Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2016

Av Caroline - 21 juni 2016 22:19


Nu ligger jag raklång i soffan efter en lång dag. Jag har varit på muntlig förberedelse i tingsrätten, jobbat på kontoret, varit hos läkaren, varit hos farmor och farfar samt powerwalkat. Ska dock hoppa i säng snart för imorgon väntar ytterligare en busy day.

Fin sommarkväll

Av Caroline - 20 juni 2016 22:01


Då var den nya veckan i full gång! Jag hade fullt upp på jobbet idag, fick en massa roliga uppgifter. Kvällen har jag spenderat hemma vid datorn och i soffan. Har gjort lite jobb vid datorn samt tittat på lite resor. Snart tänkte jag dock hoppa i säng, ska följa med på rättegång imorgon så vill vara pigg. 


Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 

Av Caroline - 19 juni 2016 21:34


Har haft en trevlig dag idag. Var på planeringsmöte angående ett bröllop jag ska hjälpa till på. Vi lagade även mat till mottagningen och det blev en sväng till parken med den blivande brudens barn. Kvällen har jag spenderat i soffan men nu blir det snart sängen. Är så himla trött, hade nog kunnat somna stående... ;)

Hoppas ni har haft en trevlig dag, kram!

Av Caroline - 19 juni 2016 12:41


Igår var jag helt slut. Jag och min pojkvän var hos min mamma och hjälpte henne att städa. Hon ska nämligen flytta nu i veckan så det behövdes städa ordentligt. Jag och mamma gick en väldigt lång runda för att hämta lite saker (hon är dessutom hundvakt så jag gick med hunden) och sedan dammsög jag en del. När vi väl kom hem till min pojkvän skulle vi se film men jag somnade efter typ 5 minuter. Fick lite dåligt samvete men jag kunde verkligen inte hålla mig vaken haha. 


Idag ska jag mest ta det lugnt med undatag för ett möte. Ska hjälpa till på ett bröllop om ett par veckor så vi ska planera lite idag. Ska vara där om en stund så måste ta på mig lite respektabla kläder hehe. Hoppas ni får en bra dag, kram! 


     

Den obligatoriska flyttstädningspizzan (en enorm sådan...) 




Av Caroline - 17 juni 2016 22:49


God kväll!

Då var denna arbetsvecka över och jag är helt slut. Känns som att jag ska bli sjuk men hoppas verkligen inte det för det har jag verkligen inte tid med.

Efter jobbet bar det hem till en vän. Vi hade planerat picknick men med tanke på det svenska sommarvädret valde vi att äta inomhus för att sedan bara gå en promenad. Mycket trevlig kväll. Nu är jag hemma hos min pojkvän men han är inte hemma än så jag ska snart hoppa i säng, känner att jag behöver lite sömn.

Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Gott med plockmat :)

Av Caroline - 17 juni 2016 12:00


Natten mellan lördagen och söndagen spenderade vi hos min pojkväns farmor och farfar, två väldigt snälla människor. Jag har träffat dem en gång innan men aldrig varit hemma hos dem så det var väldigt trevligt. Det blev grillning, fika, mycket prat och en utflykt till Vadstena. Jag har alltid velat besöka Vadstena så det var en perfekt utflykt för min del. Vi var inne i Klosterkyrkan, gick längs vattnet, fikade och tittade på slottet. Jag hade gärna åkt tillbaka för det var ett himla fint ställe. 


   







         





Av Caroline - 16 juni 2016 20:05


Gud vad tiden springer iväg, vet inte riktigt var dagarna tar vägen. Det är fullt upp på jobbet och efter jobbet har jag haft en massa saker att göra. Imorgon är det fredag och det ser jag fram emot. Ska bli skönt med helg och ha tid att göra saker. Nu ska jag ta tag i lite jobb vid datorn och sedan ska jag samla kraft för att städa. Gillar inte att det smutsigt och snart närmar det sig gränsen så det är dags nu hehe. 


Hoppas ni får en trevlig kväll, kram! 



Av Caroline - 16 juni 2016 16:00


Vi var en natt i Linköping och besökte bland annat domkyrkan och slottet. Domkyrkan var väldigt fin men slottet ganska litet, så litet att vi missade det till en början hehe. 


           




Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards