Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2018

Av Caroline - 19 juni 2018 21:38


Idag har jag och en vän tillbringat dagen på skånska Österlen. Närmare bestämt var vi i Ystad och Simrishamn. Vi gick en sväng, åt lunch och njöt av havsutsikten. Det var dock inte superfint väder utan ganska kallt men man kan inte få allt.

Av Caroline - 18 juni 2018 19:51


Nu i helgen var vi iväg på minisemester. Min pojkväns kusin tog studenten så i fredags vankades studentfirande och sedan stannade vi hos hans mormor en natt. När vi ändå var på resande fot stannade vi en natt hos min pojkväns farmor och farfar också. Det blev en helg med trevliga samtal, god mat och promenader. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Av Caroline - 14 juni 2018 09:38


Nu när det är sommar och många lever mer i nuet. Många rör sig runt i Sverige och besöker nya platser. Man kanske rentav hittar sitt drömställe i Sverige som man vill flytta till. Man kan bli kär vid första ögonkastet även i ett ställe, I know that for a fact. Antingen kanske man flytta med sin familj eller så ska man flytta själv för att man ska börja studera på annan ort.


Sverige har många fina ställen, riktiga pärlor. Jag är själv inte jätteberest i Sverige men ett ställe som jag alltid tyckt varit mysigt och som jag har flera fina barndomsminnen ifrån är Småland. Bland annat finns det fin natur. Det finns många fina orter i Småland men ett exempel är Tranås. Som på alla ställen runt om i Sverige kan det finnas svårigheter med att hitta bostad. Har du familj du vill flytta med eller är du blivande student och behöver lägenhet? Det verkar finnas något för alla och ska man flytta vill man ju att det ska vara anpassat för ens behov. Att man trivs i sitt hem, sitt område och sin stad är väldigt viktigt. Det måste kännas rätt.


Är du intresserad av att bo i området tipsar jag dig att ta en titt på Tranås lägenheter.


 


I samarbete med Tranås lägenheter 

Av Caroline - 13 juni 2018 21:26


Då har jag påbörjat min första vecka av ledighet på hemmaplan. Dessa dagar har bestått av att få ordning på en rad saker så som mejl, räkningar och mig själv. Jag har också packat upp, tvättat, fixat ärenden och storstädat hela lägenheten.

Imorgon ska jag en sväng till Köpenhamn för att möta upp min pojkvän och gå på middag. Till helgen väntar student och besök hos min pojkväns familj.

Mums!

Av Caroline - 10 juni 2018 17:28


Igår eftermiddag landade jag åter på svensk mark. Efter en vecka var det ändå ganska skönt att komma hem. Kramas med pojkvännen, drick vatten ur kranen och äta god ost haha.

Jag välkomnades med ett leende och ett paket, blev väldigt förvånad.

Egenodlade jordgubbar, mums!

Av Caroline - 9 juni 2018 07:45


Igår var vi på utflykt. Vi besökte Sóller, port de Sóller och Valldemossa. Otroligt fina miljöer!

Av Caroline - 6 juni 2018 22:58


Idag har vi varit på marknad. Efter det åkte vi in till Palma igen för att fortsätta vår shoppingtur. Det blev en lyckad dag och nu ligger vi utslagna i sängen haha.

Av Caroline - 4 juni 2018 23:20


Idag har vi tillbringat dagen i Palma, så vacker stad! Shopping, kultur, sol och glass.

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards