Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2017

Av Caroline - 6 februari 2017 21:59

God kväll

Idag har jag haft en effektiv dag. Jag ägnade morgonen och förmiddagen åt att städa och sedan åkte jag in till stan och mötte upp min mamma. Vi åt lunch och jag fick uträttat några ärenden. Kvällen ägnades åt fortsatt städning och nu är mitt rum nästintill återställt, skönt!

Nu ska jag snart krypa till sängs för imorgon har jag massor att göra. Hoppas ni haft en bra dag, kram.

Av Caroline - 5 februari 2017 23:32

Då har jag varit hemma i två dagar, känns nästan som att jag inte varit borta. Jag har haft en bra helg. Idag blev det besök i kyrkan och fika hos farmor och farfar. Vi lämnade av min pojkvän vid tåget vid 17 och resten av kvällen har jag ägnat åt städning. Jag försöker få ordning på allt. Hade ju en hel del saker med mig hem och har massa post att sortera osv. Börjar dock få ordning på det, innan såg det ut som att en orkan dragit över mitt rum men nu är det bättre så det ser ut som en mindre trombon kanske hehe.

Ska fortsätta lite till innan jag kryper till sängs. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Gårdagens mellomys ;)

Av Caroline - 5 februari 2017 00:00

God kväll!

Det har varit hektiska timmar här hemma. I princip direkt efter att jag hade landat igår åkte jag till min mosters 50-års fest en stund innan jag åkte och mötte min pojkvän som kom med tåget.

Idag har vi mest slappat vid tv:n, promenerat och ätit middag med min pappa och hans gäster. Och inte att förglömma, sett melodifestivalen!

Nu blir det dock sängen, är helt slut. God natt!

Av Caroline - 3 februari 2017 09:54

Då har jag lämnat in nycklarna och väntar på tåget som ska ta mig till flygplatsen. Känns lite vemodigt men allt har sin tid. Kommer ha några timmar på flygplatsen så ska jobba lite samt fönstershoppa. Har 1 miljon saker att släpa på så kommer vara helt slut när jag väl är hemma hehe.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Fix

Av Caroline - 2 februari 2017 19:33


God kväll! 


Idag har jag haft en så himla bra dag, dock väldigt intensiv. Jag satte klockan på 7 och jag är i vanliga fall väldigt morgonpigg men när klockan ringde kände jag bara NEJ! Har sovit så dåligt på senaste tiden så har en del att ta igen egentligen. Jag hade dock inte så mycket val utan det var bara till att gå upp. Väl uppe blev det till att duscha, packa och börja städa. Jag var bland annat och lånade dammsugare men oturligt nog var hissen sönder så jag fick släpa den upp för alla trappor och den är så extremt tung, har aldrig känt på en dammsugare så tung innan... Men jag fick upp den och fick städat. Sade dock till på kontoret angående hissen för jag har inte lust att släpa mina tusen väskor nerför trappan imorgon så nu hoppas jag att allt fixar sig. 


Vid 10 begav jag mig till huset bredvid där vi skulle bli bjudna på traditionell frukost från Bahrain. Min kompis mamma är nämligen här på besök och ville gärna bjuda oss. Det var väldigt annorlunda men gott. Vi satt där i några timmar och pratade innan det var dags att säga hejdå. Jag åker härifrån imorgonbitti så detta var sista gången vi träffades, åtminstone för denna gången. 


Efter det begav jag mig ner på stan och köpte de sista presenterna och njöt av staden en sista gång. Nu sitter jag här och nästan allt är hopa packat och städat. Det absolut sista ska jag ta imorgon. På tal om presenter tycker jag att det är väldigt kul att köpa presenter vilket jag ångrar lite nu, mina väskor är så himla tunga. Kanske inte så konstigt eftersom jag har varit här ett bra tag och dessutom pluggat vilket innebär att jag har en massa böcker och papper som jag måste ha. Förhoppningsvis överlever jag transporten av allt hehe. 


Nu ska jag städa lite till och få undan lite jobb vid datorn innan jag kryper ner i min säng här för sista gången. Lite vemodigt faktiskt. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


       



Av Caroline - 1 februari 2017 19:15


Äntligen!!!!!! Nu är tentaperioden över och ni anar inte hur skönt det är, sådan lättnad. Åtminstone tills man börjar tänka på om man klarade dem eller inte hehe. Efter tentan hade jag ett möte med den internationella koordinatorn vilket alltid är lika trevligt för han är så himla trevlig. Efter mötet gick jag hem en snabbis för att lämna mina böcker innan jag begav mig till tågstationen för att åka på en sista "resa". Jag hade nämligen inte varit i staden Brugge så ville passa på att göra det. Det var en väldigt trevlig stad så glad att jag hann dit. Dock började det regna efter ett tag och sedan fick jag extremt ont i mitt knä så då var det dags att åka hem. 


Nu ikväll ska jag packa, städa och fixa lite jobb vid datorn. Hoppas ni får en trevlig kväll, kram. 


   

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards