll.

Detta är några av artisterna som var med:             



Av Caroline - 17 augusti 2013 14:24

Det finns många här i världen som får lida för att de är sig själva. Det kan vara för att man ser ut på ett visst sätt, för att man gillar vissa saker eller för att man tillhör en viss grupp. Det senaste som var aktuellt inom detta var Emma Green Tregaros val att måla sina naglar i olika färger för att i "tyst protest" kritisera lagarna om homosexuella i Ryssland. Det blev många diskussioner angående detta men personligen tycker jag att det var fint gjort. Vissa kommer med argumentet att politik och religion ska hållas borta från sporten och det kan jag hålla med om till viss del men just detta är en sådan sak som påverkar så extremt många människor, även personers möjlighet att utöva den sport de älskar. Därför tycker jag att det var starkt gjort av Emma och Moa Hjelmer,som följde hennes exempel, så en stor guldstjärna till dem. När stora sportstjärnor gör en sådan sak når det så många fler människor tack vare media men det arbetet som den enskilda människan gör är lika viktigt så till alla som arbetar för att göra världen till en bättre plats vill jag bara säga; keep on working! <3

Av Caroline - 15 augusti 2013 22:06

Hejsan!

Som vanligt var det jobb som gällde för min del under stora delar av dagen men jag har hunnit med lite annat också. Jag åkte in en sväng till stan med min mamma och syster och vi gick och tittade lite och fikade. Väl hemma bestämde jag mig för att dra på träningskläderna och ge mig ut på en löprunda och efter det körde jag lite styrka också så det känns skönt att jag hann med det också. Nu är det dock sängen som gäller för jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. 

God natt <3

 
Jag köpte ett nytt träningslinne idag så jag var ju tvungen att inviga det ;)

Av Caroline - 14 augusti 2013 08:18

Usch vad tråkigt väder det är! Det ÖSREGNAR ute och känns värsta kallt :( Jag som vill ha sommar och sol nu när jag snart är ledig. Det kanske är ett tecken på att man borde åka någonstans ;) 

Nu är det snart jobbet som gäller, jag slutade på Maxi i söndags så den här veckan är det jobb med barnen i kyrkan som gäller. 

Jag önskar er alla en bra onsdag <3


 
Tur att denna sköna outfit fungerar till hösten också, bara med en kofta över :)

Av Caroline - 11 augusti 2013 22:33

Efter en heldags jobb igår fanns det bara tid för att åka hem och byta om innan det var dags att dra vidare till en tjej jag jobbar med där det blev grillparty med ett helt gäng härliga människor från jobbet. Vi spelade kubb, grillade och skrattade :)
Det blev dock en lugn kväll för en del av oss för vi skulle upp och jobba idag men man kan ju ha kul utan att dricka en massa!
Efter jobbet idag åkte jag till kyrkan och sedan mötte jag upp en kompis för en kvällspromenad. Shit vad kallt det har blivit! Jag hade ändå flera lager av kläder på mig men jag frös ändå så nu sitter jag här i min OnePiece och dricker te för att få upp kroppsvärmen, det känns som värsta hösten vilket är lite deprimerande... Nu är det snart läggdags, ska upp och jobba imorgon. Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag, god natt <3

Av Caroline - 9 augusti 2013 12:57

Detta är värsta lyxen, idag är andra dagen i rad som jag är ledig! Det beror på att jag ska jobba hela helgen men ändå :)
Jag hade hoppats på fint väder så att jag kunde åka till stranden men så blev det inte riktigt för det regnade igår och idag blåser det. Det finns ju dock andra roliga saker man kan göra.
Jag ska in till stan om en stund, det är inte riktigt bestämt vad som ska hända idag men vi får väl se.
Hoppas att ni får en bra fredag <3

   

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards