Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2017

Av Caroline - 16 juni 2017 21:36


God kväll! 


Tack vare Skånetrafiken var jag hemma lika sent som igår för idag var mitt andra tåg sent så jag missade min buss, tröttsamt. Nu ikväll har jag fixat lite vid datorn och nu ska jag packa. Tack vare Skånetrafiken (igen) var jag tvungen att ändra mina resplaner inför imorgon så istället för att åka 7.20 blir det 6.00, hejdå sömn haha. Får sova på bussen så det är okej. 


Nu måste jag packa så att jag får lite sömn. Hoppas ni haft en bra dag, kram! 


  Som det har regnat idag! Har nog aldrig sett så mycket regn förutom i Kenya under deras 

regnperiod...



Av Caroline - 15 juni 2017 21:11


Vilken lång dag det har varit idag! Jag gick hemifrån kl. 06.00 och var hemma 20.00 Gick från jobbet vid 17 och skulle ta tåget 17.24, bara det att tåget var försenat i 45 minuter, trots att jag satt på tåget. Detta resulterade i att jag missade mitt anslutande tåg och buss så jag fick ta ett ännu senare tåg och sedan gå lite mer än 2 km för att komma hem, inte riktigt vad jag hade räknat med. 


Nu blir det dock sängen för imorgon ringer klockan 4.30 Hoppas ni haft en bra dag, kram!


  Så skönt att mötas av solen när man gick till bussen!


Av Caroline - 14 juni 2017 20:51


Efter lite datorstrul på jobbet är nu allt igång så idag har vi haft mycket att göra. Efter jobb hann jag inte så mycket utan blev till att fixa lunch till resten av veckan och jobba lite vid datorn. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll för tänkte åka tidigare till jobbet imorgon så klockan ringer lite i 5. Tur man är morgonpigg haha. 


Hoppas ni haft en bra dag, kram! 


En del av kvällen har ägnats åt att titta busstider, ska nämligen till Göteborg i helgen, pepp!


  

Av Caroline - 13 juni 2017 20:15


God kväll från en seg Caroline. Dag två på jobbet och mitt huvud känns som mos, blir ju alltid så när man är på nya ställen. Det kommer nog bli en intressant sommar så ser verkligen fram emot den. Den här veckan är jag på introduktion på ett annat kontor vilket innebär att jag har en total pendlingstid på 4,5 timme från dörr till dörr vilket är lite drygt men det är ändå helt okej.


Man hinner inte så mycket på kvällarna utan idag har det mest blivit lite jobb vid datorn och ska snart ta tag i lite städning. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!




Söta Dobby ;)



  

Av Caroline - 12 juni 2017 22:37

Då var sommarens första jobbdag över och det blir nog en intressant sommar. Efter jobbet hann jag bara hem för att byta kläder och sedan bar det av på student. Kul med student och där är alltid massa barn så jag fick leka av mig, många gånger är jag hellre i barnrummet och leker med dem än sitter med de vuxna haha.

Nu blir det sägnen så jag orkar jobba imorgon, god natt!

Mys!

Av Caroline - 11 juni 2017 22:02


God kväll!
Sista dagen på min semestervecka är snart slut och det har varit en bra sådan. Vi började dagen med film och framåt eftermiddagen åkte vi in till stan för en glass i väntan på att min pojkväns tåg skulle gå. Kvällen har ägnats åt fix vid datorn men snart blir det sängen för imorgon ringer klockan tidigt då det är dags för jobb.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 10 juni 2017 22:08


God kväll!

Idag var det den stora dagen, examensceremonin. Det hölls tal, en kvartett sjöng och alla studenter fick diplom. Vi blev uppkallade en och en för att ta emot vårt diplom och när hela ens bänkrad hade fått ta emot sitt diplom spelades en fanfar och sedan fick vi gå och sätta oss. Att få ta emot sitt diplom och höra fanfaren gav en mäktig känsla, lite ofattbart att man är klar...

Efter kyrkan blev det fotografering och sedan åkte jag och min familj hem till oss för middag. Jag kommer ha kombinerad examensfest och 25-års fest i sommar så firandet fortsätter då men det var himla trevligt att fira idag också. Nu blir det dock snart sängen för ligger efter med min sömn något extremt så är så trött. Hoppas ni haft en bra lördag, kram!

Av Caroline - 9 juni 2017 22:53


God kväll!
Idag har jag och min pojkvän haft en heldag i Köpenhamn, himla mysigt. Vi har gott en massa, suttit i parker och njutit av vädret samt ätit gott. Älskar Köpenhamn!

Nu blir det sängen för imorgon väntar examensceremoni. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards