Carrolajsa

Alla inlägg under januari 2016

Av Caroline - 26 januari 2016 21:18

Idag har jag haft en lång dag. Sov dåligt i natt så hade inte bästa starten på dagen men man får göra det bästa av situationen. Jag har pluggat hela dagen och fått gjort en hel del. Skulle egentligen varit på ett möte nu på kvällen men kände att jag inte orkade så fick dessvärre hoppa över det. Känner mig småkrasslig så kände att jag behövde försöka kurera mig så att jag inte blir sjuk på riktigt. Nu ska jag läsa lite till innan det blir sängen. Imorgon är det föreläsning som gäller och sedan blir det mer plugg. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Av Caroline - 26 januari 2016 16:23


Igår var vi ju och såg "En man som heter Ove". Vanligtvis är jag inte ett så stort fan av svenska filmer men den här var riktigt bra tyckte jag. Den hade en hel del klockrena kommentarer men också många sorgliga inslag. En bra blandning helt enkelt. Jag skulle rekommendera den om man är sugen på att både skratta och gråta. Skådespelarna var också himla bra. Är sällan man går på bio och när man väl gör det och ser en bra film dessutom känns det extra kul. Det enda jag störde mig på var att texten och replikerna inte stämde överens till 100 % men man kan ju inte få allt här i livet hehe. Men jag skulle lätt rekommendera filmen! 


 

Av Caroline - 25 januari 2016 13:45


Då var kursens första seminarium över. Med tanke på att det var smått oklara instuktioner, oklart rättsläge samt helt på engelska så gick det bra. Nu blir det plugg och ikväll blir det bio. Vi ska se "En man som heter Ove", har hört att den ska vara bra så hoppas på det. Har i princip tvingat med min pojkvän så därför hoppas jag lite extra att den är bra så att jag inte har jobbat i onödan hehe. Nu ska jag läsa rättsfall, hoppas ni har en bra måndag, kram! 


  Bild från Budapest. Min pojkvän försökte ta en bild på mig men jag blev inte alls nöjd utan tog saken i egna händer och tog en selfie med hans mobil istället ;) 



Av Caroline - 24 januari 2016 21:01


God kväll mina vänner! 

Då var det söndagkväll och den här veckan är snart över. Idag har jag hunnit med en del saker, gillar söndagar för det brukar vara en "fixardag". Jag har pluggat, varit en sväng på skolan och skrivit ut en MASSA papper som jag ska läsa i veckan, har handlat en present till min syster och varit och fikat hos min nästkusin och busat med hennes lillkille på ca 1 år. Har också sagt hejdå till min syster idag. Hon ska nämligen iväg till Mexico på värsta äventyret i nästan fem månader. Hon ska åka med vår nästkusin (en annan än hon vi var hos idag) och vara barnflicka/resesällskap. Lite orättvist faktiskt... Kommer kännas konstigt att inte ha henne hemma men hon kommer säkerligen få vara med om en väldigt häftig upplevelse. Igår var vi ute och åt, som en typ av "avskedsmiddag" vilket var väldigt trevligt. Tur att det finns internet så vi kan hålla kontakten <3


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan blir det lite till plugg innan sängen. Hoppas ni har haft en bra helg, kram!


Åt vegetarisk planka igår, så himla gott att jag hade kunnat äta det idag igen, mums!


    
    

Av Caroline - 23 januari 2016 14:08


Hejsan mina vänner! 

Då var det lördag igen. Hittills har denna dagen bestått av plugg. Vi har väldigt mycket material som ska läsas och om man inte hinner allt under veckan är helgen ett perfekt tillfälle för att läsa klart hehe. Håller också på att strukturera upp allt material så att jag har koll på vart jag kan hitta allt när det väl är dags för examination om några veckor. Ikväll ska vi ut och äta vilket jag ser fram emot, är alltid kul att lyxa till det lite genom att gå på restaurang. Nu måste jag dock fortsätta plugga och sedan kan det vara en bra idé att ta på sig kläder, sitter nämligen fortfarande i pyjamas och morgonrock. Hoppas ni får en bra lördag, kram!  

Av Caroline - 22 januari 2016 18:30


Då var fredagen kommen! Kan inte förstå att vi redan har gått en vecka på den nya terminen, tiden går så himla snabbt. Har dock inga stora planer för helgen men har en massa saker att göra. Har väldigt mycket plugg att ta itu med samt lite jobb vid datorn så jag har att hitta på. Förhoppningsvis får jag dock en trevlig paus imorgon då det finns lösa planer på att gå ut och äta. Nu måste jag dock fortsätta med mitt plugg, tänker att om jag pluggar på tillräckligt fort kommer jag inte känna hur tröttt jag är hehe. Hoppas ni får en trevlig helg, kram! 


          

Tog en liten extra promenad på väg hem från bussen. Det var väldigt fint men kallt, kände i princip inte mina tår när jag väl kom hem... 



Av Caroline - 21 januari 2016 22:10

Nu är snart den här dagen över. Det har varit en lång dag med mycket plugg. Vet inte hur många sidor jag har läst, förhoppningsvis sitter en del av informationen kvar imorgon... Det har gått fyra dagar på den nya terminen och det första "somna med huvudet i böckerna på skrivbordet" tillfället har ägt rum hehe. Är man trött så är man. Nu blir det dock snart sängen på rikigt. Ska skumma igenom ett par rättsfall men sedan ska jag krypa ner i min sköna säng. Hoppas ni har haft en bra dag, kram och god natt!

Av Caroline - 21 januari 2016 12:40


Hej! 

Fy vad kallt det är. Nu lyser dock solen här så det gör att det känns lite bättre. Idag blir det mycket plugg. Vi har precis haft föreläsning och nu väntar jag på min grupp då vi ska förbereda nästa veckas seminarie. Kvällen kommer bara bestå av plugg för jag har megamycket att läsa till imorgon. Det är dock väldigt intressanta saker vi läser vilket är tur. Är väl bäst att sätta igång redan nu så att jag kanske blir klar på den här sidan av midnatt hehe. Hoppas ni får en bra dag, kram! 


 
Känns som att det säger en del om ens dag när höjdpunkten är att äta sin sallad. Ska dock inte misströsta för mycket för det är en väldigt god sallad hehe. 



 

Var som en vit dimma när jag gick till bussen innan, i princip allt var täckt av frost och snö. 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards