Carrolajsa

Alla inlägg under oktober 2018

Av Caroline - 7 oktober 2018 17:11


Den här helgen har jag haft besök av min syster och hennes sambo. De kom till mig vid lunch igår. Vi var hos mig en stund så de fick tittat på lägenheten och sedan åkte vi till stan för att äta sen lunch. Vi gick en kort sväng i stan innan vi åkte ut till Älvsjö där jag och min syster skulle vara med på inspelningen av Talang, som publik då hehe.

Vid lunchtid idag mötte vi upp min systers sambo i stan för att äta lunch och gå i lite affärer. Nu har de precis hoppat på tåget för att åka hem. Jag hade tänkt ägna kvällen åt att tvätta och förbereda matlådor.

Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Av Caroline - 5 oktober 2018 17:28


Jag satt och tittade i h&m:s app häromdagen och i min favoritlista hade jag en "dressad" byxdress men efter att appen hade hängt sig en stund såg denna byxdress ut på ett annat vis:

En grodkostym. Hade kanske varit populärt att komma till jobbet i en sådan ;)

Av Caroline - 4 oktober 2018 22:03


Då var det torsdag. Även idag stod utbildning på schemat samt domsskrivning. Fira kanelbullens dag gjorde vi också hehe. Efter jobbet åkte jag och handlade och sedan har jag tillbringat kvällen i soffan. Jag har fixat med adressändring och lite sådant. Hann också med att tvätta och städa så känns som att jag haft en produktiv kväll. Nu blir det sängen, som jag längtat. God natt!

Har även läst på lite för imorgon ska jag avlägga ed, vill ju inte riskera att säga fel ;)

Av Caroline - 3 oktober 2018 20:08


Igår hade jag tankarna på annat håll, därav inget inlägg men nu är jag "back on track". Idag stod internutbildning på schemat på jobbet och sedan väntade domsskrivning. Jag kom hem relativt sent idag för stannade kvar utanför jobbet en bra stund och pratade med en vän. Nu är det lite fix här hemma och sedan ska jag försöka sova tidigt. Man är helt slut i huvudet av allt nytt och imorgon väntar ytterligare en internutbildning.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Så vackert <3

Av Caroline - 1 oktober 2018 19:43


Då var första arbetsdagen avklarad! Det gick hur bra som helst. Det är en stor arbetsplats (ca 500 anställda, Sveriges största domstol) och där verkar vara många trevliga människor. Idag har vi mest fixat praktiska saker (passerkort, inloggning osv) samt fått massor av information. De två som jag kommer jobba närmast var dessvärre inte där idag men kommer få träffa dem under veckan. Jag har redan fått en hög mål som ska avgöras så ser fram emot att få börja med det. Nu i början blir det dock mycket internutbildningar och i slutet av månaden väntar en externutbildning. Det är spännande och utmanande år jag har framför mig, som jag ser fram emot detta!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards