Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2016

Av Caroline - 8 februari 2016 15:49

Hej!
Då var veckan igång. Jag har varit i skolan en sväng och nu sitter jag och pluggar. Min första kurs avslutas snart så nu går vi in i slutspurten och vi har massor att göra. Utöver skolan har jag en massa annat som också ska fixas så jag har att göra kan man säga. Nu ska jag återgå till mina artiklar, hoppas ni har en bra måndag. Kram!

Hade en vän över på middag igår och vi lagade pasta med en väldigt god sås. Såsen bestod av grönsaker, matlagningsgrädde och smaksatt creme fraiche. Mums!

Av Caroline - 7 februari 2016 13:30



 

So true....



Av Caroline - 7 februari 2016 10:43

God förmiddag!
Idag lyser solen, så härligt! Hade en bra dag igår med mycket plugg och mys framför Melodifestivalen. Vi hejade på Robin så kul att han gick vidare. Idag blir det återigen plugg under förmiddagen och i eftermiddag kommer en vän över på middag. Känns som att det kommer bli en trevlig dag. Hoppas ni får en bra söndag, kram!

Vi lyxade till det ordentligt igår med pizza, jordgubbar och nutellabollar. Efter lite mindre än en halv pizza och en halv nutellaboll var jag dock så mätt att jag trodde jag skulle spricka. Men gott var det!

Av Caroline - 6 februari 2016 13:29


Ibland behöver man inspiration för att få lite ny kraft för att orka ta nya tag. Något som jag tycker är väldigt bra att göra när man behöver fylla på inspirationen är att lyssna på ett bra föredrag. Att lyssna på en engagerad och driven person som vet hur man kan göra för att uppnå något av sina mål här i livet är ett perfekt sätt för mig att få lite ny energi. Jag har själv varit ute och pratat lite om mina resor och vårt arbete i Kenya och när man märker att människor blir engagerade och uppskattar det man säger blir man så himla glad. Det är dock inte helt lätt att planera en presentation utan det är mycket man ska tänka på. Själv tycker jag det är viktigt att man anpassar det man säger till de som lyssnar. Pratar man för barn eller ungdomar kanske men ska ha ett annat fokus än om man pratar inför vuxna, beroende på ämnet såklart.

Det som karakteriserar en bra föreläsare tycker jag är engagemang, uppriktighet, vänlighet och ödmjukhet. Är man på jakt efter en föreläsare i något ämne finns det säkerligen många sidor man kan titta på men jag kom in på www.bestseller.se innan och där verkade det finnas en del intressanta människor. Man ska kanske gå och lyssna på en sådan föreläsning en dag? Man kan kanske få lite ny inspiration, kan ju behövas under den här årstiden.

Nu ska jag hitta inspiration i mina böcker, hoppas ni får en fortsatt bra dag, kram!


  

Bilder är alltid kul att visa när man håller i en presentation :) 



Med inspiration från och tillsammans med http://www.bestseller.se/

 

 

Av Caroline - 6 februari 2016 09:05


God morgon!
Hoppas allt är bra med er idag. Här är vi i full gång redan trots att klockan bara är 9. Jag har hunnit plugga lite och frukosten är intagen. Resten av dagen kommer ägnas åt plugg och ikväll blir det mellomys :)

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Det blev helgfina naglar i torsdags. Tycker det är något speciellt med svarta naglar med smått matt överlack :)

Av Caroline - 4 februari 2016 20:20


Nu ska jag snart avsluta för idag. Har hunnit med en hel del vilket känns skönt. Har mycket att göra nu så det är skönt när man känner att man har produktiva dagar. Dock känner jag en enorm längtan efter att komma från Sverige. Har suttit och fantiserat om vita stränder och blått hav hela kvällen hehe. Tänkt vad skönt det hade varit med sol. Får väl hålla mig till tåls till sommaren och tills dess får jag väl nöja mig med gamla bilder och bli ännu mer sugen. Nu ska jag läsa en stund till och sedan ska jag göra mina naglar helgfina. Trevlig kväll! 


 
Durban, Sydafrika 



 

Granada, Spanien 



Av Caroline - 4 februari 2016 18:45


Idag fick vi hem Guldfynds nya katalog i brevlådan och även om jag inte planerar att handla så är det alltid lika kul att titta i den. När jag och min syster var små brukade vi sitta och titta i reklamen och kryssa för det vi ville ha. Alltid lika kul att kryssa. Vet egentligen inte varför det var kul att hitta en massa fina saker som man ändå inte kunde köpa men det tyckte man hehe. Nu kan man ju köpa det man vill ha, åtminstone en del av det men just smycken tycker jag är kul att få i present. Jag vet vissa som tycker det är tråkigt men jag gillar det. Ett smycke är något som man kan ha på sig när som och har man då fått det av en speciell person blir åtminstone jag alltid lite extra glad när jag tar på mig smycket. Detta är inte på något sätt reklam utan jag tänkte bara att det kan vara kul att dela med sig av mina favoriter. Insåg dock att det inte blev så fina bilder när man fotar från en katalog men så kan det vara. 


 
Detta fast i silver är min favorit, enkelt men snyggt! 


 
När äkta diamanter är för dyrt. Eller om man vill säga till någon att "Du är min diamant", hur som tyckte jag att det var väldigt fint :) 


      

Ett halsband som matchar alla möjliga sorters kläder, smidigt!

Av Caroline - 4 februari 2016 14:50


Hej! 

Idag har jag haft en produktiv dag, eller ja del av dag för klockan är bara 15. Har haft gruppmöte, seminarium, varit på banken, hämtat ut paket och pluggat. Gillar när allt flyter på så att man hinner det man har planerat. Resten av dagen kommer jag ägna åt plugg, tentan börjar närma sig så det gäller att hela tiden ligga i fas. Lägligt nog (or not) känns det som att jag kanske ska bli sjuk. Har lite ont i halsen och kroppen samt fryser mer än vanligt. Hade inte blivit förvånad om jag hade blivit sjuk nu lagom till slutspurten. Får väl bara hålla tummarna för att det inte blir så. Nu ska jag fortsätta plugga. Hoppas ni får en bra dag, kram! 



Gårdagens fika: kladdkaka med kolaöverdrag, mums!




Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards