Carrolajsa

Alla inlägg under juli 2016

Av Caroline - 5 juli 2016 22:12

Efter jobbet mötte jag upp mamma för att gå på stan en sväng. Det var rea så fick med mig ett par plagg hem. Det blev också middag på stan och lite snack hemma hos mamma.

Nu blir det dock snart sängen. Mår inte så bra så hoppas jag kan sova bort det.

Mumsig thaibox

Av Caroline - 5 juli 2016 08:36

God morgon!

Eller god och god, vaknade med världens huvudvärk, så illa att jag inte ville öppna ögonen. Fick tag på en Ipren efter en stund så nu har det släppt lite. Ska snart dra mig till jobbet och hoppas på att jag kan jobba utan att huvudvärken stör för mycket.

Min gårdag var betydligt trevligare än min morgon. Jag skickade ett sms till en vän igår och i väntan på svar tittade jag tågtider till Ikea för jag ville hitta på något. När min vän svarar undrar han vad jag ska göra efter jobbet för han tänkte åka till Ikea. Mitt sms till honom innehöll inget om Ikea utan det var verkligen ett stort sammanträffande. Vi har nog något "sjätte sinne" oss emellan för det är inte första gången det händer haha. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag på Ikea med massa prat och skratt. En fin stund på en dag som i övrigt inte var superbra.

Nu måste jag bege mig till jobbet. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Mumsig ceasarsallad.

Av Caroline - 4 juli 2016 08:45

God morgon!

Då är en ny vecka igång. Idag är det jobb som gäller. Hade dock ett väldigt bra avslut på förra veckan då gårdagen innehöll brunch med vänner och lek med min nästkusin pojke. Därför är jag nu redo för en ny vecka!

Hoppas ni får en bra dag, kram.

Mumsig mat och mys vid tv:n ?

Av Caroline - 3 juli 2016 20:03

Igår var jag som att på bröllop. Jag och min syster hjälpte till med att passa barnen och städa lite efteråt. Det blev en mysig kväll/natt med lek, bus, skattjakt, film och sång. Det blev dock sent, jag var i säng vid 2.30 och skulle upp ganska tidigt för att nöta upp några tjejkompisar för att äta brunch. Nu är jag dock hemma och min nästkusin med barn är här. Kommer bli en tidig kväll idag för jag är himla trött...
Hoppas ni har haft en bra kväll, kram!

Några bilder från gårdagen. För min egen del är bröllop väldigt långt bort men jag ljuger ju om jag säger att jag inte längtar lite ?

Av Caroline - 2 juli 2016 12:50

Idag väntar ....... bröllop! Min före detta körledare gifter sig vilket ska bli så roligt. Vi ska vara med på vigseln och på festen har vi fått i uppdrag att se efter barnen. Jag älskar bröllop så detta ska bli himla kul. Vädret är ju inte så kul men det kommer bli en bra dag ändå ?

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 1 juli 2016 23:08

God kväll!
Idag hade jag en spännande dag på jobbet, jag hade nämligen mitt första egna klientmöte. Jag hade läst in mig på fallet och formulerat frågor vi behövde svar på. Min kollega kommer fortsätta med målet "på riktigt" sen när hon är tillbaka från semestern men det kändes ändå speciellt att göra något helt eget. Andra verkar inte tycka att det är så intressant men för mig var det kul.

Efter jobbet väntade kalas för min kusin samt lite fix inför imorgon. Ska nämligen hjälpa till på ett bröllop imorgon så fixade lite inför det. Nu blir det dock sängen för är så himla trött! God natt <3

Tjusig tårta kvällen till ära. Jag äter inte tårta så vet inte om den var god men den ser god ut ?

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards