Carrolajsa

Alla inlägg under juli 2016

Av Caroline - 14 juli 2016 18:52


Hade en väldigt trevlig kväll igår med några vänner. Först lagade vi mat och sedan åkte vi till en park och dansade. I stan har de olika sommaraktiviteter och igår var det dags för lindy hop. Där var två instruktörer och vi som ville lära oss stod i en ring och bytte parter hela tiden. Det var himla kul och jag insåg hur mycket jag saknar dans. Dansade några år när jag var yngre men har inte tid nu vilket är lite synd men det var kul att göra det igen sådär en kväll. 


Idag har jobb stått på schemat, har haft en ganska lugn dag vilket var skönt för har varit så trött idag. Det känns dessutom som att jag ska bli förkyld, det kliar i örat och halsen vilket ibland innebär att jag ska bli förkyld. Resten av kvällen kommer därför tillbringas i sängen, med datorn. Bra när man kan göra viktiga saker i liggande position i sängen hehe. 


Hoppas ni får en trevlig kväll, kram! 


       

Av Caroline - 13 juli 2016 16:41

Idag är jag så himla trött! Vaknade tidigt i morse och somnade sent, ingen bra kombination. Slutade jobba för en stund sedan och nu väntar en kväll med vänner. Tänker att det är precis vad jag behöver idag.

Igår såg himlen ut såhär, idag är den än så länge klarblå och jag hoppas den förblir det för vi ska vara ute ikväll ?

Av Caroline - 12 juli 2016 16:45


Livet går upp och ner för oss alla. På sista tiden har jag inte riktigt känt mig som mig själv. Det har hänt mycket i mitt liv på senaste tiden och jag känner mig bara trött på allt. Det känns som att man inte hinner vara glad över något förrän något händer som tar bort glädjen. Ibland känns det som att det kvittar vad man gör, hur mycket man anstränger sig för att saker och ting ska flyta på, det blir aldrig som man hoppats på ändå. Jag vill tro att hur man är och behandlar andra har betydelse och att man får igen det sen, på något vis tror jag ändå på karma.


Man ska väl inte säga för mycket men det känns som att vissa saker börja vända nu vilket känns skönt. Nu vill jag ta ett steg framåt utan att ta två steg bakåt. Det enda man kan göra är att se framåt och hoppas på det bästa, det sägs ju att det sista som sviker en är hoppet. Jag brukar få höra att jag är envis så det gäller att plocka fram det. Envishet, ett gott hjärta och hopp tror jag att man kommer långt på…

Av Caroline - 11 juli 2016 21:28


Efter jobbet idag blev det en sväng till sjukhuset för att hälsa på en släkting samt en sväng till ett shoppingcenter för att lämna tillbaka några plagg som jag inte var nöjd med. Jag kom hem ganska sent och hade inte ätit så mycket under dagen så var ganska hungrig, tur att jag hade rester från igår i form av pizza så det gick snabbt att värma. Var dock inte så sugen på pizza men har svårt för att slänga mat hehe. Nu blir det dock sängen för är så grymt trött. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!


   

Av Caroline - 11 juli 2016 16:15


Flytt hit och flytt dit. Det känns som att en massa personer är på väg att flytta, det eller få barn. Kan ju tycka att båda två hade varit ganska trevligt haha. Nej men flytta hade varit så kul, känner att jag behöver lite nya tag. Att få handla nya möbler, inreda och ha något eget som man själv bestämmer över hade varit så skönt. Att komma hem och veta exakt vad som väntar en hade varit en lättad. Pricken över i:et hade ju varit om man hade delat det hela med en speciell person. Allt detta känns dock ganska långt borta för min del. Har fortfarande (minst) ett år kvar på utbildningen och sedan ska man ju helst ha ett jobb innan man flyttar hehe. Var sak har väl sin tid och tills dess att det är min tur får jag leva genom personerna i min närhet som ska flytta, är glad för deras skull :) 


Nu ska jag se vad denna eftermiddag har att bjuda på, kanske lite titt på lägenheter hehe. Lika bra att vara förberedd så man vet vad man vill ha när det är dags. Typ som med bröllop, har redan en idé om klänning, ring mm även om det är många år tills det ens är tal om att jag ska gifta mig. Men mer om det en annan dag haha. 

Av Caroline - 10 juli 2016 21:20


Min helg i bilder: försenad 20-års fest för min syster och kompishäng med god mat och trevliga samtal.

Av Caroline - 8 juli 2016 20:02


God kväll från sängen hehe. Har mått halvbra hela veckan men inte riktigt haft tid att vila men det har jag haft idag. Har legat i sängen och sett film sedan jag kom hem från jobbet. Lite tråkigt men jag mår för dåligt för att göra något. Måste dock vila upp mig ordentligt nu för har planer i helgen som jag inte vill ställa in. Därför kommer jag, om någon undrar, i princip inte röra mig från sängen under hela kvällen. Hoppas ni får en bra kväll, kram!


 

Av Caroline - 6 juli 2016 22:00


Idag var det dags för den årliga marknaden. Marknad för mig betyder verkligen sommar. Det blev lite småköp så det var lyckat. Efter ösregn hela förmiddagen sprack det upp så vi fick till och med sol, fantastiskt.

Nu blir det dock sängen, mår inge vidare så behöver sömn. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Den obligatoriska "marknadsgräddbullen" ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards