Carrolajsa

Alla inlägg under september 2018

Av Caroline - 23 september 2018 13:03


Då var vi på väg tillbaka till Skåne efter trevliga dagar i Stockholm och Norrköping. Inte ofta man umgås med båda syskonen och pappa samtidigt så det var trevligt. Kul också att se min syster och hennes sambos nya lägenhet!

Väl hemma blir det till att packa för sista flyttlasset som går på onsdag. Känns konstigt att bara ha två dagar kvar i Skåne innan jag flyttar. Börjar verkligen se fram emot detta äventyr nu!

Av Caroline - 21 september 2018 06:35


Idag blev det en tidig morgon. Vi sitter på tåget till Stockholm, alla väskor fick plats och nu kan vi slappna av i några timmar.

När vi kommer till Stockholm blir det att åka till lägenheten och lämna väskorna och sedan får vi se vad vi hittar på.

Jag önskar er en trevlig fredag!

Alla mina väskor, kan berätta att de väger en hel del hehe.

Av Caroline - 20 september 2018 22:16


Igår var jag och fick helkroppsmassage. Det är 8-10 år sedan jag fick det sist så det behövdes. Fick höra att jag var stel på flera ställen men det var väntat. Det som var lite mer oväntat var att jag fick höra att jag hade väldigt fin hud, en fjortonårings hud för att vara exakt haha.

Idag har jag varit en sväng hos farmor och farfar samt varit hemma och fixat. Imorgon bär det av med ett flyttlass till Stockholm. Den här gången följer både min pappa och bror med så det blir trevligt. Dock är det dags att hoppa i säng nu för tåget går 6.20 imorgon...

Hoppas ni haft en bra dag, god natt!

Var också förbi kyrkogården igår och sade hej till min morfar, igår var det två år sedan begravningen <3

Av Caroline - 19 september 2018 21:09


Igår var jag och min mamma hos min mormor och målade hela dagen. Vi har läge pratat om att måla om hennes kök och igår blev det av. Vi målade tak och väggar. Det var lite jobb men det var kul, både att måla och att känna att man gjort något för henne. Vi hade färg lite här och var och det blev inte bättre för att hennes katt ville vara med. Han trampade i färg och lämnade några vita fotsteg efter sig hehe, sötnos.

Vitt och fräscht!

Av Caroline - 17 september 2018 21:05


Då var denna vecka igång. Idag har jag varit hemma och fixat. Framåt kvällen åkte jag till min mamma där jag ska vara i natt för vi ska till min mormor imorgon.

I övrigt kommer denna vecka innehålla massage, förhoppningsvis träff med en vän samt en tur till Stockholm och Norrköping. Det börjar närma sig flytt...

Hoppas ni haft en bra början på veckan, kram!

Sunday means spa day. Tänkte att detta ska bli en ny tradition på söndagar.

Av Caroline - 16 september 2018 19:13


Detta har varit bästa helgen på länge. Har varit iväg på middagar hos vänner både fredag och lördag, bästa!

Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag gjorde en grundlig städning av kök innan idag (vi snackar skåpsluckor, lister, ugn osv) och nu på kvällen har vi varit och handlat mat inför veckan. Resten av kvällen kommer ägnas åt städning och hemmaspa.

Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Av Caroline - 15 september 2018 15:43


Igår hade jag en supermysig fredagskväll hos en av mina närmsta vänner och hennes sambo. Vi lagade mat, lekte med deras ursöta hund, tittade på bilder från vår resa och pratade om allt mellan himmel och jord.

Idag har jag varit och handlat mat samt fixat hemma men nu ska jag snart iväg för lördagsmys med två vänner, svårslagen helg den här!

Av Caroline - 14 september 2018 15:59


Då var det fredag!

Idag har jag varit hos läkaren och fixat nya inlägg till mina skor. Nu är jag hemma och fixar lite men om en stund ska jag hem till en vän för fredagsmys.

Hoppas ni får en fin fredag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards