Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2018

Av Caroline - 9 maj 2018 17:03


Hej! Hoppas allt är bra med er i detta fina väder. Försöker ta tillvara på det så gott det går. Igår hade jag ett examinerande seminarium på förmiddagen och sedan mötte jag upp en vän på eftermiddagen. Vi gick en sväng i butiker och sedan satte vi oss i kvällssolen och pratade. Vi har alltid så mycket att prata om och skrattar mycket så tiden går alltid snabbt. Dagen var dock inte utan dramatik. I en av butikerna vi var inne i skulle jag bara gå in på toaletten och snyta mig men när jag skulle gå ut kom jag inte ut, dörren hade gått i baklås. Personalen som fick ut mig hävdade smått otrevligt att den bara var trög, det var dock inte han som hade använt all sin kraft och kroppsvikt för att försöka komma ut så han hade inte riktigt koll. Det var inga problem för jag var bara "fast" några minuter och tyckte mest det var komiskt. Kvällen fortskred men när vi skulle köra från köpcentrats parkering som vi hade suttit vid var vi inlåsta där också. De hade tydligen bommar för alla in/utfarter... Vi kom ut tillslut men vi blev något förvånade först hehe.

Trots dramatiken så var det en väldigt bra och välbehövlig dag!

Av Caroline - 8 maj 2018 13:49


Igår blev det firande av min pojkvän. Jag lagade hans favoritmat, hade köpt presenter och gjort tårta.

Tacopaj stod på menyn

En hög med paket som innehöll en bag, en bok, tröja och tofflor.

Till efterätt blev det jordgubbstårta.

Av Caroline - 7 maj 2018 21:56


Idag fyller min pojkvän hela 27 år, stort grattis gamla gubben!

Av Caroline - 6 maj 2018 10:30


Igårkväll mötte vi upp min farmor och farfar för middag. Vi kunde inte vara med och fira hennes födelsedag (i februari...) och har inte fått till en middag förrän nu. Bättre sent än aldrig. Nu passade det dessutom bra eftersom min pojkvän fyller år imorgon för då kunde vi ta två flugor i en smäll. Det blev vegetarisk planka för min del och det var så gott. Efter middagen blev det en promenad genom staden och avslutade med en glass i kvällssolen. Mysigt.

Nu är jag på väg in till min mamma för en sväng på loppisar och rensning av förråd. Hoppas ni får en fin söndag, kram!

Av Caroline - 4 maj 2018 22:13



Denna dag började med en löptur och avslutades med pizza, bra där hehe. Förutom det har min dag bestått av plugg, en kort sväng på stan, besök hos pappa och några avsnitt av en serie.

Imorgon väntar plugg och middag på stan. Hoppas ni får en fin helg, kram!

Av Caroline - 3 maj 2018 20:59


De senaste dagarna har jag känt mig så huslig. Jag har fixat garderoben, bakat och kokt kräm. Första försöket med kräm gick sådär men andra gången gick mycket bättre (tror det var ett konstigt recept så använde ett annat andra gången). I bakvägen blev det nutellabollar och tigermuffins, bra att ha i frysen om man får besök.

Liksom gårdagen har den här dagen gått så himla snabbt. Var iväg och fixade ärenden innan idag och sedan blev det plugg. Ska sätta mig en stund och plugga nu när min pojkvän går och lägger sig. Ganska skönt att sitta en stund på kvällen när det är tyst. Grannarnas barn sover också då så man slipper deras skrik och bankande. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 2 maj 2018 21:18


Den här dagen har gått så snabbt så jag vet knappt vad jag har gjort. Jag var en sväng på skolan innan för att skriva ut och på vägen hem handlade jag. Sedan packade jag upp min väska från Berlin, började städa garderoben och lagade mat. Hann med att skriva ett par mejl också och nu är klockan strax över 21... ibland undrar man verkligen vart dagen tar vägen...

Hoppas att morgondagen inte går riktigt lika snabbt. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Fina vår!

Av Caroline - 1 maj 2018 22:00


Förutom att åka ballong så ägnade vi vår sista dag i Berlin åt lite mer historia. Vi var på ett museum om DDR, en kyrka samt gick runt och tittade.

Det finns verkligen mycket att titta på i denna stad!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards