Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2019

Av Caroline - 18 juni 2019 19:06


Igår efter jobb mötte jag upp en vän, hennes sambo och ett par av deras kompisar för att gå till Gröna Lund och lyssna på Sting. Jag brukar inte lyssna på hans musik men jag gillar den och det är ju alltid extra kul live. Det var dock kanske inte den bästa idén att stå upp i flera timmar med tanke på mitt knä för hela mitt ben var svullet när jag kom hem hehe.

Idag är svullnaden bättre men tog smärtstillande innan och fick jättebesvär med biverkningar. Mådde skit och var på väg att gå hem men tillslut gick det över. Jag gick dock hem från jobbet ganska tidigt så jag kunde hem och vila.

Jag har fixat här hemma nu under kvällen men ska gå och lägga mig i tid. Hoppas du haft en bra dag, kram!

Där var sjukt mycket folk på Grönan igår!

Av Caroline - 16 juni 2019 10:28


Det här med att ligga hemma själv en hel helg är inte min grej hehe. Hela dagen igår låg jag i sängen med benet i högläge men framåt kvällen var jag måttligt uttråkad så då bestämde jag mig lite spontant att åka till Gröna Lund för att titta på sommarkrysset. Alltid kul att se hur det går till behind the scenes.

Idag har jag tänkt åka en sväng till Mall of Scandinavia för jag är i stort behov av ett par skor. Återstår att se hur bra det går att prova skor på ett ben jag inte kan böja hehe. Men jag har ju alltid ett vänsterben.

Hoppas du får en fin dag, kram!

Av Caroline - 14 juni 2019 20:11


I mitt huvud känns det inte som fredag idag eftersom jag inte var på jobbet igår. Men skönt med fredag! Jag har haft ganska ont idag, har lite svårt för att gå men jag har ändå lyckats ta mig igenom dagen. Kvällen lär dock spenderas i soffan.

Har inga planer för helgen men förhoppningsvis är det inte för intensiv smärta utan lagom så att jag kan hitta på något.

Hoppas du får en fin helg, kram!

Nu är bandaget borta! Nu ser jag var såren sitter men innan dess kunde jag känna dem, det gör väldigt ont på just två ställen hehe

Av Caroline - 13 juni 2019 21:43


Idag kom dagen jag väntat på i över 10 år, jag skulle få operera mitt knä. Vi trodde att jag hade en spricka i menisken och kanske en broskskada men efter en titthålsoperation visade det sig att så inte var fallet. Istället såg man att jag hade början till artros, trots min ålder. Kirurgen sa till och med "du har det trots att du egentligen är alldeles för ung för det". Det låter kanske konstigt men jag blev så besviken över att det inte var menisken, grät till och med en skvätt när jag kom hem. Jag hade så hoppats på att det skulle vara något som gick att fixa så att jag slipper ha ont. Jag vill så gärna ha ett normalt fungerande knä... Det som återstår nu är att fortsätta hos min sjukgymnast och bara träna på.

Detta var första gången jag blev sövd och det var ju en märklig känsla. Jag kom in i operationssalen, de tvättade mitt ben osv och sedan fick jag något starkt smärtstillande genom nålen de hade satt i min arm. Sköterskan satte en mask mot min mun och sa "du kommer somna inom 30 sek" men jag tog två andetag och det nästa som händer är att jag vaknar upp med ett opererat knä haha, så sjukt att allt bara stängs av och blir svart. Jag fick ligga kvar en stund tills jag inte kände mig så yr men sedan fick jag byta om och åka hem. Jag har lite svårt för att röra mig pga bandage och lite smärta men det känns okej. Har hämtat ut smärtstillande om det skulle bli alltför jobbigt.

Håll tummarna för att smärtan inte tilltar utan att jag kan röra mig typ obehindrat imorgon! Hoppas du haft en bra dag, kram.

Sexy outfit ;)

Av Caroline - 12 juni 2019 20:07


Igår efter jobb mötte jag upp en vän för middag, drink och balett. Det var Kafkas Processen som gestaltades och den var verkligen bra. Kafka är ju svår och ganska mörk men det gjorde sig bra på scen.

Idag har det varit jobb hela dagen och nu ska jag fixa här hemma. Har haft massa roliga saker inplanerat de senaste dagarna så behöver ta tag i mitt hem nu haha.

Hoppas du får en fin kväll, kram!

Av Caroline - 11 juni 2019 07:01


Okej kanske inte lunch med honom utan bredvid honom hehe. Jag och min fd handledare hade avslutningslunch på Kungliga tennishallen igår och då var han där. Jag får ofta frågan om jag har sett kändisar och det har jag typ inte, vi hänger inte riktigt i samma kretsar om vi säger så. Men en och annan har jag klart sett och nu har jag ett namn till att lägga till listan nästa gång någon frågar ;)

På tal om kändisar så var jag på Gröna Lund i söndags och såg Peter Jöback. Jag tycker att han är både Sveriges mest skönsjungande och snyggaste man haha. Det var en väldigt bra konsert och han hade ganska roligt mellanprat också.

När jag var på väg ut ur parken kom det fram en kille och frågade om jag visste hur man tog sig in till stan (han var turist från Ukraina) och eftersom jag skulle åt det hållet sa jag att han kunde följa med mig. Han var supertrevlig och väl inne i stan gick vi en promenad och pratade. Älskar när man träffar random människor på stan och börjar prata.

Idag blir det jobb hela dagen och ikväll ska jag möta upp en vän och gå på balett. Älskar våren/sommaren och alla roliga saker den för med sig! Hoppas du får en fin dag, kram.

Av Caroline - 10 juni 2019 19:07

Detta dök upp idag som något som hände för ett år sedan.

Jag och en vän kom hem från Mallorca och jag möttes av min fd pojkvän som hade fixat med present och mat, helt oväntat. Vem trodde att det någon månad senare skulle sluta i att han inte längre ville vara tillsammans...

Det är så det är men trots att det snart gått ett år känns det fortfarande. Förra helgen var jag nere i Skåne och det är fortfarande tungt. Jag är uppvuxen i Skåne och där har typ allt i mitt liv hänt men ändå är det separationen som överskuggar allt annat. Jag borde gå vidare, och har försökt, men det har inte gått något vidare. Det är inte heller så att vi hade ett perfekt förhållande men det är ändå svårt att släppa. Men fem år sätter sina spår. Men den dagen kommer väl. Livet går upp och ner och allt man kan göra är att göra det bästa av det och det är exakt vad jag försöker göra. Livet är här och nu och det ska levas fullt ut!

Av Caroline - 9 juni 2019 18:36


Idag har jag inte gjort mycket. Har förberett matlådor och städat lite men i övrigt, bara tittat film/serie. Älskar sådana dagar! Nu har jag dock fått shapea upp mig för nu vankas snart konsert. Favoriten Peter Jöback ska spela på Gröna Lund så dit ska jag.

Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Sunday mode ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards