Carrolajsa

Alla inlägg under april 2018

Av Caroline - 12 april 2018 14:57


God eftermiddag!

Här pågår pluggandet för fullt. Har både en opponering att skriva och ett seminarium att förbereda. Har dock varit nära på att få nervöst sammanbrott då varken internet eller min skrivare velat samarbeta idag men nu verkar det vara löst så hoppas det förblir så.

Ute skiner solen men vi har halv storm så man känner inte sig så lockad över gå ut så det känns skönt eftersom att jag ändå inte har tid till det hehe. Nu ska jag fortsätta så jag blir klar. Hoppas ni har en bra dag, kram!

Multitasking ;)

Av Caroline - 11 april 2018 10:44


God förmiddag!

Då var uppgift nummer ett inlämnad. Det var i kursen om internationell straffrätt som jag läser så nu blir det fullt fokus på franskan resten av dagen.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 10 april 2018 22:48


God kväll!

Idag har jag pluggat franska hela dagen lång. Det är ett invecklat språk men väldigt roligt. Den här veckan kommer bara bestå av plugg då jag har tre examinerande moment men så är det ibland. Unnade dock mig en promenad innan vilket var skönt, även om det blåste halv storm. Man känner sig så mycket gladare av lite sol och värme! På tal om sol och värme satt jag och funderade på resor innan, är så sugen på att åka någonstans till sommaren...

Nu ska jag snart hoppa i säng, är väldigt trött nu och vetskapen om att min pojkvän redan sover gör mig ännu tröttare hehe. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Dagens middag blev ost- och kycklingpaj, älskar pajer för där kan man stoppa i lite vad man har i kylskåpet, bra för miljön och för plånboken.

Av Caroline - 9 april 2018 21:29


Idag har jag pluggat större delen av dagen, tog en paus för att storstäda lägenheten men annars har det vart franska och straffrätt för hela slanten.

Ska läsa lite mer i franskaboken innan det blir sängen. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 8 april 2018 22:45


Den här helgen har varit en väldigt bra sådan. Igår hade jag ett möte via Skype kring lunchtid och sedan gav vi oss ut på promenad för att gå och köpa plastgolv till balkongen. Efter att ha sprungit runt som yra höns i butiken ett tag hittade vi tillslut vad vi skulle ha. Kvällen avslutades med film och sedan somnade jag till på golvet i typ fem minuter för jag hade en konstig smärta i magen och det enda som lindrande var att ligga utsträckt på golvet, märkligt...

Idag hade vi planerat att gå på bio men när vi kom ut var det så fint väder så vi bestämde oss för att skippa bion, köpte fika och gick till parken. Eftermiddagen har ägnats åt att tvätta och jag har pluggat. Har två examinerande moment nu i veckan så har lite att hitta på. Nu ska jag dock krypa ner i sängen för är så trött. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Av Caroline - 6 april 2018 17:19


God eftermiddag!

Den sega förkylningen börjar ge efter och nu är andningsproblemet jobbigast men förhoppningsvis blir det bättre om några dagar. Idag har jag pluggat större delen av dagen. Eftersom solen skiner gav jag också mig ut på en kort promenad för att få lite frisk luft.

Ikväll är min pojkvän borta så har en kväll för mig själv, typ som alla dagar. Planerar att plugga och prova kläder. Har nämligen tre paket som ligger och väntar. Någon har haft tråkigt under påsken haha.

Hoppas ni får en trevlig kväll, kram!

Av Caroline - 5 april 2018 21:44


Idag började jag dagen med ett läkarbesök. Nu under dessa dagar som jag varit dålig har jag haft stora problem med att andas och idag kände jag att jag inte orkade kämpa mer på egen hand utan ville ha hjälp. Dock hittade inte läkaren något utan jag fick inhalera astmamedicin hos dem samt blev ordinerad att öka doseringen av min egen medicin.

Efter läkaren hämtade jag ut ett paket och sedan pluggade jag en stund. Framåt kvällen ringde min pappa och frågade om jag ville med och handla för han skulle ändå köra förbi mig så det blev lite torsdagshäng med honom. Vi avslutade med middag på Max. Btw är jag så besviken på Max då de tagit bort världens godaste burgare; greenburgare. De har massa andra vegetariska alternativ men inget slår den, så tråkigt...

Imorgon hoppas jag att jag känner mig helt frisk så att jag orkar plugga hela dagen, har så mycket att göra just nu. Nu blir det snart sängen, hoppas ni haft en bra dag. Kram!

Tur att de fortfarande har goda pommes...

Av Caroline - 4 april 2018 21:30


Idag bestämde jag mig för att ge mig ut. Jag mår fortfarande inte helt bra men behövde handla. Mötte upp min pojkvän när han kom från jobbet så att vi kunde hjälpas åt att bära. Termometern visade 12 grader och det kändes verkligen som vår, hoppas detta håller i sig.

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre (känner hur febern börjar komma nu när jag har rört på mig) så att jag kan göra allt som jag behöver. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Det blev ingen glass idag utan detta är från förra veckan när vi tog en promenad i solen. Det var dock samma känsla idag, wonderful.

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards