Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2017

Av Caroline - 24 augusti 2017 08:36


Igår var det en riktig sommardag. Vid 9 hämtade en vän upp mig och sedan åkte vi ut på äventyr. Hon hade ett möte vid 10 och då satt jag och mejlade mm sedan handlade vi med oss fika och gick en lång promenad. Vi var ute och gick i flera timmar och det var så härligt. Solen sken, det var lagom varmt, trevligt sällskap och fina miljöer. Väldigt fin dag!

På kvällen blev det till att packa och åka hem till farmor och farfar en snabbis för att hälsa på. Nu sitter jag dock på tåget till Stockholm och där väntar två dagars semester, härligt!

Av Caroline - 23 augusti 2017 21:15



Det finns ju ett flertal sidor på nätet där man kan handla kläder och accessoarer, det är som en djungel. När jag ska välja var jag ska handla finns det ett antal avgörande faktorer. Främst, och självklart, är att de har ett bra utbud. En andra sak jag lägger vikt vid är hur sidan är upplagd; hur snabb den är, om den är lättnavigerad och om den passar alla enheter. 
 
Häromdagen kom jag i kontakt med en ny sida som heter FashionHunt och föll direkt. Den hade ett stort utbud av produkter, bland annat väskor vilket jag älskar, och i varierande prisklass vilket jag tycker är bra. Dessutom kunde jag sitta och titta i mobilen utan att sidan såg konstig ut vilket är ett stort plus då man kan shoppa på språng. 
 
Så ett tips om ni vill titta runt på en ny sida inför höstshoppingen är att spana in https://www.fashionhunt.se/
 
 
 
 
 
I samarbete med fashionhunt.
Av Caroline - 22 augusti 2017 22:02


God kväll!

Idag var som sagt min sista dag på jobbet. Jag har trivts jättebra och det känns tråkigt att det är slut. Jag har lärt mig mycket och utvecklat mitt juridiska kunnande.

Efter jobb åkte jag till min mormor och städade. Mamma kom också dit så vi satt där en stund och fikade och pratade.

Nu är jag hemma och fixar. Imorgon ska jag fira min semester med att träffa en vän vilket jag ser fram emot.

Hoppas ni haft en bra dag, god natt!

Av Caroline - 21 augusti 2017 22:44


Idag efter jobb åkte jag och mötte upp tre vänner från gymnasietiden. Vi träffas inte så ofta men det är kul att hålla kontakten och se vad alla håller på med. Det blev fika och promenad och det är alltid trevligt.

Nu går ugnen dock varm här hemma för bakar massa kladdkakor. Imorgon är min sista jobbdag så tänkte bjuda på fika och det är en ganska stor myndighet så det går åt några kakor... Nu står den sista i ungen så nu får jag snart (äntligen) hoppa i säng haha.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 20 augusti 2017 21:42


God kväll!

Som sagt så åkte vi på en "båttur" igår. Det var ingen riktig båt utan en flytsak som drogs av en vattenskoter. Det var jag och min pojkvän som åkte och det gick så galet snabbt emellanåt. Det var ganska höga vågor så jag studsade som en studsboll på denna flytsak. Det enda man kunde göra emellanåt var att hålla sig kvar för sitt liv haha. Extremt jobbigt var det men det var sååå kul! Idag har jag väldig träningsvärk i armarna och ont i nacken samt vid ena skulderbladet (man får lida om man har kul) men jag skrattade en massa igår så det var det värt.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Min pojkvän åkte vid 14 och efter det har jag sovit en stund, tittat film, städat och packat. Ska försöka komma i säng i tid så att jag är pigg för mina två sista arbetsdagar.

Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Av Caroline - 19 augusti 2017 22:45


God kväll!

Idag har vi haft en sådan trevlig dag. Vi tillbringade större delen i Helsingör i Danmark innan vi tog färjan över till Helsingborg och åkte "båt" efter en vattenskoter vilket var så kul men sååå jobbigt. Mer om det imorgon dock, nu är jag helt slut och ska sova (har redan somnat till en stund i soffan när vi tittade på dokumentär hehe). God natt!

Av Caroline - 18 augusti 2017 17:03


Då var denna arbetsvecka slut. Veckan har gått fort för jag har haft mycket att göra. Nu ser jag fram emot helgen och min pojkvän hade ett ärende i Skåne idag så han är här över helgen. Idag är planen att vi ska åka in till Malmö och gå på festivalen.

Hoppas ni får en trevlig helg, kram!

Gullisar :*

Av Caroline - 17 augusti 2017 22:04


God kväll!

Idag har varit en lång dag. Efter en lång jobbdag åkte jag till Ikea för att fixa ett par saker. På vägen hem fastnade jag på tåget pga strul och väl hemma hade jag massa saker att ta tag i vid datorn.

Nu blir det snart sängen så jag är pigg imorgon. Då väntar jobb och festival.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Detta längtar jag efter, att bara vara hemma haha ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards