Carrolajsa

Alla inlägg under november 2017

Av Caroline - 5 november 2017 18:34


I förmiddags var jag på bio och såg "the Wave" om en tsunami som skedde i Norge. Filmen visades för att uppmärksamma "world tsunami awareness day" som är idag. Filmen var väldigt sorglig och hemsk men väldigt bra.

Efter filmen gick jag till moderna museet och tittade. På väg till spårvagnen var jag inom en matmarknad och handlade frukt. Väl hemma fixade jag matlådor, jobbade vid datorn och nu tänkte jag läsa. Här är ganska ruggigt väder men har tänt ljus så det blir nog snart varmt.

Imorgon väntar jobb och en väldigt busy vecka. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Sign, precis vad jag skulle behöva nu i de olika vägskälen jag står inför...

Av Caroline - 5 november 2017 08:31


God morgon!

Idag öser regnet ner här i Genève men det gör inte så mycket för har bara inomhusaktiviteter inplanerade idag. Först väntar bio nu på förmiddagen och sedan ska jag till ett museum.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 4 november 2017 19:59


God kväll!

Idag har jag varit iväg hela dagen. Jag började dagen med en promenad i botaniska trädgården vilket var mysigt. Efter det blev det en sväng till ett köpcenter samt en sväng på stan. Jag begav mig sedan till ett klockmuseum för att gå en guidad tur där jag fick lära mig om hur klocktillverkningen skedde förr. Sedan avslutade jag dagens äventyr med en promenad längs vattnet för att gå till en punkt där två olika floder möts i en.

Har nyligen haft lite hemmaspa och resten av kvällen ska jag spendera framför en film. Min kropp är helt död efter dagens äventyr...

Hoppas ni får en bra kväll, kram!

Av Caroline - 3 november 2017 19:47


Igår blev det som sagt en tripp till Ikea för behövde handla lite småsaker. Jag var dock så himla trött så såg fram emot en tidig kväll. Det blev dock inte så för kort efter att jag kom hem fick vi besök för de var några som skulle ha fördrink hos oss innan de skulle ut så då var det svårt att sova.

Idag har jag haft fullt upp på kontoret. Efter jobb handlade jag mat och nu har jag tvättat. Nu ska jag dock placera mig i soffan och se film. Jag kommer vara hemma själv ikväll så ska bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra kväll, kram!

Mysig julstämning på Ikea :)

Av Caroline - 2 november 2017 08:12


God morgon!

Vilken natt, jag har inte sovit många timmar. Somnade relativt snabbt men vaknade efter en stund och vände och vred på mig, drömde en massa när jag väl sov, hade en olustig känsla i kroppen osv. Som tur är har jag inget stort möte idag utan ska mest vara på kontoret och skriva.

Ikväll är planen att åka till Ikea och få lite sverigekänsla ;)

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Fick sverigekänsla vid frukosten också när jag åt lingongrova, mums!

Av Caroline - 1 november 2017 22:41


God kväll!

Idag har jag haft en lång med produktiv dag. Fick en lång lista med nya arbetsuppgifter och man känner sig så effektiv när man lyckas lösa allt.

Nu blir det dock sängen. God natt!

UN by night

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards