Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2017

Av Caroline - 14 maj 2017 09:42


God morgon! 


Först och främst, grattis Portugal men också grattis till Robin till en bra placering. Jag tittade dock inte på hela igår utan gav upp när poängen började delas ut, vissa länder är så långdragna. 


Idag ska jag skriva hela dagen. Inlämningen börjar närma sig med stormsteg så det gäller att bara köra på. 


Hoppas ni får en bra söndag, kram! 


 

Av Caroline - 13 maj 2017 19:58


God kväll! 


Det är lördag och dag två med min källförteckning hehe. Har suttit och jobbat med den hela dagen idag också och nu börjar den likna något. Alla delar i en uppsats tar sådan tid. Tror dessutom att många tror att det "bara" är en uppsats men det kan jag tala om att det inte är. Det är ett dokument bestående av 75 sidor som alla måste hänga ihop, vara felfria, ha hög nivå på språket samt bra och intressant innehåll, puh! 


Ska påbörja min sammanfattning nu tänkte jag, en engelsk och en svensk ska författas. Tänkte göra det med Eurovision i bakgrunden samtidigt som jag hejar på Robin. 


Hoppas ni får en trevlig kväll, kram! 


 

Av Caroline - 12 maj 2017 17:45


God kväll! 


När jag vaknade idag mådde jag dessvärre inte bättre och det har bara blivit sämre under dagen. Har megahuvudvärk, lite feber, halsont och känner mig orkeslös i kroppen. Jag hade planer idag som jag verkligen såg fram emot men jag fick tyvärr ställa in det. Dessutom fyller min bror år så vi ska ha några gäster men det blir nog mest hej från min sida innan jag tillbringar resten av kvällen på mitt rum.


Jag har suttit och skrivit hela dagen. Håller på att fixa min källförteckning vilken inte är nådig, i nuläget är det 11 sidor lång... Nu ska jag fortsätta ordna mina källor i bokstavsordning. Hoppas ni får en bra kväll, kram!



Känns passande ;)


   

Av Caroline - 11 maj 2017 22:51


I morse när jag vakande kände jag att jag började bli sjuk, halsont och frossa. Hoppas det går över snabbt för har inte tid med detta. Börjar dock få feber men hoppas den försvinner under natten. Har suttit och skrivit hela dagen men ska snart hoppa i säng. Imorgon blir det till att skriva hela dagen. Har egentligen planer på kvällen men får se hur det blir med det.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 10 maj 2017 23:02


Idag har jag haft en väldigt bra dag. Jag började den med att sitta på skola och skriva ett par timmar innan jag mötte upp min mamma och mormor för en heldag på stan. Min mormor skulle till läkaren så vi andra två följde med som sällskap och gjorde en dag av det.

Framåt kvällen mötte jag upp en vän för middag och prat. Efter att vi ätit upp kände vi att det var för ruggigt väder för en promenad så vi åkte hem till henne, kurade upp oss i soffan och drack te, så mysigt!

Nu är jag dock hemma igen och ska läsa lite innan jag hoppar i säng. Börjar känna halsont igen men hoppas bara det beror på att jag pratat för mycket.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 9 maj 2017 21:33


Ikväll hejar vi på ursnygga och väldigt talangfulle Robin! Såg hans framträdande och tyckte han var super. Håller tummarna för att han går vidare. 


 

bild från: http://www.gp.se/n%C3%B6je/robin-bengtsson-har-hittat-formen-1.4263064



Av Caroline - 9 maj 2017 15:05


Idag är det skriva som står på schemat, hela dagen. Håller på med allt finslip samt författande av analys nu vilket är ett evighetsjobb. Ikväll ska jag dock ta en liten paus från skrivandet, på sisådär 3 minuter, eftersom det är Robins tur i Eurovision. Jag gillar hans låt så hoppas det går bra för honom! 


Nu blev jag jättesugen på att lyssna på hans låt hehe. Får nog göra det innan jag fortsätter skriva, hoppas ni får en fortsatt bra dag. Kram! 


 



Av Caroline - 8 maj 2017 22:00


God kväll!

Idag har jag haft en himla trevlig dag. Jag pluggade hela förmiddagen men framåt eftermiddagen gick jag hem till en av mina bästa vänner. Vi köpte med oss lunch och åkte till skogen för att äta där. Väl där satt vi och pratade, "rodde" och skrattade en massa. Efter några timmar där åkte vi vidare för att handla och prata lite mer.

Kom hem för en stund sedan och har pluggat sedan dess. Nu blir det dock snart sängen så jag är pigg imorgon när jag ska skriva hela dagen.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards