Carrolajsa

Alla inlägg under augusti 2016

Av Caroline - 22 augusti 2016 23:02


God kväll!

Hoppas allt är bra med er! Idag har jag haft fullt upp. Jobbdagen gick i ett, när jag kom hem hade jag lite jobb vid datorn som skulle fixas och efter det väntade möte. Resterande del av kvällen har ägnats åt mer jobb och städning. Nu ska jag dock försöka sova, imorgon väntar ännu med jobb och en ännu längre to-do list.

God natt!

Av Caroline - 21 augusti 2016 18:16


Då var det dags att bege sig hemåt igen. Jag har haft en väldigt trevlig helg i Örebro men tyvärr måste jag återvända till min egen hemstad och till mitt liv. Förhoppningsvis kommer jag upp hit snart igen och får njuta lite mer av staden!

Av Caroline - 19 augusti 2016 23:15

Nu är vi äntligen framme och alla saker står i förrådet. Min pojkvän får inte lägenheten förrän i slutet av månaden men det fanns möjlighet för oss att ställa sakerna i ett förråd så länge vilket var himla skönt. Förrådet var dock på 3:e våningen utan hiss, suck och pust säger jag bara. Som tur var fick vi en del hjälp från min pojkväns syster och hennes kompis som tur var.

Vi har suttit i bilen stora delar av dagen och burit en massa så vi är helt slut. Vi har precis kommit till hotellet så nu blir det äntligen sängen. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 19 augusti 2016 01:17

Efter en omtumlande dag på många sätt är vi nu klara med tömningen av min pojkväns lägenhet. Imorgon går flyttlasset...

Nu ekar det ordentligt där...

Av Caroline - 17 augusti 2016 22:22


De två senaste dagarna har varit väldigt trevliga. Igår spenderade jag kvällen hos en nära vän. Jag hälsade på i hennes nya hus, vi lagade mat och tog en långpromenad i solnedgången, så himla mysigt! 


Idag hade vi fullt upp på jobbet och efter jobb blev det middag hos farmor och farfar. Efter det åkte vi till min nästkusin och hade en mys- och busstund med hennes barn. De har en som är någon månad, en på 20 månader och en på tre år (även två äldre men de var inte hemma). Barnskratt måste vara bland det gulligaste som finns <3 


Nu har jag lite saker att fixa innan det blir sängen. Imorgon är det fullt upp på jobbet igen, kul när man har mycket att göra! 


Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


      <3


Av Caroline - 16 augusti 2016 18:00


Nu när nästan allt är klart kan jag berätta, nästa vecka åker jag till Kenya! Senast jag var där var 2014 så det är verkligen på tiden att jag återvänder. Jag åker själv även den här gången och har en del jobb att göra som har med vår organisation Growing Together att göra. Allt är inte helt bestämt men jag har åtminstone några möten inbokade vilket ska bli himla kul. Längtar så till att träffa alla fina barn <3 


Pengar och malariatabletter, två ganska väsentliga saker. 

    Gullungar <3 



Av Caroline - 15 augusti 2016 22:20


God kväll!

Idag har jag haft fullt upp på jobb vilket är skönt, tiden går så himla långsamt annars. Efter jobb hade jag ett par ärende att uträtta och sedan åkte jag en sväng till Malmöfestivalen en snabbis. Var dock inte i festival-mood så det var snabbt överstökat. Väl hemma blev det en långpromenad i solnedgången, väldigt skönt. 


Har ett par saker till att fixa ikväll innan det blir sängen. Ska dock försöka vara snabb för är så himla trött. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 


 

 

Av Caroline - 14 augusti 2016 21:02


Då var snart den här helgen över. Det har varit en bra sådan med utflykt till Österlen, träff med vänner, brunch, besök hos morfar, packning och städning. Nu ska jag fixa lite saker hemma men sedan blir det sängen. Är så himla trött så hade kunnat somna om stående.


Hoppas ni har haft en bra helg, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards